Tule mukaan luomaan täysin uusi vaurauden virtaus elämääsi NYT! Sain viikonloppuna tiedon, että Juhannuksen seremoniassa käsitellään Vaurauden luomista eli luomme kaikille yhteisesti vaurausvirtauksen aivan uusiin taajuuksiin. Laitappa nyt hetkeksi silmät kiinni ja keskity sydämesi alueelle. Tunnustele sisimmässäsi, minkälainen onkaan Juhannuksen seremonian energia! Itselleni se tuntuu todella huikeana ja voimakkaampana, kuin koskaan. Kanavoin jo alustavasti tietoa, joka ainakin itsellä resonoi luihin ja ytimiin saakka. Olen hyvin innostunut ja tahdon varmistaa, että saamme varmasti kaiken värähtelyn osaksemme. Koska tiedän, että tämä homma tulee vain vahvemmaksi, mitä useampi meitä on siinä mukana, siksi pyydän Sinutkin osallistumaan.

Seremonia on noin 2,5-3 tunnin mittava valotyö, jossa Sinä pääset työskentelemään valojoukossa yhteisen hyvän tavoitteen puolesta. Seremonia julkaistaan piilotettuna linkkinä YouTubessa ja tällä kertaa siihen kuuluu pieni PDF työkalu mukaan. Työkalu lähetetään jokaiselle ilmottautuneelle sähköpostiin noin viikkoa ennen seremoniaa. Itse seremonia on hyvä ottaa vastaan ja tehdä 21.6 tienoilla joko 2-3 päivää ennen taikka jälkeen perinteistä voimapäivää. Normaali osallistumismaksu on 22 euroa. Ennakkoon ilmottautujille maksu on 11 euroa, kun liityt mukaan 7.6.2020 mennessä.

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/rakkaudentahden-jouluseremonia/

 

TEEMANA VAURAUS:

Vauraus käsitteenä tuo monelle mieleen ensimmäisenä rahan ja raharunsauden. Se onkin kyllä aika perimmäinen asia, jota meistä jokainen tarvitsee itselleen joka päivä. Nyt elämme Suomessa rahallisesti tiukkoja aikoja, joten päätin tarjota aivan kaikille tämän tilaisuuden hyvin edulliseen hintaan. Olemme aikaisemminkin työskennelleet vaurauden ja raha-runsauden kanssa ja nyt on aika aktivoida kultainen rahasade meidän jokaisen ylle tulevaksi vuodeksi.
 
Juhannus on perinteisesti aikaa, jolloin valo on korkeimmillaan ja maailman suuret voimalinjat avautuvat keskiön auringon maagisessa säteilyssä. Jo muinoin esi-isien ja äitien aikana tiedettiin, että silloin on tärkeä hetki kutsua kaikki hyvä itselle ja läheisille. Juhannuksen energia tuntuu jo tällä hetkellä, joten tästä vuodesta on tulossa aivan äärimmäisen huikea.
 
Kun tulet mukaan Juhannuksen seremoniaan saat minulta YouTube -linkin ja pääset työskentelemään kanssani päästäen irti kaikista vanhoista valoista, jotka pitävät talouttasi kurimuksessa. Mutta vaurauteen kuuluu toki muutakin. Siihen kuuluu mm. terveys, sosiaaliset suhteet ja henkinen hyvinvointi. Luomme kaikki nämä vaurauden virrat avoimeksi yhdessä. Teemme meditaatiota, ilmentämistä eli manifestointia ja sitten kanavoin henkimaailman valon olennoilta meille viestit siitä, miten vaurautta otetaan vastaan sydän avoinna.
 
Suurin este vaurauden vastaanottamiselle onkin usein meissä itsessämme. Pyydämme ja manifestoimme asioita, mutta osaammeko sitten ottaa vastaan sen, mitä olemme luoneet? Hyvin usein emme huomaa, että asioiden toteutumiseen liittyy aina odottamattompia puolia, joita emme tulleet ajatelleeksi luomisen prosessin alussa. Ja kun ne odottamattomat puolet ilmentyvät elämäämme, emme ehkä osaa sitä tärkeintä eli rentoutua ja ottaa vastaan ilolla ja kiitollisuudella henkimaailman korkeaa apua, joka on tullut osaksemme.
 
Seremonia kytkeytyy tänävuonna Henkireiä- hulinapäivään sillä tavalla, että seremoniassa saamme kanavointina kuulla asioita ja teemme vaurauden rituaaleja sekä puhdistautumista ja valospiraalia manifestoivaa meditaatiota. Sitten itse Hulinapäivänä 21.6.2020 otamme vastaan viisi kaukohoitoa, joista saamme ohjeistuksen tämän Juhannuksen seremonian aikana. Henkireikä- kaukohoidot ovat kaikille ilmaisia. Seremonia maksaa 11 euroa, kun ilmoittaudut 7.6 mennessä tai tämän jälkeen 22 euroa.
 
On tärkeää kytkeä nämä kaksi tilaisuutta yhdeksi, jotta paketti olisi kokonainen. Lähdemme seremoniassa tutkimaan tärkeitä maamerkkejä siitä, että apua on tulossa vastaan.
 
 
Seremoniassa käsittelemme seuraavat asiat:
 
1. Puhdistamme menneisyyden taakan harteilta. Tätä varten lähetän Sinulle kirjallisen PDF puhdistustyökalun noin viikkoa ennen Juhannuksen seremoniaa. Puhdistus on tärkeä tehdä ennen 21.6 yhteisiä kaukohoitoja, jotta niiden vaikutus olisi optimaalinen.
 
2. Luomme vaurauden neliapilan muotoisen spiraalin uusiksi sisäiseen rakenteeseemme, missä se pitää yllä ja ruokkii kaikkia vaurauden eri taajuuksia elämässämme. 21.6 Henkireikä-päivänä otamme sitten vastaan kaukohoidot neljälle vaurauden portaalle. Nämä portaat ovat: energiavuotojen lopettaminen, balanssin vakauttaminen, vaurauden vastaanottaminen ja hyvän kierrättäminen maailmalle.
 
3. Suojaamme oman ja rakkaittemme taloudellisen, sosiaalisen, psyykkisen ja fyysisen elämän tulevalle vuodelle Enkeli-Kristalli meditaation avulla. Kanavoimme erityisen vaurauskristallimeditaation, jonka avulla voit tulevan vuoden tai vaikka koko loppuelämäsi ajan käsitellä tehokkaasti esimerkiksi tilanteita, joissa luottamus meinaa horjua ja tulee yllättäviä muutoksia. Miksi tällainen on tärkeää? Kaikki voimakkaat tunnekokemukset luovat tulevaisuuteemme tietynlaisia oppiläksyjä. Mitä voimakkaampi tunnekokemus on, sen enemmän se heijastuu tulevaan elämään. Enkelikristallilla työskenteleminen on vaurauden portaiden kahden ensimmäisen askeleen tärkeä työkalu, jotta pystyt nousemaan kahdelle viimeiselle askelmalle ja pysymän siellä.
 
4. Avaamme itsemme vastaanttamisen tilaan, jotta todellinen vauraus voi saapua syvimmällä mahdollisella tavalla elämäämme. Kun olemme työskennelleet kahden ensimmäisen portaan kanssa, jatkamme eteenpäin ja vastaanotamme uuden ajan värähtelyssä mielikuvaharjoituksen, johon liitämme hieman kehon liikettä. Keho on hyvä ottaa mukaan luomisen työhön, koska siellä piilee valtavat alitajuiset voimavaramme. Keholiikkeillä voimme nopeasti vapauttaa siellä olevat tukokset ja vaurauden esteet. Samoin voimme nopeasti palauttaa hyvän värähtelyn elämään silloin, kun päivätietoisuus tarjoaa meille pelottavia ajatuksia.
 
5. Tutkimme henkimaailman kanssa, mitä tuo vaurauden spiraali pitää sisällään. Meille on luvattu puhua mm. enemmän tietoa neljästä vaurauden askelmasta ja mitä oppiläksyjä tai haasteita niihin voikaan liittyä. Tässä minun takana sanotaan, että meille tullaan puhumaan esimerkiksi minkälaisia kollektiivisia harhaolentoja liittyy vaurauden luomisen esteisiin ja miten näistä kuvista voi vapautua. Lisäksi kuulemme opastusta, mistä voit päätellä, miten nämä askelmat toimivat Sinun elämässäsi. Ja kuinka askelmia voi avata itse arkityöskentelyllä.
 
6. Lopuksi puhun hieman puhdistumisen reaktioista, joita saattaa ilmentyä voimakkaan työskentelemisen johdosta. Kerron Sinulle, miten valon värähtely maadoitetaan osaksi omaa arkielämää pysyvällä tavalla ja kuinka vältyt vuotamasta hyvän työn tuloksia itsestäsi ulos ennenaikaisesti. Seremonia päättyy maadoittavaan työskentelyyn ja juurien uudistamiseen.
 
 
Miksi nämä askelmat on tärkeä tietää? Muistatko, kun puhuin Sinulle Ihmekielestä viimeviikolla? Universumi johdattaa meitä aivan jatkuvasti lähettämällä pieniä vihjeitä elämäämme. Nämä vihjeet ovat kuin aarrekartta, joita seuraamalla tiedämme jo etukäteen, mihin suuntaan olemme menossa. Kun opit navigoimaan oman sisäisen tähtikarttasi avulla, et voi eksyä enää sankimmassakaan sumussa, vaan sielusi laiva kulkee aina turvallisesti selkeämmille vesille. Seremoniassa avaamme pienen palan Ihmekieltä, jotta Sinä pystyisit kuulemaan henkimaailman johdatusta elämässäsi entistä selkeämmin.
 
 
Rakkain terveisin,
Anu
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ad473d94a4caca276ca3ab4484d5ada7RRRRRRR