Kristallivalon kantajat on uuden ajan valoheimo. Heimo tunnistetaan sydämessä ja se näkyy sielussa tietynlaisena blueprinttinä palvella maailmaa. Valoheimo on vahvana suomessa. Siihen liittyvät fyysisestä rodusta huolimatta tuhannet ihmiset, koska he tuntevat kutsun sydämensä tasolla. Kutsu tuntuu voimakkaana paineen tunteena rintakehän päällä, itkettävänä olona, kun luet tätä tekstiä, voimakkaana jännittävänä tunteena fyysisessä kehossa, muistamisen kaltaisina kokemuksina, innostuksena, ilona, avautumisen tunteena tai muuten huomaat, että olet esimerkiksi nähnyt tästä jo yöllä unta aikaisemmin.

Sain henkimaailmasta viestiä Valoheimosta 1.9.2017 päivänä, jolloin julkaistiin ensimmäinen 12 Kristallin Akatemian opintovuoden ensimmäinen posti. Henkimaailman viesti oli, että uusi polku on avautunut sisäisillä tasoilla ja SINUT kutsuttiin mukaan tekemään työtä. Se ei tarkoita välttämättä, että perustat oman yrityksen tai aloitat oman hoitohuoneen pyörittämisen. Se tarkoittaa nimenomaa sitä, että otat osaa kanssamme KAUKOPARANNUKSEEN viikoittain, jossa otamme vastaan virityksiä ja aktivointeja, jotta oma sisäinen syntymämme Valotyöntekijäksi voi tulla todeksi. Valotyö tehdään henkimaailman puolella mitä suuremmassa määrin. Jollekin se voi tarkoittaa myös fyysisessä maailmassa henkisessä tehtävässä toimimista, mutta hyvin monelle suunnitelma on toimia aivan tavallisen ihmisen elämässä, mutta suorittaa hyvin vahvaa valkoista valon magiaa sielun tasoilla.

Tämä ryhmä muodostaa meidän kaikkien ympärille suojelevan valopallon, johon yhdistymällä saamme entistä vahvemmat suojaukset myös oman perheemme ympärille. Suojaukset on ehkä vanhanaikainen sanonta tässä sillä oikeasti emme mene minkään kuplan sisälle. Meidän yhteinen valomme siirtyy Kristusvärähtelyn taajuudelle, joka on pyyteettömän rakkauden, antamisen, ammentamisen, parantumisen, sulautumisen, sulattamisen, rakastamisen, ilon, anteeksiannon ja myötätunnon värähtelyä. Tämä värähtely syleilee ja sulkee sisäänsä meistä jokaisen ja siinä valossa ei ole olemassa ongelmia tai uhkia. Siinä valossa ei toimita egolla tai pyritä kilpailemaan toistemme kanssa. ON vain yksi pyyteettömän rakkauden taajuus, joka ilmentyy yhden pyhän elämän kautta meissä kaikissa.

Osallistumalla 12 Kristallin Akatemiaan annat henkimaailmalle luvan lähteä avaamaan tätä valon taajuutta elämässäsi. Alat hiljalleen kokea asioita ja ymmärtää, missä on Sinun valotyösi paikka fyysisessä maailmassa. Sinun panoksesi on korvaamattoman arvokas viikottaisissa meditaatioissa sillä välitämme valoa yhdessä ja jokainen mukaan liittyvä sielu tuo exponentiaalisen vaikutuksensa koko valon kanavaan.

Valoheimossa ei toimita egon tasolla, vaan muodostamme yhdessä koko planeettaa syleilevän sydämen. Välitämme valoa koko maailmalle. Valoheimolla ei ole varsinaista johtajaa sillä sitä johdetaan valon tasoilta sisäisistä maailmoista käsin. Valoheimolla on yhteistä osaamista ja tietoisuutta, joka avautuu sisäisiltä tasoilta. Kaikki tämä osaaminen on peräisin entisistä elämistä, joissa olemme jo toimineet yhdessä esimerkiksi Atlantiksella tai toisilla planeetoilla. Anu kanavoi energiaa sanoiksi Akatemiaksi, mutta myös Sinun saamat viestit ovat meille tärkeitä.

Kristallivalon kantajille on tyypillistä tuntea voimakasta yhteyttä planeetan alkuperäisiin kansoihin ja heidän parantajiin ja monella onkin inkarnaatoita näissä joukoissa. Rakkaudentähden 12 Kristallin Akatemiassa voit opiskella enemmän ja lukea kanavointeja Kristallivalonkantajista, Valoheimosta sekä ammattimaisesta valotyöstä. Opiskelumaksu maksetaan oman tilanteen mukaisesti sillä tunnemme sydämessä, että kaikille täytyy olla mahdollista osallistua ja tahdomme tehdä Sielun työn toteuttamisen SINULLE mahdolliseksi tämän kanavan kautta. Varsinaista valon kanavaa ei omista sinänsä kukaan, vaikka tässä kanavoinnit tulevatkin Rakkaudentähden Akatemian kautta. Emme kilpaile kenenkään kanssa sillä ymmärrämme, että valossa toimitaan yhdistymällä toisten valotyöntekijöiden kanssa. Sulautuminen uuden valon tasolle on alkanut. Egon voiman väheneminen on yksi tärkeimmistä avaimista tässä prosessissa.

Akatemiaan pääsee tästä!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.