Suistukkeilla voit tehdä itselle tai isommalle ryhmälle puhdistuksia, energian kohotuksia ja aktivointeja. Tahdon nyt jakaa Sinulle menetelmän, jolla voit saada aikaan voimakkaan puhdistuksen omalle rakenteellesi. 2017 vuoden alusta saakka voit yhdistyksen jäsenenä saada tietoa Rakkaudentähden kuukalenterista, milloin on otollinen aika minkäkinlaiselle puhdistukselle. Suitsukkeita voit hankkia verkkokaupastamme joko yksittäisinä paketteina tai isompina tuotekokonaisuuksina. Yksi käyttömahdollisuus tälle magialle on tehdä siitä seremonia esimerkiksi osana kaukohoitoa, jota vastaanotat erityisinä kaukohoitopäivinämme.

Jos aiot tehdä itsellesi puhdistavan seremonian, voi olla hyvä idea käyttää White Sage tai  Golokan Pure Aura.  Rauhoittaviin, meditatiivisiin ja järkytystä lieventäviin seremonioihin voit valita Ruusun, Santelipuun tai Kamomillan. Nostattaviin ja henkistyyttä avaaviin seremonioihin valitaan esimerkiksi White Lotus, Fankinsense tai Patchouli. Golokan Pure Life toimii koko kodin puhdistajana sekä ryhmien puhdistamisessa.  Nature’s nest tuo luonnonhenget ja suojaisan kohdun parantavine värähtelyineen.

 

Seremonia yhdelle:

Ennen seremoniaa varmista, että huoneessa on hyvä ilmanvaihto. Käytetään joko 4 tai 8 suitsuketikkua, tarkoitus on saada PALJON savua aikaan. Ensin kysytään, onko lupa puhdistukselle. Jos lupa tuntuu tulevan, aletaan hommiin. Jokainen tikku omistetaan yhdelle ilmansuunnalle. Itse yleensä lausun aikeeni ääneen ennenkuin aloitan seremonian. Esimerkiksi näin: ”Nyt aion suorittaa puhdistavan seremonian, jossa vapautan kehostani sekä aurastani kaikki negatiiviset energiat omaksi korkeammaksi parhaakseni yhtään olentoa vahingoittamatta, saanko luvan tehdä näin? Kiitos Kiitos Kiitos”

Tehdään tikuista ympyrä aloittaen pohjoisesta ja sytyttäen tikut myötäpäivään samalla pyytäen enkeleitä ja valon henkiä olemaan läsnä puhdistuksessa. Suitsuketikun viereen voi sytyttää myös kynttilän.  Itse sytytän suistukkeet ensin ja sitten kynttilät toisella kierroksella pyytäen jokaisen kynttilän kohdalla valoa ja valon henkiä astumaan huoneeseen. Seiso itse ympyrän keskellä ja tee niin suuri kehä, että mahdut itse sinne sisälle kunnolla turvallisesti. Ota huomioon, että kynttilät palavat noin 4 tuntia, joten jos käytät elävää tulta, tulee seremoniasta pitkä.

Kun suistukkeet ja kynttilät on sytytetty, lausu omin sanoin pyyntöjä tai rukouksia puhdistamiseksi, parantamiseksi tai hengen kohottamiseksi. Hyvä ja tehokas tapa on laulaa Rakkaudentähden puhdistus, parannus tai hengen kohottamiseen tarkoitettuja lauluja sekä rummuttaa omalla rummulla. Lauluja voi lukea rukouksina ääneen, jos et tiedä melodiaa. Tällöin taustalla voi olla kaunista melodista musiikkia tai sitten puhut esimerkiksi rumpusi tahdissa. Laulujen sanoja ja käyttöä opit Rakkaudentähden Rakkaudenvoimalla -seremoniassa, Shamanistisessa meediokoulussa sekä 12 Kristallin Akatemiassa.

Kuvittele, miten savu puhdistaa, aktivoi tai parantaa auraasi ja kehoasi. Pyydä omia enkeleitä paikalle ja lausu anteeksiantoa sekä irtipäästämisen sanoja, jos työskentelet puhdistumisen kanssa. Ohjaa käsilläsi savua tulemaan sinua kohti ja kuvittele, miten kehostasi vapautuu raskaat asiat pois savun mukana. Voit myös lausua herran siunausta ja Isä Meidän ohjataksesi esimerkiksi edesmenneitä valoon.

Seremonia on loppu, kun suitsukkeet (ja kynttilät) ovat palaneet loppuun.  Seremonia päätetään kiitoksiin.  Suistukkeet otetaan pois alkaen pohjoisesta, mutta nyt vastapäivään. Siivoa tuhkat ja vie ne metsään suuren puun juurelle kiittäen luontoa ja Äiti -maata puhdistuksesta.

 

Seremonia ryhmälle.

Ennen seremoniaa varmista, että tilassa saa käyttää voimakkaasti suistukkeita. Huomioi myös mahdollist palovaroittimet ja sen, että tilaa saa käyttää häiriöttä koko seremonian ajan. Esimerkiksi ovi on hyvä laittaa lukkoon ja oven ulkopuolelle voi laittaa pienen lapun, että teitä ei saa häiritä nyt. Jos tilaisuudessa ei lauleta lauluja, voi taustalle laittaa kaunista musiikkia soimaan. Rakkaudentähden lauluja voi myös lukea rukouksina ääneen.

Käytetään joko 11 tai 22 suitsuketta sen mukaisesti, kuinka suuri ryhmä on. Muuten toimitaan samalla tavalla, kuin yllä. Ryhmä voi lausua rukouksia ja laulaa lauluja yhteen ääneen. Rukoukset voi valita sen mukaisesti, mikä itseltä tuntuu hyvältä. Ryhmätilassa ympyrän keskellä voi olla lisäksi alttari, jossa palaa neljä kynttilää, on tuoreita kukkia ja parantavia kiviä. Kun ryhmätilaa aletaan rakentaa, tulisi kaikkien osallistujien seisoa jo ringin sisällä. Rinkiä ei saa rikkoa parannuksen aikana esimerkiksi lähtemällä siitä ulos. Rinki puretaan kuten yllä on kerrottu, kun suitsukkeet ovat palaneet loppuun.

Jos alttariltilla palaa kynttilöitä, niiden on hyvä antaa palaa loppuun saakka vielä seremonian jälkeen.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.