Shamanismissa ja monissa muissa henkisissä perinteissä on lukuisia voimapäiviä, joten esittelemme nyt tällä sivulla Rakkaudentähdelle merkitykselliset päivät. Näinä päivinä keskitymme aina jonkinlaisella seremoniallisella työskentelyllä energioihin ja olemme huomanneet, että ne ovat tietynlaisia läpimenon portteja, joiden kautta pystymme pysymään jatkuvassa luonnon uudelleen syntymisen prosessissa.

 

Talvipäivän seisaus

Vuoden pisin yö ja lyhyin päivä edustaa auringon uudelleen syntymää. Tästä lähtien valoa on joka päivä hieman enemmän. Juhlimme talven pimeimpänä päivänä hiljaisuudessa ja kiitollisuudessa auringon ja elämän uudelleen syntymää. Tämän juhlan teema on uudelleensyntyminen. Juhlan aikana meidän on mahdollista huomioida itsessämme kaikkea sitä, mikä on muuttunut kylmäksi, vanhaksi tai lakannut palvelmasta elämää. Kykenemme hiljaisen työskentelyn kautta synnyttämään oman sisäisen aurinkomme uudelleen ja käynnistämään prosessin, jossa sisäinen aurinko syleilee kaiken tämän uudelleen valoksi ja elämää rakentavaksi voimaksi.

 

Kevätpäivän tasaus

Kevätpäiväntasauksen aikaan äitimaa alkaa syntyä uudelleen tulevaan kasvukauteen ja kukoistukseen. Nyt on aika kylvää uudet idean siemenet, joiden toivomme kukoistavan tulevana kukoistuksen kautena mutta myös päästää irti vanhoista siteistä. Voimme tuoda rukouksilla harmoniaa ja uudenlaista valoa elämäämme sekä juhlia uuden valon kukoistuksen aikaa. Kevätpäivän tasaus on heräämisen juhlaa.

 

Kesäpäivän seisaus

Nyt on aika kokea Pyhä valo ja saavuttaa lopputulokseen monet henkiset ponnistelut. On aika vastaanottaa tietoa, jota olemme pyytäneet vuoden syklin mukaan. Valo on voimakkaimmillaan ja se vahvistaa myös kaikki kasvit täyteen elinvoimaa. On aika säilöä suistukkeet ja kerätä monet maagiset yrtit. On myös aika uudistaa itsemme korkealla valossa ja ylistää aurinkoa, elämän antajaa. Kutsumme luoksemme valon auttajia, oppaita ja henkiolentoja.

 

Syyspäivän tasaus

Uudelleen syntymisen syklissä vanhan on kuoltava ja on päästettävä irti kaikesta, joka on lakannut palvelemasta elämää. Nyt päivä ja yö ovat jälleen yhtä pitkät ja silloin teemme puhdistavat rituaalimme ja valmistaudumme talven hiljaiseen itsetutkiskeluun. Tämä on irtipäästämisen juhlaa, loppuun saattelemisen mahdollisuutta, hyvästelemme vanhaa, kiitämme sitä vielä kaikesta hyvästä ja antaudumme uudelleensyntymisen, kohtuajan sykliin.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.