Meditaatio eli hiljentyminen on oman sisäisen Jumalallisen Äänen äärelle hiljentymistä ja matkustamista tutkimassa universumin salaisuuksia. Meditaatiolla voidaan tehdän monimuotoista parannusta ja edistää henkistä avautumista. Meditaatiosta on tutkittujakin teveysvaikutteita. Kuka tahansa voi oppia meditoimaan. Rakkaudentähden meditaatiokurssilla opiskellaan Henkisesti avautuneelle tai Henkimaailmasta kiinnotuneelle ihmiselle sopivia meditaatioita. Kurssi kuuluu osana Akatemian opiskelua eli Akatemialaisten ei tarvi ilmottautua erikseen.

Lunasta lahjasi tästä!

Lähdemme opiskelemaan meditaatiota 12 kuukauden kurssilla. Tällä kurssilla puhutaan meditaatioon liittyvistä perusteista, sen mahdollisista ongelmakohdista, kuinka luoda oma meditaatiotilasi ja myös hieman kuinka usein meditoidaan. Black Friday henkisenä lähtösykäyksenä saat Rakkaudentähden 3 meditaatioäänitettä MP3 muodossa sähköpostiisi (rahameditaatio, taikaluolameditaatio ja taikametsämeditaatio).  Lisäksi saat  vielä yhden 13. yllätysmeditaation!

Lunasta lahjasi tästä!

Kurssilla toimitamme pienen PDF -teoriapaketin sekä kuukausittaisen MP3 meditaatioäänitteen  sinulle sähköpostiin alkaen Tammikuu 2020. Saat kurssilta kattavan paketin Meditaatioiden aiheina ovat:

 1. Yhden Lähteen perusmeditaatio
 2. Enkelimeditaatio
 3. Kristallimeditaatio
 4. Puhdistusmeditaatio
 5. Maadoittumismeditaatio
 6. Parannusmeditaatio
 7. Chakrameditaatio
 8. Maailmanpalvelusmeditaatio
 9. Henkiopasmeditaatio
 10. Korkein Itse -meditaatio
 11. Aurinkomeditaatio
 12. Kuumeditaatio
 13. BLACK FIRAY BONUS: Yllätysmeditaatio Uudelle Vuodelle 2021

Lisäksi saat VÄLITTÖMÄSTI Sähköpostiisi 3+1 meditaatiolahjan ja pääset hiomaan jo taitojasi….

Lunasta lahjasi tästä!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.