Uuden maan aika!

Olin toissapäivänä ulkona kävelemässä ja aloin tutkia pensaita ja puita. Huomasin, että ne olivat heränneet, eivät nuku niinkuin normaalisti tähän aikaan vuodesta. Yleensä tähän aikaan olen yhyttänyt ihan toisenlaisia universaaleja olentoja, mutta niitä taas ei näkynyt ollenkaan nyt. Minulle tuli hengessä idea, että yritän seremoniassa jutella metsän kanssa. Sain näkymän, että puut käyttävät nyt hirvittävän arvokkaan energiavaraston herätäkseen keskelle talvea ja niiden oksat tulee haavoittuviksi, kun kovat silmukuoret turpoaa ja elämää alkaa kehittyä oksissa. Puiden rakenne pitäisi tällä hetkellä olla vielä sellainen, etteivät ne virkoa edes maljakossa sisällä kunnolla, saatikka sitten tuolla ulkona. Ihan satunnaiset puutkin kasvavat. Pihlaja ja mesiangervo pukkaavat lehteä. Ei yksin pajunkissat!

Menin seremoniassa juttelemaan metsän hengelle, mutta sieltä nouskin juopuneen oloinen olento, joka ilmiselvästi vähät välitti, miten puut kasvavat. Se oli lakannut jotenkin rytmittämästä kasvua ja oli kuin olisi ollut huumattu. Se tila, missä tilassa nämä olennot olivat, oli kuoleman tila. He kärsivät tällä hetkellä suuresti fyysisen maailman kuolemisesta ja se on näille olennoille yhtä raskas prosessi, kun ihmiselle tulla sairaaksi ja kuolla pois. Vaikkakin hyvin, hyvin paljon suurempi prosessi. Se oli Gaia itse, kenen kanssa hetken juttelin. Nämä juopuneet olennot olivat pääsääntöisesti kuin maatalouden myrkkyjen ja tämän planeetan saasteiden vaikutuksen alaisena. Siinä oli voimakkaasti se tietoisuus, että ihminen on tuhonnut omalla ylivallalla tämän systeemin ja se uusi, mihin olemme menossa, siellä ei voi olla ihmisen ylivaltaa, vaan olemme siellä yksi ja yhdenmukaisia kaikkien olentojen kanssa.

Sitten näin monia muita samanlaisia olentoja ja että niiden fyysinen dna rakenne on mennyt rikki. Tämä vanha maailma on oikesti kuolemassa, tuli minulle mieleen. Tuli tunne, että valotyöntekijät ovat parantajina niitä, ketkä antaa sille transformaatiolle suunnan. Tuli tunne, että on jollakin tavalla vaikeita aikoja edessä, kun tämä planeetta alkaa käy läpi prosessiaan. Meillä ihmisinä, vaikka olisimme miten ylivertaisia valontuojia, ei ole yksistään taitoa eikä kykyä työstää näin isoa muutosta.

Sitten sain yhteyden astraalitohtoreihin, jotka tuli sanomaan, että he on tänne kutsuttu ihan tätä asiaa varten. Nämä astraalitohtorit sanoivat, etteivät he ole täyttämässä ihmisen toiveita eikä tekemässä kenestäkään mahtavaa jne. Oli tunne, että heidät oli kutsuttu tai lähetetty tänne ihan vaan auttamaan jotakin isoa isoa muutosta tai ravistelua täällä maailmassa.

Viesti oli, että maailmaa lähestyvät monet auttajatahot nyt henkimaailmasssa. Heidät on lähetetty tänne koko maailman pyynnöistä ja he ovat tulleet tätä erityistä tehtävää varten. Me voimme antaa oman kanavamme heille käytettäväksi, miten itse kukin on tottunut virtauttamaan ja kanavoimaan valoa maailmaan. Jokainen voi yhdistyä omalla tavallaan kuunnellen, minkälaisia olentoja ja valoa kauttasi virtaa. Sen takia työhön ”kelpaa” niin vasta-alkaja kuin kokeneempikin konkari. Henkimaailma toimii kauttamme ja saamme itse siinä oppia samalla itse kukin oman polkumme mukaisesti.

Tuntui, että nämä suuret olennot ovat rakentamassa kuin siltaa uuteen. Tätä siltaa pitkin koko maailma siirtyy uuteen aikaan. Uuden ajan lapset olivat niitä, kenellä on sisällä tietoisuus rakentaa uusi. Heidän sisäinen koodi tulee avautumaan, kun on sen aika. He tulevat rakentamaan uuden maailman. He osaavat.

Tahdon kutsua SINUT tähän työhön, jos viestini resonoi sydämessäsi!

Konkreettisesti se tarkoittaa seuraavaa:

Sinun tulee ottaa hengessä yhteys omaan korkeampaan itseesi ja pyytää ne valon olennot, jotka työskentelevät kanssasi antamaan jokin viesti maan hyväksi. Yhteys syntyy, kun hiljennyt hetkeksi tuntemaan sydämessäsi tämän tekstin sanoman. Voit sanoa näille olennoille antavasi oman kanavasi uuden maailman valossa värähtelevän parannuksen välikappaleeksi. Hiljenny hetkeksi, että saat uuden maailman valon laskeutumaan tietoisuuteesi ja sydämeesi. Sen jälkeen voit tässä uudessa syntyneessä värähtelyssä äänittää maksimissaan noin 5-7 minuutin mittaisen oman mp3 äänitteen, joka voi sisältää omaa lauluasi, rukousta, jonkin soittimen intuitiivista soittoa tai vaikka rummutusta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille tekemäsi kuvan.

Kaikki tuotokset lisätään saapumisjärjestyksessä videolle, joka julkaistaan You Tubessa. Tuotoksista syntyy kuin viestiketju maailman ympäri, jonka mukana valon parantava energia virtaa kaikkialle maapallolle ja saavutamme syviä parantavia tasoja. Samalla ne toimivat manifestaationa ja voimakkaana affirmaationa sille, että uusi maailma saa syntyä meille kaikille.

Huomioi että tässä eleessä et astu minkään organisaation alle tai omaksu mitään erityistä aatetta, olet mukana omana itsenäsi oman korkeamman itsesi voimalla. Ainoastaan tunnet sydämessäsi kutsun osallistua valon kanavoimiseen uuden maailman luomiseksi. Voit myös lähettää meille kanavointia ja omia kokemuksiasi julkaistavaksi tämän videon ja kutsun yhteyteen. Asiaa saa jakaa eteenpäin kaikille, kenestä tunnet, että voisi olla kiinnostunut!

Kaikki tuotokset lähetetään osoitteeseen:

enkelikristallit@rakkaudentahti.net

http://www.rakkaudentahti.net/UUSI/UUDENMAAN.pdf

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.