PARANNUSTAPAHTUMA ESPOOSSA:

18.12.2016 Todella harvinaislaatuinen tilaisuus kun Rakkaudentähti ry ja José Figueroa Garcia järjestävät yhteisen koko päivän parannustapahtuman, joka sisältää mm meditaatiota, kanavointeja ja shamanistisia parannuslauluja.

Tapiola Joogastudio  Ahertajantie 3, 02300 Espoo

Aikataulu:

11-14 José Figueroa Garcian intuition, myötätunnon ja tietoisuuden transmutaatio parantamisrituaali, jossa käytetään musiikkia, pyhää ääntä, mantroja ja ikiaikaisia sanskriitin, tibetin ja japanin sanoja kaikkien aistivien olentojen hyväksi. (tulkataan suomeksi)
14-15 TAUKO
15-18 Rakkauden voimalla parannusseremonia timanttisäde-energioissa, jossa Anu ja Jorma johdattavat meidät läpi shamanistisen parantamisrituaalin työvälineenä kanavointi, rukouslaulut, musiikki ja shamanistinen rummutus.

HINTA 100€ ennakkoilmoittautumisella, jolloin maksetaan ilmoittautumismaksu 50€ ja loput ovella. Liput ovelta 120€.

ILMOITTAUTUMINEN: enkelikristallit@rakkaudentahti.net

Ilmoittautumisen yhteydessä ennakkomaksu 50€ Rakkaudentähti ry:n tilille Tili: FI28 5744 7720 0322 47. Viestiin Rakkaudenvoimalla hoitoseremonia Espoo

HUOM! Parannustapahtumaan kuuluu molemmat osiot. Tällöin hoito on kokonainen.

Share →

One Response to Anu: Tulevaa 18.12.2016

  1. Anu Markoff sanoo:

    Rakkaudentähteläisten on mahdollista ilmottautua mukaan ja sopia maksuille aikaa. Eli 50 euroa täytyy olla maksettuna tapahtumaan mennessä etukäteen tai ovelta 60 euroa. Lopusta voidaan sopia vaikka erämaksu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.