Kaipaatko Sinäkin itsellesi välillä Henkireikää?

Rakkaudentähti pitää Hulinapäivän 21.5.2020. Tämä on tullut voimakkaalla johdatuksella henkimaailmasta. Tänään sitten tuli oppailtani aika osuva nimi tälle päivälle: Henkireikä -hulinapäivä. Henkireikää vietetään 21.5.2020 ja sen mukana tulevat tarjoukset jatkuvat aina viikonlopun sunnuntai-iltaan saakka. Varsinaiset hulinakirjeet lähetettään sähköpostilla, mutta pyrimme järjestämään lisäksi mahdollisuutta keskustella ihmisten kesken esimerkiksi chatin välityksellä. Mahdollisesti päivään osallistuvat osaajat tulevat mukaan keskusteluun tiettyinä aikoina.

Mukana:

– ilmaisia kaukohoitoja koko päivän
– saatavilla Anun kanavointi päivän energioista
– näytteitä henkisen alan toimijoilta
– erikoistarjouksia Rakkaudentähdestä ja muilta yrittäjiltä
– paljon paljon kirkkautta ja valon voimaa.

Osallistuminen on ilmaista. Mukaan pääsee liittymällä Rakkaudentähden uuriskirjeen tilaajaksi. Lähetämme ennen Henkireikä- hulinapäivää uutiskirjeen, jossa esitellään kaikki päivän tarjonta, saat linkit videoihin ja ohjeistukset kaukohoitoihin. Kaikki tapahtuu etänä netissä. Videoita jaamme YouTuben välityksellä. Tule voimaannuttamaan itsesi, että jaksat haastavassa ajassa ja pääset nauttimaan kesästä!

 

Ilmottaudu mukaan liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi. Se on ILMAISTA!

Mitä tarkoittaa henkireikä?

Henkireikä on sanakirjan selityksen mukaan henkisen terveyden tai hyvinvoinnin kannalta erittäin merkityksellinen aika, tapahtuma tai paikka. Se on kirjaimellisesti kuin syvällisen hengittämisen salliva aukko. Rankkoina aikoina on välillä pysähdyttävä vetämään henkeä, muuten ei jaksa!

Henkireikä on nimensä mukaisesti väylä henkimaailmaan

Henkireikä- hoitopäivän aikana saamme yhteyden valon auttajiin ja pystymme itse kukin ottamaan vastaan sitä opetusta ja apua, jolle olemme valmiit avautumaan. Pyydämme päivän alussa jo, että tapahtuu jokaisen korkeimman itsen tahto. Henkireikä on suojattu ja turvattu tapa yhdistyä sielun värähtelyyn. Siksi sitä kutsutaan henkireiäksi. Voit kuvitella, että se on ikäänkuin ikkuna, jonka kautta on hyvä katsella valon maailmaan. Henkireikä kuvaa nimenä myös niitä kanavointeja, joita tulemme ottamaan vastaan tämän päivän aikana. Henkimaailma haluaa tarjota meille tukensa tähän erikoiseen aikaan ja olla rinnallamme kulkemassa.

Henkireikä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ladata ja voimistaa omia voimia

Päivän aikana voit vastaanottaa monenlaisia kaukohoitoja ja nauttia lataavasta, kohottavasta ja puhdistavasta energiasta. Kaukohoidot ovat ilmaisia. Lisäksi voit varata itsellesi kaikille yhteisen kanavoinnin, joka tehdään päivän energiassa. Päivän aikana esittelemme Sinulle monia suomalaisia toimijoita, joiden työstä voit saada itselle paljon hyvää henkisesti ja fyysisesti. Mukana on tietysti erikoistarjouksia!

Henkireikä tarjoaa yrittäjälle tukea

Rakkaudentähdessä on mukana paljon luontaisalan yrittäjiä. Tarkoituksemme ei ole yksistään mainostaa omaa toimintaamme, vaan nyt mukaan tulee muitakin toimijoita! Annamme tilaa ja tukea Henkireikä-hulinapäivän aikana monille pienille yrittäjille, kenellä voi tässä ajassa olla muuten haasteellista saavuttaa asiakkaita. Mainoskuluihin menee helposti satoja euroja rahaa ja niistä ei välttämättä tule itselle takaisin paljonkaan. Henkireikä- hulinapäivä ja Rakkaudentäden Yrittäjäjäsenyys ottaa huomioon näitä asioita. Interaktiivinen näkyvyys kuvin, linkein, tekstein ja vaikka omatekemin videoin antaa aivan toisenlaisen kosketuksen asiakkaisiin, kuin esimerkiksi yksi kuvamainos lehdessä. Henkireikä-päivän aikana voit itse päättää, kuinka olet tavoitettavissa ihmisille. Voit esimerkiksi järjestää kauttamme tiettynä ajankohtana chattiä tai tehdä näytetulkintoja puhelimen välityksellä halukkaille!

Rakkaudentähden yrittäjäjäsenyys on lisäksi tukilinja. Olen itse tukenut montaa henkisen alan yrittäjää eteenpäin urallaan hyvin tuloksin. Kuka liittyy vuoden yrittäjäjäseneksi, saa minulta tämän tuen. Eli sitten voi laittaa whatsappiin minulle viestiä ja voimme yhdessä tehdä esimerkiksi energisointia silloin, kun sinulla on siihen tarve. Kykenen neuvomaan ja tukemaan myös talouden asioissa.

Ensimmäiseen Henkireikään on jo ilmottautunut mukava porukka osaajia. Henkireikään osallistuminen maksaa Rakkaudentähden yrittäjäjäsenen maksun 199 eur/vuosi. Tämän maksun voi jakaa kuukausille, jolloin mainostamiskuluiksi tulee 18 eur/kk tai jos haluaa ostallista vain yhden kuukauden tapahtumaan, nimellinen maksu on 30 eur/kerta. Mukaan pääsee vastaamalla tähän kirjeeseen. Tällä hyvin pienellä kannatusmaksulla saa näkyvyyttä Rakkaudentähden uutiskirjeeseen sekä nettisivuille. Lisäksi pääsee mukaan Henkireikä-tapahtumiin kuukausittain netin välityksellä.

Mitä siitä hyötyy? Päivän aikana yrittäjillä on mahdollista esitellä omaa toimintaa laajassa nettitapahtumassa ja tuottaa asiakkaillemme esimerkiksi sisältöä, jota ei muuten olisi missään saatavilla. Siinä samalla saa oman nimen näkyville ja voi tehdä yhteyksiä ihmisiin, ketkä hyötyvät juuri Sinun palveluistasi elämässä. Idea kehittyy sitä mukaa, kun joukkomme kasvaa. Aiomme panostaa yrittäjäjäsenten maksuilla Henkireikä-hulinapäivän kehittämiseen. Rakkaudentähti tavoittaa tuhansia ihmisiä Suomessa ja ympäri maailmaakin. Järjestämme siis eräänlaiset henkiset messut tai markkinat, mutta netissä. Kun teemme yhdessä tapahtumaa tunnetuksi, luomme mahtavan päivän kaikille!

1. Henkireikä -hulinapäivän aikana puheenvuoron saavat monet Rakkaudentähden yhteistyökumppanit

Kutsumme ja olemme kutsuneet jo yhteistyökumppaneita mukaan. Aivan varmaa sitältöä ei olla päivälle vielä päätetty, mutta siellä on jo monta ammattilaista innostunut tosi kovasti mukaan ja tämän viikon aikana saamme mietittyä jokaisen kohdalta kokoon, mitä he tulevat jakaamaan kanssasi Henkireikä-päivän aikana! Jos olet yrittäjä, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian. Netissä meillä on se etu, että osallistujamäärä on rajoittamaton.


2. Henkireikä- hulinapäivän aikana Rakkaudentähti välittää seuraavat kaukohoidot!

klo 12.00 Kirkkaan kristallin EnkeliKristallihoito, joka puhdistaa energiakanavamme ja yhdistää sielun värähtelyt korkeimpaan kauneimpaan Yhden Elämän lähteeseen.

klo 14.00 Vaaleanpunaisen kristallin Enkelikristallihoito, joka puhdistaa sydämemme, eheyttää sieltä lempeydellä kaikki stressaavan ajan kolhut ja auttaa löytämään entistä syvemmän rentouden, luottamuksen ja onnen elämässä.

klo 17.00 Violletin kristallin Enkelikristallihoito
, joka puhdistaa energiarakenteemme ja polttaa mukanaan kaiken vanhan ja raskaan energian. Tässä tulessa voimme polttaa mm. kaikki vanhat lupaukset ja negatiiviset uskomukset, joita emme enää tarvise seuraavissa askeleissamme maailmassa.

klo 19.00 Vihreän kristallin Enkelikristallihoito, joka aktivoi kauniin vauraus-spiraalin energiakanavaamme. Tämä kristalli auttaa meitä vetämään puoleemme vaurautta kaikilla elämän osa-alueilla. Se auttaa sydäntämme ja sielua yhdistymään maailman ja universumin rauhan rakenteeseen.

klo 21.00 Sateenkaarikristallin + Kultakristallin yhdistetty Enkelikristallihoito, joka vahvistaa 12 kierteisen sielun DNA:n kristallisen suojauksen kaikkien olemupuoliemme ylle. Saan kuvan spiaalimaisesta energiasta, joka säikehtii sateenkaaren ja kullan väreissä virratessaan korkeimmasta lähteestä alas äitimaahan ja sieltä ihmiskuntaan. Tästä sanotaan, että Kristallisäie muodostaa vahvan biosuojan kaikkein ympärille, ketkä ottavat hoidon vastaan.

Nämä kaukohoidot otetaan vastaan jokainen omassa kotonaan keskittyen energiaan tämän ohjaamani medition avulla. Saat linkin meditaatioo hulinakirjeessä. Se on perustekniikka, kuinka enkelikristalli-energiat otetaan perille. Nämä hoidot ovat veloituksettomia ja jokainen voi niihin osallistua omassa kotona. Hulinakirje lähetetään kaikille Rakkaudentähteläisille hoitopäivän aamulla.


3. Kaukohoitoihin liittyen aion tehdä Kristallienergioissa kanavoinnin!

Minulle annetaan jo etukäteen tietoa, että tulen kanavoimaan tarkemmin, mitä näissä viidessä päivän kaukohoidossa meille asennetaan. Tämä tulee olemaan voimallinen kaukohoito, joka antaa meille paljon elämänvoimaa, eheytystä ja vastustuskykyä niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Vastaanotamme päivään sopivat erityiset energiat ja meille luvataan, että saamme kauniin hoitomatkan noin 1,5-2 tunnin mittaisessa videossa, jossa kuulet parantavaa musiikkia ja saat vahvan parannusmatkan, jonka kanavoin henkien johdattamana kyseisenä hulinapäivänä. Video julkaistaan YouTubessa 22.5.2020 ja on siellä katsottavana ja vapaassa käytössäsi. Kanavoinnin hinta on jokaisen tulotason mukaisesti alkaen 7 euroa. Kun osallistut kanavointiin, tuet samalla Rakkaudentähteä pysymään toiminnassa näinä erikoisina aikoina.

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/kanavoinnit-ja-tulkinnat/kanavointia-valon-maailmasta-21-5-2020/

4. Henkireikää antavia hoitoja voi ottaa vastaan myös kuunnellen Jimin tekemää meditaatio-albumia Youtubessa tai Sound Cloudissa!

Jimin uusi meditaatioalbumi on saanut lähes päivittäin kiitollisia terveisiä. Päivän kristallimeditaatiot onkin oivallista ottaa vastaan kuuntelemalla tuoretta meditaatiomusiikkia. Kappaleet eivät sisällä sanallista kanavointia ja se sallii täydellisen uppoamisen energian maailmaan. Saat Rakkaudentähdelle tuotetun meditaatiomusiikin käyttöösi tästä linkistä:

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/superfoodeja/mina-olen-se-kuka-mina-olen-meditaatioalbumi/

5. Henkireikä- hulinakirjeessä 21.5.2020 aamulla julkaisen Rakkaudentähden Yhdistyksen tervehdyksen!

Rakkaudentähti tukee täydentävien hoitojen aloilla työskenteleviä yrittäjiä. Kirjeessä saat vinkkejä alan osaajilta. Kannattaa pitää silmät ja korvat avoinna. Tästä kirjeestä ja avustamme voi olla monelle hyötyä. Lisäksi aion julkaista kirjeessä muutaman työhakemuksen. Haemme ihmisiä palvelukseen Rakkaudentähden tiimiin!


6. Järjestämme ison arvonnan!

Arvon kaikkien yhdistyksen jäsenten kesken 7 Arkkienkelin rukousnauhaa. Yhden rukousnauhan arvo on 96 euroa. Nauhat valmistetaan henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen ja lähetetään voittajille kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Yhdistykseen pääsee liittymään tästä alla olevasta linkistä:

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3

7. Julkaisen Henkireikä- hulinapäivän kirjeessä erityiset tarjoukset!

Erityisesti pienituloisten kannattaa seurata hulinakirjettä ja osallistua Henkireikä- hulinapäivään. Olen aina ajatellut, että tämän työn on oltava kaikkia varten riippumatta ihmisen tuloista ja varallisuudesta. Tästä syystä pidämme hulinapäivänä avoinna muutaman erikoistarjouksen, joiden avulla minä voin toteuttaa tätä unelmaa ja periaatetta työssäni.


Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

c1915340143c3f947a4e0d0cec0bec85mmmmmmmmmmmmmm