Rakkaudentähdessä on pitkään selkeytetty toimintaa ja uudistuksia on ollut ilmassa. Nyt syksyn mittaan olemme toteuttaneet vähän laajemman uudistuksen koulutuksien rakenteeseen. Tässä on nyt uudistuneet koulutusvaihtoehdot.

5-12 viikon uudet opiskelukokonaisuudet ajankohtaisten aiheiden mukaan ovat henkimaailmasta kanavoituja kokonaisuuksia, jotka välitetään yhden kerran sähköpostin kautta uusina posteina. Ensimmäiselle kerralle keräämme opintoryhmän, johon kanavoidaan perjantaisin uusi kurssiposti sekä välitetään ajankohtaisia aktivointeja ja kurssin lopuksi lähetetään koontiposti kaikista linkeistä, joita tuli kurssille. Tämän jälkeen kurssi siirtyy verkkokauppaan ladattavaksi kurssipaketiksi. Opiskelukokonaisuuksiin ilmottaudutaan aina yksi aihepiiri kerrallaan.

Ladattavat kurssipaketit ovat kurssikokonaisuuksia, joita on opiskeltu aikaisemmin ja jotka ovat valmistuneet ja kokonaisuus on koottu valmiiksi paketiksi linkkeineen ja harjoituksineen. Aikaisemmasta poiketen nämä kokonaisuudet ovat nyt saatavilla 7 päivän sisällä tilauksesta kokonaisuudessaan ja opinnot voi aloittaa ympäri vuoden. Toimitamme sähköpostiisi linkit, joiden kautta pääset käsittelemään haluamasi kokonaisuuden omassa tahdissa ja saat lisäksi viikonloppuisin kaukohoitoa. Kaukohoitoon saat oman ohjeen kurssiin liittyen. Uutena näihin kokonaisuuksiin tulee tietyt kaukohoitojen aiheet. Ladattavat kurssipaketit ostetaan kokonaisuus kerrallaan.

12 Kristallin Akatemia on koulutus, jossa opiskellaan Syyskuun alusta Toukokuun loppuun saakka ja sinulle tulee automaattisesti uusi posti joka viikko. Aiheet käsittelevät laajasti henkistä maailmaa. Lisäksi kesän ajalle saat itsenäisiä harjoituksia, joiden avulla voit syventää kuluneen vuoden opiskeluja. Akatemia on toiselta nimeltään Valotyöntekijän Ammattiopinnot ja siitä voi saada todistuksen opiskeluvuoden päättyessä. Siihen tulee vuosittain mukaan yksi ladattava kurssipaketti vanhoista kokonaisuuksista sekä mahdollisesti eri tarjouksien mukaan osallistutaan yhteen uuteen opiskelukokonaisuuteen normaalipostien lisäksi. Kristalliakatemiaan liittytään vuodeksi kerrallaan. Jäsenyys ei uusiudu automaattisesti.

Yhdistyksen Ainaisjäsenyys on kuukausittaista osallistumista toimintaamme. Se ei ole niinkään opiskelua kuin kuulumista yhdsityksen valotyöryhmään. Lähetämme jäsenille kuukausittain jäsenpostia, jossa on myös mukana meditaatiolinkkejä ja kanavointia. Ainaisjäsenyyden idea on kuitenkin, että ihmiset saavat osallistua tukemaan Rakkaudentähden toimintaa tuomalla oman valon yhteiseen kanvaan. Yhdistyksellä on joitakin yhteisiä toimintoja Akatemian kanssa. Ainaisjäsenmaksu maksetaan vain yhden kerran.

Tapahtumat ja koulutukset paikallisryhmissä pidetään aina tilanteen mukaisesti. Käymme pitämässä henkisistä aiheista intesiivisiä viikonloppuja ja järjestämme Valoretriittejä Simoniemessä, missä meillä mahtuu majoittumaan 10 henkilöä kerrallaan. Lisäksi teemme opintomatkoja ulkomaille. Kesäjuhlat sekä Anun ja Harryn järjestämät Valoseremoniat ovat esimerkkejä tällaisesta toiminnasta. Tapahtumiin ilmottaudutaan aina joka erikseen.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.