Shamaanisuolan tarkoitus on puhdistaa, suojata tai parantaa. Parantavan ja puhdistavan suolan tekeminen on syntynyt itselleni käytännön tilanteissa ja nyt minusta tuntui, että voisin jakaa tiedon Sinun kanssa. Suola valmistetaan uuden kuun alla ja jätetään laakealle lasivadille päivää ennen uuden kuun syntymää luonnonhelmaan lepäämään ja energisoitumaan luonnonvoimista. Sitä voi säilyttää kotona esimerkiksi alttarilla, jolloin se tuo lisäsuojausta asuntoosi. Molemmanlaisista suolasekoituksista voi tehdä itselleen suojaavan talismaanin laittamalla valmista suolaa pieneen puuvillapussiin ja mukaan voi laittaa esim. parantavia kivensiruja.

Suolaa tehdessä pyyntöjen tulisi palvella valoa ja olla yleviä ja hyväntahtoisia kaikin puolin. Tässäkin kohtaa on hyvä pyytää lupa niin parannettavalta kuin kasveilta, suolalta että kiviltä työn ennen aloittamista. Ajatuksena on, että pyydät sydämessäsi kaikilta työhön osallistuvilta valon henkiolennoilta heidän parantavaa tukeansa. Esimerkiksi kaikilla kasveilla on oma kasvin deevahenki, joka pyynnöstäsi tulee voimistamaan suolan vaikutuksen. Pyynnöt on hyvä kanavoida sydämestä saakka ja koko valmistuksen ajan on hyvä harjoitella ajatusten pitämistä positiivisina ja valoisina. Henkimaailma neuvoo lisäksi, että suolan käyttö on yksi turvallisimpia tapoja tehdä parantavaa tai suojaavaa valkoista magiaa. Suola imee itseensä kaiken negatiivisen ja puhdistaa voimakkaasti. Siitä tulee niin vahvaa, kuinka hyvä ja vahva sen tekijän intentio eli aikomus on. Suola puhdistaa myös tekijänsä sielunelämää. Tällä tavalla epäonnistumisen vaaraa ei ole.

Suojaavaan ja puhdistavaan Suolaan voi sekoittaa yhtä tai useampaa näistä:

– Ruususuolaa tai merisiolaa mieluiten kidemuodossa. Suolan on hyvä olla ostettu vain tätä tarkoitusta varten
– Pippuria, voit jauhaa morttelissa kokonaisia mustia pippureita samalla pohdiskellen hiljaisuudessa suolan käyttötarkoitusta
– Kuivattuja nokkosen lehtiä muserrettuna jauheeksi
– Rosmariinia
– Neilikkaa
– Salviaa
– Katajaa
– Laventelia

Puhdistavaa suolaa voi laittaa esimerkiksi lasiastiaan. Alimmaiseksi voi laittaa akaattilevyn ja päälle 1-2 dl valmista suolaa ja siihen voi upottaa omia koruja, rukousnauhan, kiviä ja taikaesineitä puhdistumaan. Puhdistavan suolan voi myös sirotella talon nurkkiin. Lisäksi voit tehdä puhdistavan suihkeen suihkepulloon. Laita suolaa hyppysellinen sekä vettä ja omenaviinietikkaa pieni loraus pulloon samalla hiljaisuudessa ajatellen, että teet puhdistavaa suihketta. Nyt voit suihkutella esim. kodin huoneet tai ihmisten auran puhtaaksi vedellä. Muista pyytää enkeleitä ja korkeimman itsen tahtoa mukaan puhdistukseen. Suolaa on hyvä olla saatavilla silloin, kun työskennellään esimerkiksi meediumistisesti.

Parantavaaan suolaan voi sekoittaa näitä:

– Ruususuolaa tai merisiolaa mieluiten kidemuodossa. Suolan on hyvä olla ostettu vain tätä tarkoitusta varten
– Nokkosta
– Apilan kukkia
– Sian kärsämöä
– Kanervaa
– Suopursua
– Laventelia
– Ruusun terälehtiä
– Eteerisiä öljyjä muutaman tipan
– muita parantavia yrttejä, joilla tiedät olevan vaikutusta haluttuun asiaan. Esimerkiksi vaurautta houkuttelevia yrttejä.

Parantava suola säilytetään alttarilla kynttilän ja suitsukkeen vieressä, missä voi olla parannettavan valokuva. Kynttilää poltettaessa pyydetään rukouksin parannettavalle sitä, mikä on hänen korkeimmaksi parhaakseen. Vaihtoehtoisesti parantavan suolan voi säilyttää omalla yöpöydällä tai parannettavan henkilökohtaisessa kaapissa tai esimerkiksi sängyn alla. Voit käyttää intuitiotasi, mihin suolan haluat sijoittaa. Parantavaa suolaa voi sirotella kodin nurkkiin tai sen voi laittaa kodin vaurausnurkkaan, mikäli olet sekoittanut siihen vaurautta kutsuvia yrttejä.

Parantavaa suolaa voi lisäksi laittaa puuvillasta tai pellavasta tehdyn pienen parannustyynyn sisälle. Suolan kanssa tyynyyn voi laittaa pyöreäksi hiottuja kivihelmiä tai vaikka viljanjyviä esimerkiksi luomuspelttiä. Tyynyä pidetään parannettavan ruumiinosan päällä.

Suolan voi tarvittaessa energisoida uudelleen tulen läheisyydessä tai viemällä se luonnonhelmaan puhdistumaan uudelleen. Mikäli Sinulle tulee intuitiviisesti olo, että suola on nyt palvellut tiensä päähän, se on hyvä viedä luontoon takaisin. Käytetty suola on hyvä laittaa kiitosten saattelemana vaikka mereen, josta se on alun perin saanut alkunsakin.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4267343f5e7c6fa78938891649929774VVVVVVVVVVVVVVVVVV