Rakkaudentähden työ

Voimme antaa sinulle välineitä rakentaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia, mutta työ jää sinulle. Henkimaailma voi auttaa, mutta sinä elät arjessa. Tarjoamme sinulle apua ja neuvoja, jotka eivät vaadi sinulta sinulta sitoutumista tämän sivuston kautta, You Tubessa sekä keskiviikkoisin kaikille avoimessa kaukohoidossa ja meditaatioissa. Verkkokaupasta löydät itsehoitovälineitä. Syvemmällä tasolla voit liittyä yhdistykseen, koulutuksiimme ja silloin käytettävissäsi ovat shamanistiset hoitomme ja Anun parantavat kanavoinnit. Osa palveluistamme on veloituksetonta tai mukautettu ihmisten varallisuuteen. Syvimmällä taajuudella voit tulla seremonioihimme, koulutuksiimme tai vierailla Simoniemessä Shamanistisessa hyvinvointikeskuksessamme ja oppia lisää oman kokemuksen ja konkreettisen työskentelymme kautta.

 

Shamanistinen linjaus

Shamanistinen linjauksemme kulkee shamanistisen rummun kuminan, meditatiivisten transsitilojen, enkeleiden, valomaailmojen ja kristallivärähtelyjen energiassa. Siihen kytkeytyy ikiaikainen parantamisen tieto sekä laajatahoinen yhteistyö erinlaisten henkimaailman taitajien kanssa. Sen juuret virtaavat äitimaan puhtaissa kristallivesissä, syvällä maan uumenissa ja maan sydämen yhden elämän tulen värähtelyssä. Kutsumme tätä maaenkeleiden linjaksi, jossa voit kohdata erittäin syviä parantamisen taajuuksia. Sille ominaista ovat valkoinen Kristallimagia, maailmalta virtaava parantajien perinnetieto sekä kasvikunnan auttajien hyödyntäminen ja yhdistäminen syvässä parantamisen tilassa. Lisäksi monet luonnonhenget ja elementit ovat vahvasti läsnä työssämme.

 

Parantavat kristallit

Kivillä parantamisen taito on vanhaa esoteerisen magian tietoisuutta. Opetamme koulutuksissa Atlantiksen vanhaa Kristallimagiaa ja voit löytää parantavat kivet verkkokaupastamme. Shamanistisessa Rukousnauhassa parantavat kivet ammentavat voimaansa Sinulle aivan erityisellä tavalla. Valmistamme rukousnauhat henkilökohtaiseksi voimavälineeksi ja lääkkeeksi Sinulle. Niiden kautta välittyy erityistä parantavaa värähtelyä, kun käytät nauhaasi Rakkaudentähden kaukomeditaatioissa ja parannuksissa. Rukousnauha voi olla henkilökohtainen shamanistinen voimakoru, meditatiivinen työvälineesi tai toimia perinteisellä tavalla rukousten voiman keskittäjänä.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.