Toukokuun tarjouksia:

Henkimaailman kanssa työskentely on antoisaa. Mitä syvemmin pystymme itse ottamaan viestit vastaan, sen paremmin saamme juuri ne opastukset, jotka ovat meille hyväksi. Intuitio auttaa myös henkisten asioiden opiskelemisessa, kun pystyt kuuntelemaan eri koulutuksissa, mikä asia resonoi parhaiten sinun kanssasi. Elämästä tulee ylipäänsä helpompaa, kun henkimaailma on siinä mukana. Tämä kurssi toimii puhdistusvälineenä niille, ketkä jo työskentelevät intuitiolla esimerkiksi näkijöinä. 

Intuition Vahvistaminen on ollut yksi Rakkaudentähden suosituimmista koulutuksista vuosien varrella. Se sisältää kanavointeja henkimaailmasta ja Anun omakohtaisia kokemuksia näkijän työstä, avautumisesta ja intuition vahvistamisesta. Koulutuksessa käydään läpi viiden viikon paketteina aika laaja ja kattava katsaus intutiion maailmaan. Mp3 äänitteillä on mahdollisuus ottaa vastaan Sinun henkilökohtaisen tason mukaista hoitoa. Teemme vahvistavia tehtäviä ja otamme vastaan kaukohoitoa joka viikko. Kurssimateriaali uusittiin viime kesänä ja sen jälkeen kurssi on ollut vielä entistä suositumpi. Jokainen pdf materiaali on noin 9-12 sivun mittainen teksti käsitellen intuition maailmaa.

Kurssin voi suorittaa täysin omalla koneella sitä mukaa, kun omaa aikaa löytyy. Se ei sisällä skype-keskusteluja, vaan pdf materiaalia sekä mp3 äänitteitä.

 

31.5.2016 asti INTUITION VAHVISTAMINEN 25 euroa (norm 30eur) alekoodilla: intuitio

http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/intuition-vahvistaminen/

 

Mikäli tahdot maksuaikaa, ota maksutavaksi veloituksettomat palvelut ja kirjoita viestikenttään, minä päivänä maksat kurssin. Lähetämme maksutiedot automaattisesti.

Aikaisemmat opiskelijat ovat usein kommentoineet kurssia erittäin vahvistavana. Henkinen kasvu on saanut kurssin energioista ison sysäyksen eteenpäin ja monella on alkanut tulla enemmän ja enemmän viestejä henkimaailmasta. Viime syksynä saimme usealta eri opiskelijalta palautteen, että henkinen avautuminen lähti hurjaan vauhtiin tämän kurssin myötä. Usko ja luottamus ovat vahvistuneet ja opiskelijat ovat kokeneet saaneensa tietoa, mitä ei mistään muualta olisi voinut saada.

 

Avaruuden valon auttajat ennakkoon ilmottautuminen 31.5.2016 mennessä:

 

Atlantiksella elimme Rakkaudellisessa yhteydessä avaruuden Valon auttajakuntien kanssa. Hyödynsimme heidän parantamisen taitojaan ja saimme heiltä paljon neuvoja yhteiskunnan rakentamiseen. Avaruuden auttajat osaavat käsitellä kristallienergioita ja omaavat korkeita parantajan kykyjä, mutta he eivät ole voineet olla meihin enää yhteydessä sillä olemme painuneet syvälle Egon maailmaan ja meidän värähtelymme on heille aivan liian raskas.

Nyt kuitenkin olemme saaneet pyynnön välittää tätä tietoa kaikille, kenellä erityisesti kutsuu avaruuden energiat, vieraat galaksit ja korkea valo, joka virtaa mm. Siriuksen, Arkturuksen, Andromedan ja Plejadien kautta.

Tämän kurssin aikana saat 5 postia, joissa käsitellään avaruuden auttajia. Tutustumme erinlaisiin avaruusolentoihin ja saamme heiltä kanavoidun viestin. Teemme meditaatioita, joilla voi olla yhteydessä valon auttajiin ja tutustumme erinlaisiina varuusolentojen parantamisen menetelmiin ja kehon skannaukseen. Kurssilla puhutaan myös harmasta ja mustista olennoista sekä opetellaan, miten heitä voi tunnistaa ja miten yhteyden voi pyrkiä varmuudella muodostamaan Valossa kulkevien auttajaolentojen kanssa. Opettelemme lisäksi aktivoimaan Kristalleja avaruuden energioiden lähettäjiksi ja tekemään mm. kristallitekniikan kautta lääkevettä. Kurssi on 5 pdf paketin kokonaisuus. Jokainen pdf äänitetään omaksi kokonaisuudeksi. Tämä kurssi aloitetaan välittömästi Projekti Sydäntietoisuus -kurssin jälkeen kesäkuussa.

 

Ennakkoon ilmoittautujalle 31.5 mennessä 5 euron etu!

http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/aletuotteet/avaruuden-valon-auttajat/

 

laheta

Share →

One Response to Anu: Buustia Intuitioon tai UFO kurssi?

  1. Ira Maarit Laamanen sanoo:

    Olen enemmän kuin mielelläni kanvoimassa apuani tuolloin keskiviikkona?Kiitos?Kiitos?Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.