Teemme veloituksetonta Shamanistista auttamistyötä. Tässä alla on lueteltuna, minkälaista apua voit meiltä pyytää.

1. Lähetä pyyntösi osoitteeseen enkelikristallit@rakkaudentahti.net

2. Viestin ostikoksi laitetaan SHAMANISTINEN AVUNPYYNTÖ.

Otamme Sinuun yhteyttä. Palvelu ei sisällä mitään piilokuluja, mutta jos sait apua ja haluat korvata lahjoituksella työstämme, laitamme viestin loppuun yhdistyksen tilinumeron.

Etänä Shamani voi tehdä voimakkaan puhdistuksen, suojauksen, siteiden katkaisemisen, vainajahenkien valoon saattamisen, kirouksien poiston tai vaikka henkiparannuksen. Mikäli koet tarvitsevasi elämässä Shamanistisen parantajan apua, voit lähettää meille avunpyynnön ja kertoa hieman tilanteestasi. Etänä tehty seremonia on maksuton. Otamme Sinuun yhteyttä, kun tiedämme, milloin meillä on tulossa seuraava seremonia.

Fyysisesti paikanpäällä voin ohjata Sinulle maadoittumista, itsesi parantamista, henkistä avautumista ja luonnon parantavien voimien kanssa työskentelyä. Simoniemen parannuskodalla tehdään siteiden katkaisemista, suojauksia ja vahvoja negatiivisten energioiden puhdistuksia. Otamme veloituksetta vastaan Simoniemeen ihmisiä, ketkä tarvitsevat oikeasti apua, mutta kenellä ei ole varaa maksaa. Ajatuksena on, että menemme voimapaikalle tai Simoniemen parannuskotaan tulille juttelemaan ja etsimään parempia elämänenergioita.

Yöpyminen Anun luona maksaa 49 euroa/yö ja sisältää terveellistä ja puhdistavaa ruokaa ja teetä. Meillä asuu kaksi kissaa ja perheessämme on kaksi lasta, joten neuvottelemme yöpymismahdollisuudesta aina erikseen. Vaihtoehtoisesti voimme varata Sinulle yöpaikan noin 25 km päässä sijaisevasta majoituspaikasta. Sieltäkin hyvin edullisesti.

Kuolemassa vapautuu aina paljon valoa jälkeen jääville ja jäähyväisten prosessi voi lopulta olla omaisille ainutlaatuisen kaunis. Anu ja Jorma auttaa meedion ominaisuudessa Sinua päästämään irti rakkaasta ja myös rakastasi etenemään valossa antaen sydämensä palvelukseesi, jotta tämä ainutkertainen aika olisi Sinulle ja läheisillesi mahdollisimman rakkauden ja valon täyteistä. Palvelun saa käyntiin jättämällä meille avunpyynnön ja kertomalla vainajan kuolipäivän sekä nimen. Saatat myös haluta lähettää meille kuvan rakkaastasi. Vainajat tulevat usein meille Simoniemeen jo odottamaan valoon saattamisen palvelua sillä hetkellä, kun omainen vasta kirjoittaa meille avunpyyntöä. Palvelu ei sisällä kirjallista palautetta. Valoon saattamisen seremonia tehdään jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Saattohoito on päätös, joka tehdään, kun mitään muuta ei ole enää tehtävissä. Sillä pyritään tekemään vakavasti sairaan ihmisen viimeiset hetket mahdollisimman kivuttomiksi, arvokkaiksi ja rakkaudellisiksi. Saattohoito voi kestää muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen.

Saattohoidossa kuljemme vakavasti sairaan rinnalla välittäen joka ilta kaukohoitoapua rukouksien ja enkeleiden välityksellä. Hoidot voi ottaa vastaan kuuntelemalla meditaatioitamme, mutta ne välittyvät muutenkin henkimaailman välityksellä. Hoitoajankohtamme on klo 21-24 joka ilta maanantaista perjantaihin siihen saakka, että läheisesi tai sinä olet päässyt valon maailmaan. Tämän jälkeen tehdään vielä valoon saattamisen seremonia. Valoon saattamisen seremonia tehdään jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.