Enkelin Siivin koulutus on Rakkaudentähden uusi enkelikoulutus, joka valmistaa sinut työskentelemään enkeleiden kanssa. Nyt ilmottaudutaan mukaan vuoden 2019 Joulukuun koulutukseen!

Matka alkaa Jouluisista kristalliöistä, jotka ovat myös niinsanottuja enkeliöitä. 12 Yön aikana käymme läpi enkelihierarkiat ja saat joka päivä pienen kirjeen, joka muistuttaa illan aktivoinnista. Nämä aktivoinnit valmistelevat Sinut ottamaan vastaan varsinaiset kurssikirjeet, joita on myös 12 kappaletta. Aktivointien aikana henkinen kehityksemme tarkastetaan ja avautumistamme nopeutetaan. Meille tankataan auraan voimakkaita enkelisanoja, joiden tarkoituksena on hiljalleen vapauttaa pyhää sisäistä tietoamme. Nämä enkelisanat luovat sydämeemme enkelyhteyden suoraan Lähteeseen saakka.

Sanoja ei kanavoida koulutukseen, koska ne ovat enkelimaailman kieltä ja ne annetaan 12 Kristalliyön unien kautta suoraan henkiseen rakenteeseemme. Vaikutuksen voi tuntea energiatason kohoamisena ja erinlaisina rakkaudellisina henkisinä tuntemuksina. Jotkut opiskelivat ovat kertoneet nähneensä myös enkeleitä unissaan ja saaneensa aikaisempaa vahvempia enkelikontakteja jo aktivointien aikana. Koulutus ei ole mahdollista, kuin Joulun aikaan, joten se toteutuu kerran vuodessa.

12 yön alustelevan aktivoinnin jälkeen käymme läpi voimakkaan enkeliyhteyden eheytyksen ja henkisten siipien ja sydäntietoisuuden kohotuksen 12 viikon aikana alkaen Tammikuulta 11.1.2018. PDF muotoisissa kursskirjeissä on pitemmästi kanavointia eri enkelihierarkioista sekä vahvaa tietoa siitä, miten enkeleiden kanssa työskennellään. Jokaisessa kurssipostissa saat enkeliharjoituksen sekä uuden kanavoinnin Enkeliyhteydestä, enkeleiden kanssa työskentelemisestä sekä siitä, miten Sinusta voi tulla aito enkelikanava ja enkelivalolla parantaja!

Kurssi on enkeliyhteyttä vahvistava ja aukaiseva kokonaisuus. Siinä värähtelee uusi värähtely. Enkelit tahtovat nyt neuvoa meitä konkreettisesti, miten voimme työskennellä heidän kanssaan yhä vahvemmin. Koulutuksella voi aktivoida myös aikaisempia enkelikoulutuksia.

Voit ilmottuatua vaikka heti mukaan odottamaan vuoden 2019 koulutuksen alkua. Saat itsellesi harjoitteluun kanavoimamme enkelimeditaation ja annat enkeleille luvan lähteä valmistelemaan sinua arkielämässä ennen varsinaista opiskelujaksoasi. Mitä paremmin valmistaudut, sen syvemmälle koulutus voi sinussa vaikuttaa! Eli tule mukaan jo tänään…

Ilmottaudu tästä!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.