Kesäjuhla Info

Virallinen Ohjelma | Liput | Majoitus |Peruutusehdot |Info

 

Kesäjuhlaan liittyvät uutiset ja Blogin kirjoitukset löytyvät täältä…

Rakkaudentähti pitää kesäjuhlat Pyhätunturin maisemissa 19-21.8.2016  Nautimme myöhäiskesän hetkestä yhdessä ja vietämme paljon vapaa-aikaa tunnelmallisen viikonlopun aikana. Kesäjuhlillamme teemana on Suomalainen kansanparannus, Shamanismi ja vanhat kansanperinteet. Tapahtumaan on tulossa uskomattoman ihania osaajia kanssamme loihtimaan Sinulle varmasti elämäsi yksi mieleenpainuvin tapahtuma. Tapahtuma sijoittuu Pyhätunturin maastoon.  Tällä sivulla, uutiskirjeissä ja Facebookissa kerrotaan talven mittaan enemmän.

Rakkaudentähden kesäjuhlien idea lähti liikkeelle varsin mystisissä olosuhteissa, kun Elokuussa 2015 Anu ja Jorma olivat Helsingissä pitämässä Näkijäviikonloppua.

Kun sanoimme tapahtumalle ”kyllä” se ikäänkuin loihti esille itse itsensä. Meille tuli puheluja ja yhteydenottoja, vaikka sanaakaan ei oltu hiiskuttu vielä mihinkään suuntaan.  Vajaan viikon sisällä meihin alkoi ottaa yhteyttä ihmisiä, ketkä olivat nähneet unta yhteisestä tapahtumasta kanssamme tai tunteneet henkimaailmasta kehoituksen esittäytyä yhteisen projektin toivossa.

Pian oli Pelkosenniemen kunta mukana ja messutiimi koossa ja meitä kaikkia vaivasi posiitiviinen jännityksen tuntu. Ohjelmaan saatiin mm. Virpi Jarvi, Teemu Syrjälä ja Anita De Coteau unohtamatta tietysti Rakkaudentähden omaa Ykseysrummutusta ja Rakkauden Voimalla tapahtumaa.”

Sama positiivinen mystinen voima tuntuu vain jatkuvan. Tapahtuma on kiirinyt yhä uusien ihmisten korviin ja meistä tuntuu, että mukana on kaikki Suomalaiset luonnonhenget kuiskuttelemassa uutista ikäänkuin tätä toivottaisiin myös henkimaailman puolelta oikein kovasti.

Tulethan mukaan, jos tunnet sydämessäsi kutsun!

 

Yhteystietoja:

Tapahtumaa järjestelee Kati Kortesalmi: muorinmorko@live.fi
puh. 0458862695

 

Rakkaudentähti Ry:
Anu Markoff: rakkaudenvoimalla.toimitus@gmail.com

Kirsti Syrjälä infoaa majoituksesta ja järjestelyistä: majoitus.kesajuhla@gmail.com

 

Eteläsuomen matkavastaava:
Voit kysellä kimppakyytejä, junatarjouksia, lentotarjouksia jne.

 

 

Maisemat ja paikka

Tapahtuma pidetään Pyhä-tuntusin maastossa. Perjantai vietetään Aittakurussa ja illalla ohjelma jatkuu Pyhätunturin hotellilla ja sen ympäristössä, lauantaina ohjelma painottuu luontokeskus Naavaan ja illalla jatketaan jälleen hotellilla ja sen ympäröivässä luonnossa. Sunnuntaina tapahtuma huipentuu ja päättyy Aittakuruun naurujoogaan ja Rakkauden voimalla tapahtumaan.

Paikan päällä liikutaan kävellen, välimatkaa eri paikasta toiseen on noin 1- 1.5 kilometria. Huonokuntoiset tai liikuntarajoitteiset voivat etukäteen ottaa meihin yhteyttä niin sovitellaan kyyti ja valmistellaan pääsy eri paikkoihin esteettömästi.

 

Ikimuistoinen ilta luonnon voimien keskellä

Meillä on viikonlopun aikana käytössämme Jylhä Aittakurun luonnonteatteri, jonne mahtuu parhaillaan noin 400 henkeä. Aittakurussa toteutamme Perjantai-iltana Ykseys-rummutuksen, jonka aikana voit rummuttaa kanssamme omalla rummulla. Rummutuksen vetäjänä toimivat Anu ja Jorma. Luvassa on ihana koulutushetki, kanavointia ja luonnonvoimien täyttämä valospiraali yhdessä rummutellen. Sunnuntaina Aittakurussa pidetään Rakkauden Voimalla tapahtuma. Kutsumme luonnonhengiltä hyvät kelit viikonlopulle.

 

Vapaaehtoisia tapahtumaan avustajaksi

Tapahtumaan on ilmoittautunut huima määrä vapaaehtoisia avustajia. Kiitos kaikille työpanoksesta. Vielä olisimme iloisia, jos löytäisimme yhden järjestysmiehen luvat omaavan henkilön.

 

Share →