Jätä meille henkilökohtainen hoitopyyntö, niin lähetämme sinulle ilmaista parannusta viikonloppuna.

Rakkaudentähdessä toimii koulutusryhmä 12 Kristallin Akatemia, jossa opiskellaan valotyöntekijöiksi ja siinä on yhtenä osa-alueena parantajan opinnot. Harjoittelemme tekemään yhteisiä ryhmäkaukohoitoja. Kaukohoidot välitetään Anu Heininevan eli Akatemian opettajan johdolla viikonloppuisin. Tarvitsemme tietysti oikeita asiakkaita, joten tarjoamme Sinulle mahdollisuuden laittaa  oma hoitopyyntösi viikonlopun kaukohoitoihin. Hoidoista ei saa palautetta takaisin.

Jätä pyyntösi tästä!

Hoito otetaan vastaan valintasi mukaan perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina klo 21.00 omassa rauhassa. Pöydälle sytytetään hoidon ajaksi yksi kynttilä ja taustalle voi laittaa itselle sopivaa insrtumenttaalimusiikkia. Hoidon vastaanottamiseksi riittää, että sanot kolmesti ottavasi hoidon Rakkaudentähden Akatemian ryhmältä oman suojelusenkelisi välityksellä. Tapahdukoon korkamman Itseni tahto! Hoidon lopuksi lausutaan Kiitos Kiitos Kiitos! Hoidon kesto vaihtelee 15 minuutista 90 minuuttiin. Tunnet hoidon laantuvan, kun energiavirta vähenee.

Hoitopyynnön voi jättää kuka tahansa alla olevan linkin kautta. Mukaan täytyy laittaa oma etunimi ja lyhyt maksimissaan 10 lauseen kuvaus vaivasta, mihin hoitoa toivotaan. Torstaina klo 21 mennessä jätetyt pyynnöt ehtivät sen viikon hoitopyyntöihin mukaan. Hoitopyynnöt julkaistaan Akatemian viikon kirjeessä ja kaikki ryhmäläiset välittävät valoa ja rukoilevat puolestasi. Emme julkaise sähköpostiosoitettasi. Ainoastaan etunimesi ja paikkakuntasi ovat merkityksellistä tietoa hoidon perille tulemisen kannalta.

Jätä pyyntösi tästä!

Share →