Meille on johdatettu tänävuonna puhumaan Juhannuksen taioista. Henkimaailma tuli sanomaan, että tänävuonna se taika voi olla mitä tahansa. Se voi olla vaikka makuuhuoneen seinän maalaaminen, talon oven koristelu, kukkakimpun sitominen, kristallien virittäminen kodin nurkkiin tai esimerkiksi uuden takin ostaminen. Pääasia on, että tiedät ja päätät, mitä olet ilmentämässä ja miksi tahdot tehdä taikasi tällä tavalla.

Tätä ennen muista, että olet puhdistanut itsesi oikein kunnolla. Erityisesti ennen voimakkaita suojaavia Juhannustaikoja tai Valoa virittäviä Juhannustaikoja on hyvä varmistaa, että vanhat asiat on käsitelty loppuun ja tarpeellinen puhdistus on tehty. Kanavoimani Juhannuksen seremonia auttaa kovasti tässä asiassa. Nimittäin, kun taika viritetään, kaikki sen piiriin jäävät asiat vahvistuvat ja toimivat osana taian toteutumista. Jos sinulla on puhdistamatonta ja huolimatonta aluetta esimerkiksi parisuhteessa ja teet parisuhdetta koskevan taian, siellä saattaa haasteet tulla voimakkaammin esille. Käsittele siis oma tunnekeho ja puhu mieltä painavat asiat ainakin Universumille ja jos on vaikka jotakin rehellisyyden nimissä tunnustettavaa asiaa omallatunolla, nyt on aika toimia ensin ja tehdä taika sen jälkeen.

Juhannus on hyvää aikaa löytää uusia kiviä, aloittaa uusia seikkailuja tai kerätä kotiin esimerkiksi onnea tuovia kukkakimppuja. Vinkkinä kimpun tekemiseen, että voit katsoa numerologisesti Sinulle tärkeän numeron ja sitoa kimppuun sitä vastaavan määrän erinlaisia kukkia, jolloin kimpun voimat toimivat tulevan vuoden aikana erityisesti numerologisesti valitulla alueella. Kun sijoitat kimpun Feng Shuin mukaisesti kodissasi asiaa käsittelevään kohtaan, kimppu luo ensisijaisesti energioitaan juuri tälle alueelle elämässä. Esimerkikkinä vaurauden nurkka, työn nurkka tai levon nurkka.

Kesäpäivänseisaus 21.6 on valon aktivoinnin Juhlaa ja aloittaa tulevan vuosikymmenen mutta on lisäksi myös uuden kuun päivä, joten nyt jos sinulla on mitään unelmia elämässä, aivan sama miten huikeita ne ovat, teepä yksi pienikin teko tällaisen unelman toteuttamiseksi. Sen ei tarvi olla suuri teko, vaan pieni juttu riittää sillä nyt kylvämme SIEMENET koko kymmenen vuoden matkalle. Tällä hetkellä kylvetty siemen voi saada aikaan suurta hedelmää tulevien vuosien aikana!

Sinulla on tästä kirjeestä vielä aikaa huomiseen aamuun saakka pohdiskella, mitkä olisivat näitä suuria asioita, joita varten tarvisi kylvää pieni siemen niiden toteutumisen aloittamiseksi. Mitkä asiat TODELLA tahdot toteutuvan elämässäsi? Minä tiedän jo omani ja olen todella innoisssani, että saan huomenna tehdä nämä manifestaation taiat elämässäni. Jos sinulla ei ole vielä ajatusta, mikä olisi oma toiveesi, laitappa illalla ennen nukkumaanmenoa kynä ja paperia sängyn viereen ja pyydä omalta oppaaltasi ohjausta, mikä asia olisi hyvä toteuttaa. Kirjoita sitten unet ylös tai mikä on ensimmäinen ajatus aamulla herätessä? Tule vaikka Foorumille keskustelemaan, niin yritetään yhdessä tulkita unesi, että pääset manifestoimaan!

Ole myös tavallista tarkempi sanoissasi, ajatuksissasi ja teoissasi 21.6 päivän aikana. Erityisesti keskity huomioimaan, mitä toivot itsellesi tai läheisillesi sekä minkälaisilla sanoilla määrittelet elämääsi. Mikäli huomaat, että ajatuksen, teon tai tunteen energia on negatiivinen, keskity hetkeksi lähettämään sille siunauksia ja kääri se kirkkaimman Kristusvalon suojaan. Tällä tavalla manifestoit parantumisen prosessin, joka auttaa sinua tulevaisuudessakin muuttamaan omaa luomisen prosessia positiiviseksi.

Ja vielä yksi juttu: Älä paljasta taikaasi kenellekään, jolleivat he itse suoranaisesti liity taian tekemiseen. Kaikki epäilyksen energia on ei-toivottua ja tahdot manifestoinneillesi mahdollisimman puhtaan alun. Älä siis vuoda tätä energiaa itsestäsi liian aikaisin ulos! Asioista kannattaa puhua ääneen aikaisintaan silloin, kun alkaa näkyä pysyviä tuloksia.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

b5cd486a2fdf1717b66f9361648594df"""""""""""""