Olen aivan hämmentynyt siitä palautteiden määrästä ja LAADUSTA, mitä nyt näistä timanttisäteistä on tullut. Tämä asia tuntuu koskettavan ihmisiä sydämestä jostakin todella syvältä ja siksi päätin laittaa blogitekstinkin Sinulle täältä Rakkaudentähdeltä löydettäväksi. Useampana päivänä energioiden kanavoimisen jälkeen olen tuntenut korkeiden olentojen läsnäoloa ja timanttisäde -energiat aktivoituvat uudelleen ja uudelleen esim. kirjoittaessani nyt tulkintoja. Ehkäpä tulkintojen piti tulla myöhässä, että saatiin nämä energiat niihin mukaan!??

Olen noin vuoden verran keskustellut hyvin korkeiden valon olentojen kanssa (itselleni ne tuntuvat suurilta ja kovin valoisilta olennoilta), mistä on tullut mm. You Tubeen niitä kanavointeja aika kannustavassa hengessä, olethan löytänyt ne jo (https://www.youtube.com/…). Olen itse pyytänyt kaikissa seremonioissa ja hoidoissa ja joskus ihan arjenkin keskellä näitä olentoja auttamaan. Heiltä on tullut lupausta, että apua tulee ja tuntuu nyt, että tämä Timanttisäde -asia on yhteydessä näihin olentoihin. Jotakin aivan uutta on sieltä aukeamassa. Intuitiivisesti näen kuin reiän henkimaailman ”taivaassa” ja siellä paljon paljon laajemman, kauniimman ja kevyemmän maailman, missä nämä olennot ovat ja mistä he tätä johdatustaan meille jakavat.

Eilisessä uutiskirjeessä oli ne timanttisäde -rukoukset. Laitan ne tähänkin Sinulle koska uskon, että näiden avulla se laajuus aukenee meille:

 

Sirius:

Siriuksen Suojelijat ja Valon tuojat,

Pyhä Siriuksen Sydänliekki

Siriuksen Timantti säde

Korkeamman Itseni Timanttisäde

Pyhän Sydämeni Timanttisäde

Kiitos Kiitos Kiitos!

 

Andromeda:

Andromedan Suojelijat ja Valon tuojat,

Pyhä Andomedan Sydänliekki

Andromedan Timantti säde

Korkeamman Itseni Timanttisäde

Pyhän Sydämeni Timanttisäde

Kiitos Kiitos Kiitos!

 

Pleiadit:

Pleiadien Suojelijat ja Valon tuojat

Pyhä Pleiadien Sydänliekki

Pleiadien Timantti säde

Korkeamman Itseni Timanttisäde

Pyhän Sydämeni Timanttisäde

Kiitos Kiitos Kiitos!

 

P.s. Henkimaailmasta sanottiin, että tällaiset rukoukset eivät ole henkimaailman KOMENTAMISTA, vaan ne on annettu IHMISEN MIELELLE, että ihminen voisi ohittaa oman egonsa keskittymällä rukouksiin ja silloin se energia JOKA ON OLEMASSA AINA, pääsee yhyttämään meidän maalliseen olemukseen.

Eli henkimaailmalta tuli lisäksi selitys, että rukouksilla ja affirmaatioilla ei  yritetä henkimaailmaa hallita, niitä ei anneta meille hengestä sitä tarkoitusta varten, vaan omaa egoa saamme niillä kuriin, jotta olisimme avoimia sille, mikä on meidän kaikkien ulottuvilla aivan aina, mutta mitä emme pysty havaitsemaan monestikkaan juuri egon ja puhuvan mielen äänekkään hälinän alta.

Sinä saatat olla jo hyvin avoinna ja silloin et tarvi näitä rukouksia lainkaan. Ehkä tunnet värähtelyt pelkän ajatuksen voimalla. Silloin olet itse jo niin puhdas ja eheä, että pystyt hiljentämään oman maallisen olemuksen kuuntelemaan valon maailmojen pyhyyttä. Sanojen käyttäminen ei kuitenkaan ole häviö, vaan yksistään hyvä asia, että jokainen voi yhyttää samaan valoon ja toisaalta antavathan ne varmuutta työskentelyyn!

Testaa oma timanttisäteesi!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a6677edbe13413687563208627db72c3zzzz