Päivän kysymys: Oletko sielunlaivasi määrätietoinen kapteeni tai sittenkin elämän laineiden armoilla ajelehtiva lastu? Mitä tapahtuu, kun otat elämäsi voimat itselle haltuun? Miksi on tärkeää vastata näihin kysymyksiin? Tässä kirjeessä kerron, miten voit muuttaa laivasi kurssin kohti tähtiä. Ethän tyydy seuraamaan elämäsi näytelmää sivuosasta!

Minä olen huomannut, että luomisen työn käsittäminen on keskeinen asia onnellisuudessa. Niin kauan aikaa, kun olet elämäsi sijaisnäyttelijä, olet samalla ihan kuin laineilla leijaileva lastu, joka ajelehtii elämän meressä poukkoillen sinne tänne ja usein juurikin myrskytuulien kuljettamana. En missään nimessä tarkoita sanoa sinulle suoraan enkä edes epäsuorasti, että olisit itse luonut omat ongelmasi. Asia ei ole noin mustavalkoista. Ensimmäinen askel luomisen voimien haltuunottoon on tiedostaa, missä roolissa elämääsi näyttelet.

Ihmisellä on viisi tärkeää avainta: viisaus, valta, voima, vapaus ja vastuu.

Tämä viisikko on annettu meille syntymälahjana, mutta yleensä meille ei muistettu kertoa elämän ensimmäisinä vuosina, kuinka näitä onnellisuuden avaimia käytetään! Minusta tuntuu, että käyttöohjeet olivat hukuneet myös vanhemmiltamme. Omaksuimme heidän maailmankuvastaan enemmän tai vähemmän uhrin roolin totuudeksi omaan todellisuuteemme. Oikeasti olimme itse kaiken voiman keskiössä! Salaisuus oli nenän edessä, mutta se jäi huomaamatta. Minun ystävä Juha Tulkki aikoinaan opetti minulle nämä voiman avaimet ja niihin liittyvän yhden tärkeän neuvon, jota olen miettinyt yhä uudelleen. Nyt minusta tuntuu, että tämä olisi hyvä kertoa eteenpäin Sinulle. Uskon, että Juhallekkin on OK jos lainaan hänen sanoja ja laitan hyvän kiertämään: Jos yksi noista viidestä menee hukkaan, on loputkin avaimet hyödyttömiä. Niiden hyvää tekevä voima katoaa.

Avaimet voi ottaa takaisin itselle haltuun. Yksi taikasana on rakastaa omaa luomisen työtä ja ottaa siitä vastuu. Olipa luomisen lopputulos ollut mitä tahansa. Toivottavasti tämä ei kuullosta sinusta nyt liian kaukaa haetulta ja ihan absurdilta. Itse sain hämmästyttävän oivalluksen luomisen työn merkityksestä hiljattain. Olinhan minä sen tiennyt ja paljon siitä puhunut. Olin opettanut muille ja itse sitä harjoitellut välillä todella ahkerastikkin. Kuitenkin mehukkain ydin annettiin vasta epätodennäköisimmästä paikasta. Tajusin äkkiä syvästi, mitä se tarkoittaa, että nykyhetki on oman luomisenvoimani lopputuote! Se oli näyn kaltainen tila, jossa pääsin katsomaan kaikki oman luomisentyön langat. Olin saanut yhteen hetkeen kaiken sen, mitä olin aikaisemmin pyytänyt. En vain ollut muistanut miettiä, miten sen kanssa sitten eletään ja tahdonko todella kaiken tämän.

Aivan jokaisessa tilanteessa sinulla on kuitenkin mahdollisuus lähteä höyläämään kuin lastuja pahan kasvaimen pinnalta. Näin mennään askel kerrallaan parempaan. Se parempikaan ei välttämättä tule ihan sellaisena, kuin itse haluaisi. Ärsyttävää! Saatat olla jonkin sellaisen universaalin energian tai voimalinjan alaisena, ettei sinulta voi ottaa kaikkea kipua pois. Täysin loputtoman toivotonta tilannetta ei ole olemassa, jonka kokemista ei saisi muutettua edes mielekkääksi. Jos ajatellaan tuota viisikkoa, niin se toimii toisinkin päin. Kun viisikko on ensin itsellä ymmärryken tasolla selvä, sen kanssa voi taiteilla. Lisäämällä yhden vaikutusta elämässä, lisääntyvät kaikki muutkin neljä samassa suhteessa.

Mitä vähemmän rakastat omaa luomisentyötäsi, sen hajanaisempi on sen lopputulos eli nykyhetki. Mietippä hetki semmoista aikaa elämässä, kun teit jotakin oikein hauskaa ja mukavaa? Minulle tulee heti mieleen yksi lapsuuden kesä, jolloin meillä oli naapurin lainaponi omassa tallissa ja saimme pussata sitä mielin määrin kuukauden ajan yhdessä serkkuni kanssa. Toisin sanoen rakastin syvästi sitä, mitä olin tekemässä. Luomisen työn rakastaminen on sama asia, se voi olla äärimmäisen hauskaa ja tyydyttävää. Siinä voi olla myös ääliömäisen menestyvä ja onnekas!

Kerro minulle, olenko väärässä, jos ounastelen, että sinulla on tarve tietää enemmän luomisen hauskuudesta? Minulla on sinulle myös pieni tarkistuslista, jonka avulla voit arvioida suhdettasi omaan luomisen voimaasi. Sinun ei ole pakko kertoa minulle, minkälaisen tuloksen sait, mutta ollakseni reilu ja oikeudenmukainen kerron omat tulokseni. Tulokseni ei ole ollut täydellinen ja vuosien varrella olen joskus vastannut kyllä useampaankin ylälistassa olevaan kysymykseen. Olen ollut niin taitava luomaan ja väistämään työni tuloksia, että välillä en ole pystynyt sanomaan kyllä yhteenkään alalistassa olevaan kysymykseen. Olen kuitenkin oppinut luomaan asiat uudelleen ja lopulta jopa välttämään ikäviä kuoppia. Tähän liittyy hyvin vahvasti viimeisen kolmen vuoden työni avautua välittämään toisen maailman energioita ja tietyistä egon energioista irrottaminen. Maagisen Unikoulun yhtenä tavoitteena on tulla Itsen Mestariksi, kuka hallitsee omaa todellisuusuniversumiaan luomisen virtauksessa.

Me olemme tähtiä toisesta maailmasta ja tämä näkyvä maailmamme on vain pelikenttä, jossa meidän on tarkoitus oppia käyttämään sisäistä valtavaa magiaamme. Voimattomuuteen uskovan ihmispolon sijasta voit kytkeytyä vahvaan maagiseen luomisen tilaan sisimmässäsi. Tietysti kukaan meistä ei ole yksistään voimaton eikä ehkä ollenkaan ihmispolo. Olemme kaikki saaneet ainakin maistiaisia ikuisen itsemme henkisestä voimasta. Ulottuvuuden löytäminen ja ymmärtäminen on mahdollista Sinulle. Viimeyönä mietin, että minun tehtävä on jakaa oma polkuni Sinun kanssa siihen tueksi.

Tiedän, että Sinulla on itsellä paljon ymmärrystä ja kunnioitan suuresti kaikkea viisautta, jonka olet kerännyt. Uskon, että voin oppia puolestani paljon sinulta ja siksi odotan jo kovasti kirjettä, jonka kirjoitat minulle takaisin koulutuksen edetessä. Yhdessä näemme syvemmälle ja päätämme koulutuksen 31.12.2019 suurella yhteisellä manifestaatiolla. Yhteytemme tekee tästä niin kaunista ja tärkeää. Voimme auttaa toisiamme.

Nämä viimeaikaiset oivallukset ovat olleet itselleni aivan mullistavia. TIEDÄN, että enää koskaan en luo sitä samaa, minkä kanssa olen ollut jumissa elämäni 41 ensimmäistä elinvuotta. Jotkut asiat ovat muuttuneet jopa silmänräpäyksessä, vaikka luulin olevani loputtoman toivottomassa suossa niiden kanssa. Se tuntuu huikealta. Palan innosta päästä tutkimaan kutkuttavia ajatuksia kanssasi. Jätän syvimmät paljastukset kurssin kirjeisiin, koska tahdon jakaa omat herkimmät asiat Sinun kanssa sitten, kun tiedän, että olet varmasti kiinnostunut kuulemaan. Tässä harjoituksessa on tärkeää, että sinäkin tahdot nostaa omassa elämässä voimat ja värähtelyt toiseen ulottuvuuteen.

Aloitan Rakkaudentähdessä Maagisen Unikoulun nyt tammikuun lopussa. Se on osa 12 Kristallin Akatemiaa eli Valotyöntekijän opintoja, joten Akatemialaisten ei tarvitse ilmoittautua enää erikseen. Olen alkanut kokoamaan jo ensimmäistä kurssipostia ja siitä on tulossa erittäin vahva tietopaketti. Tavoitelemme ja käsittelemme ehkä täysin uudella, mutta erittäin valaisevalla tavalla olemustamme universumin osana. Koulutuksesta saamme vahvan paketin, jota käyttämällä voimme tavoittaa todellisen parantajuuden ja Kristallishamanismin taajuuksia.

VAROITUS! Kaikki eivät ole välttämättä valmiita tähän opiskeluun. Sinun kannattaa kuunnella sydämesi ääntä kirjettäni lukiessa, kutsuuko syvempi henkimaailma astumaan sisäänsä? Kyseessä ei ole mikään musta magia tai vaarallinen asia, mutta tätä kokonaisuutta ei kannata ryhtyä opiskelemaan, mikäli se ei tunnu mielenkiintoiselta. Käsittääkseni nämä energiat alkavat tuntua houkuttavilta silloin, kun ihminen on valmis ymmärtämään korkeampaa henkimaailman kieltä, jolla esitetään asioita, mitkä eivät välttämättä kuulu tämän maailman ymmärryksenkään piiriin.

Ilmottaudu Maagiseen Unikouluun: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/maaginen-unikoulu-2019/

TAI liity Akatemiaan kevääksi 2019 -50%: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/akatemia/

Tagged with →  
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

888ee052c20e224d5e1cfdce544233de7777777777777777