Kurssi alkaa Elokuussa 30.8.2019, sisältää 10 pdf kanavointia Valon ja Rakkauden mestareilta, pakettiin kuuluu 3 tunnin seremonia YouTubessa. Seremoniassa mukana on ystäväni Sini Sieppi!

Ilmottaudu: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/itsen-mestarin-kasikirja/

Oletko koskaan kuullut sanontaa, että jokainen parantaa itse itsensä, ei ole olemassa ulkoista parantajaa? Itserakkaus ja Itsen rakastaminen ovat kaksi eri asiaa. Itsen rakastaminen on Itsen Mestariuden tärkein kulmakivi. Tällä kurssilla lähdemme opiskelemaan Itsen rakastamista (ja mm. riippuvuuksista, myrkyllisistä ihmissuhteista, itseä alentavista tilanteista, itsekunnioituksen puutteesta ja rikkinäisistä rajoista eheytymistä)

Koulutus sisältää 10 kurssipostia pdf muodossa, voimakkaan energiahoidon kerran viikossa sekä aivan uuden Itsensä Rakastamisen YouTube seremonian, jossa tehdään vahva itseä parantava meditaatio, jolla itse olen saanut aivan valtavia hämmästyttäviä tuloksia aikaan omassa elämässä. Seremoniassa on mukana ystäväni Sini Sieppi, kenen kanssa olemme tutkineet yhdessä tätä Itsen Rakastamisen ja Itsen Mestariuden teemaa. Seremoniasta jää sinulle katselulinkki, joten voit palata siinä käsiteltyihin asioihin uudelleen.

Itsen Mestarin Käsikirjassa opetellaan antamaan itselle kaikki maailmankaikkeuden korkein Jumalallinen valo, rakkaus, lempeys, hyvyys ja vauraus ihmisen puvussa täällä maan päällä. Itsensä rakastamisessa ja kunnoittamisessa on jännää se, että kun opit antamaan itsellesi sitä aivan ultimaalista parhautta, jota SINÄ todellakin ansaitset ihmisenä maan päällä, niin sinua ei voi enää sitten käyttää muut hyväksi. Et jää riippuvaiseksi ihmissuhteisiin (etkä muuhunkaan) ja huomaat helposti, milloin joku yrittää hyötyä sinusta.

Uskallat laittaa rimasi kyllin korkealle, jotta elämääsi ilmentyy vain parhautta. MUTTA sinulla on myös sisäisesti oikea asenne, että luomisentyöllesi löytyy ne kaikista parhaat siivet.

Kun osaat kunnoittaa itseä oikealla tavalla, ei toisten mielipiteet ja teot enää satuta sinua, vaan ympärilläsi on itsestäsi säteilevä suojamuuri, josta kaikki loukkaukset valuvat alas kuin vesi hanhen selästä. Kun opit antamaan itsellesi ehdotonta HYVÄÄ, silloin sinulla on seurassasi aina henkilö, kehen voit luottaa vaikeimmallakin elämän hetkellä tai tiukimmissakin kurveissa.

Vauraus ja runsaus alkaa rakkaudesta… Rakkaus alkaa itsestäsi…. Itsesi rakastamisen aika on NYT! Juuri nyt voit valita syventää itsesi rakastamista ja kunnoittamista. Olet jo pitkällä tällä polulla, onneksi olkoon! Toivon Sinulle upeita hetkiä itsesi kanssa. Meistä jokainen on itsensä parasta seuraa!

Anna tästä itsellesi itsesi arvoinen lahja, liity kurssille ja rakastu sielua myöten!

Share →

2 Responses to Itsen Mestarin Käsikirja

  1. Päivi Kärpänen sanoo:

    Mukaan 🌷

  2. Satu Wall sanoo:

    ❤👼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.