Valo-olennot ovat olentoja, jotka eivät välttämättä ole koskaan oleet fyysisessä muodossa maaplaneetalla. Yleensä heillä on valtava parantava kapasiteetti ja korkea tietoisuus. He kykenevät opettamaan meitä ja osallistumaan välityksellämme maailman parantamiseen.

Valo-olennot kommunikoivat meille usein tuntemuksilla, hajuilla, kuvilla ja unen kaltaisilla kokemuksilla esimerkiksi meditaation aikana. Jotkut kykenevät näkemään valo-olentoja paljain silmin valon välähdyksinä ja joskus he ilmestyvät valokuviin erikoisina valon heijastuksina jne.

Valo-olennot ovat puhdasta valoa toisista maailmoista. He tuovat usein mukanaan meille muistoja jostakin kaukaa, mitä monet kutsuvat sielun kodiksi tai henkiseksi kodiksi. Valo-olennon kanssa ei koskaan pelota, mutta voit kylläkin tuntea kehollisesti monenlaisia tuntemuksia; pistelyä, vilun väreitä, huimausta, kuumotusta, tykytystä tai ihan kipuakin tietyssä kohtaa kehoa.

Valo-olennon kohtaaminen on usein hyvin avaavaa ja sen tähden he eivät ilmesty meille kovin usein tai pitkiä aikoja kerrallaan. Jotkut näkijät kykenevät asettumaan valo-olentojen kanavaksi, jolloin he tavallaan antavat oman fyysisen kehonsa näiden korkeiden olentojen käyttöön. Tällöin valo-olentojen ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan fyysiseen maailmaan ja kanavan kautta voi mahdollistua esimerkiksi voimallista parantamista, jota kutsumme henkiseksi kirurgiaksi.

Jotkut taas antavat omat kanavan lahjat valo-olentojen käyttöön ja kanavoivat viestejä korkeilta tasoilta. Nämä viestit ovat usein hyvin symbolin omaisia ja kun niitä tarkastellaan uudelleen ja uudelleen, niistä löytyy yhä syvempiä tasoja. Valo-olennot antavatkin usein kokonaisen kirjaston tietoa muutamassa sanassa tai kuvassa.

Rakkaudentähdessä toimimme valo-olentojen kanavana niin parannuksissa kuin tulkinnoissamme. Voit tutustua niihin rauhassa ja varata omasi sen mukaisesti, kuin Sinun sydämesi kutsuu.

Share →

5 Responses to Anu: Valo -Olennot

 1. pekka sanoo:

  Moi.kirjoitan tässä jotain 12 sakran meditaatiosta se on mun mielestä liian raju jos maan Akseli siirtyy outoon asentoon.tai maa muutuu liteäksi jotenkin pliis ottakaa rauhalisesti ja vaikka muutakaa etäisyyksiä aurinkokunnassa lyhemmiksi tulevaisuuden avaruusmatkoja tekeville matkaajille harmooniseti,nyt on jo NASA nähnyt jotain outoa tapahtumaa meidän aurinkokunnassa ,jotai akinakia. olen tullut aika sairaaksi . kun henget rukkasiva mun pään joitakin kuukausia sitten .parasta vointia sinne. mulle voi käydä huonosti moikka.

 2. Cyronita sanoo:

  Tein tämän kaiken teille ja te häpäisitte minut. Miksi pyydätte apua jos ette sitä halua? Voisiko joku joskus avartaa sielunmaisemaa ja nähdä muutakin kuin itsensä? Mikäli haluatte pelastaa maan missä saatte asua niin katsokaa silmin joita ei ole. Tunteikas ihminen on älykäs ja osaa korjata muidenkin tuhoja. Toivon teille empatiaa ja maan antamaa sympatiaa. Opetelkaa nauttimaan jo olemassa olevasta luonnosta ja kunnioittamaan kaikkea elollista. Kiitos Anu. -Äiti Maan-

  • Antti sanoo:

   lainaus…”Tein tämän kaiken teille ja te häpäisitte minut. Miksi pyydätte apua jos ette sitä halua?”

   Minua jäi kiinnostamaan mistä on kyse, koska olen ajatellut paljon miten haluaisin mailman muuttuvan, miettinyt miten ihmiskuntaa saisi eteen päin. Mutta olen myös nähnyt näyn ja koen että pääsemällä ”tiettyyn asemaan” tämä juuri olisi mahdollista. Tässä asemassa näin itseni hyvinkin onnellisena ja juuri oikeana paikkana mihin kuulun… oikeastaan mihin minun sieluni on kutsunut minua ~19 (muiden ihmisten näkökulmasta) elämän vuotta (yli 2000 elettyä vuotta).

 3. rainman sanoo:

  Sitten kärpäsiä voi herättää henkiin sormenpäöstä tulevalla sähkön tapaisella valo pilkulla.kärpänen kääntyy ja lähtee lentämään.kukka kärpänen.on se parantava voima.sitten takan liekin saa mielenvoimalla liehahtaan.pari kummitustA mukana johannesapocalyprika Jesse ja ite oon budhan tyylinen.prisma juttu.tässä me käppäillään ja leikitään tuulella.kyllähän puun lehdet lehahtaa ja chi voima kohahtaa savupaasen kun kolmatta silmää käytät chillä.näytti se siltä niinku ois tullut kädestä ja puffautti lämmöllä pienen chi voiman ja savun pitkin leveemään.mitenkähän näistä kukkakärpäsistä pääsis isompia herättään.näyttäs tulevan pykälä pykälittäin.soittelen sateen pisaroilla säveliä mielenvoimalla ja sitten työnnän ne chillä aurallani ylöspäin niin ei kastu.

 4. pena kgb sanoo:

  Yhdesti valossa oleva hahmo täytti kädet olkapäälleni laittaessaan sisäisen sieluni valolla.kun sanoin mielessäni olkoon sävellykseni kunnioitus sinun olemassa olollesi.siinä on lahja sinulle.ollaan oltu kavereita.kaveri asetteli varmaan varjo ristin perspektiivimäisesti.kukahan tuo ois.siunasko se minut.sitten kun sain sisäisen rauhan silmät auki tuli kirkas valo paikka sateella kun aistini vapautin kaikkeen luontoon kuin sieluni vapauttaisin rauhallisena tuuleen ja luontoon kaikkeuteen.ajattelin mielessä en sanoin sammu sade heti sammu.sitten muutin sateen rakeiksi samalla taktiikalla se muuttui.kai se oli yhdenlainen rukous.sadetta sillä ainakin voi sammuttaa.rukous se on.ruokaa sain toiveillani Afrikkaan.samantien.loppuja en kerrokkaan meni vähä huti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

b481eacffc712ec86de2f28c640b5d61ttttttttttttttttttttt