Kiviä on käytetty parantamistarkoituksessa monissa kulttuureissa. Kivet ja kalliot ovat olleet pyhiä paikkoja muinaisissa kulttuureissa. Kristallien avulla on kutsuttu valoa parantamaan sairaita. Uskonnollisissa temppeleissä on pidetty jalokiviä säteilemässä parantavaa valoa. Kivet saivat aikaan voimakenttiä, joita käytettiin sairaiden parantamiseen, väsymyksen poistamiseen ja nuoruuden säilyttämiseen. Kivet olivat monien rituaalien keskipisteitä ja niitä kannettiin pusseissa mukana varmistamassa onnea ja terveyttä. Inkakulttuurissa kivivärähtelyjen avulla hoidettiin jopa murtumia ja muita vammoja. Muinaisessa Egyptissä oli suuria värisaleja, joissa annettiin yhdistettyä kivi- ja väriterapiaa. Toimitusta tehostettiin käyttämällä musiikkia. Parantavien kivien avulla avattiin myös ihmisen sisäistä näköä. Prantavia kiviä ovat mm. kristallit, useat kvartsit ja mm. jalokivet sekä intialainen jokikivi.

Kiviä on käytetty parantamiseen ja fyysisten tasapainon palauttamisen/säilyttämiseen. Kivet auttavat vapauttamaan ja puhdistamaan negatiivista energia. Kiviä on käytetty jo muinaisessa Intiassa. Kristalleja voidaan asettaa mm. chakrojen, kehon energiakeskusten paikoille.

Kristallit ovat kuin jäätynyttä kristallienergiaa. Ne imevät energiaa korkammista ulottuvuuksista ja voivat luovuttaa sitä sitten meille tavalla, joka on fyysiselle keholle paremmassa muodossa.

Enkelikristallihoito on yhdistelmä enkeliterapiasta, energiamuodossa olevan kristallienergian välittämisestä, henkisestä terapiasta sekä intuitiivisesta parantamisesta. Siinä yhdistyy kivien parantava vaikutus, värit, äänet, hajut sekä mielikuvalla työskenteleminen. Kristallihoitoja sanotaan olleen mm. Atlantiksen aikana ja nyt ne ovat saavuttaneet uudelleen suosiota. Hoito tapahtuu joko kaukoenergian välittämisenä tai läsnäolohoitona rauhallisessa huoneessa hoitopöydällä lämpimän peiton alla.

Rakkaudentähdessä teemme sinulle rukousnauhoja käyttäen parantavien kivien voimaa.

 

Suomalaisissa kivissä on voimaa

Lupasin sinulle kertoa Suomen kivien parantavista voimista. Suomen kivien deeva myös puhuttelee minua tänään. Deeva kertoi minulle, että Suomen kivissä on tärkeä erityisominaisuus. Missään muualla päin maailmaa ei samassa kivessä yhdisty niin montaa erinlaista kvartsia, kuin täällä. Deeva valotti minulle hieman tämän merkitystä. Nimittäin luonnollisella tavalla yhdistyneet kvartsit luovat ikäänkuin energiaportaaleja tai energiakoodeja, joilla onkin sitten aivan omanlainen parantava värähtelynsä!

Tieteellistä tietoa Suomen kallioperästä: ”Kokonaisuudessaan Suomen kallioperä on hyvin vanhaa. Se on muodostunut nykyiseen tilaansa noin 3 000 – 1 400 miljoonaa vuotta sitten. Joitakin geologisia prosesseja on tapahtunut myöhemminkin, mutta ne eivät ole olleet kovin laaja-alaisia. Nykyisellään Suomen kallioperä on siis vakainta ja vanhinta Euroopassa. Suomen kallioperä on myös todettu koko Euroopan Unionin paksuimmaksi. Uusimpien tutkimustulosten mukaan allamme on paikoitellen jopa 230 kilometriä kiinteässä olomuodossa olevaa kiviainesta.”

Suomen yleisin kivi on Graniitti, joka kuuluu jähmettyneisiin kivilajeihin eli magmakivilajeihin ja niiden alaryhmään syväkivilajit. Se koostuu kvartsista, kiilteestä, maasälvästä ja joskus myös sarvivälkkeestä, jotka voidaan erottaa rakeina kiven pinnassa. Vuorten poimutuksen yhteydessä korkeassa lämmössä ja kovassa paineessa graniitti muuttuu gneissiksi, joka kuuluu metamorfoituneihin kivilajeihin. Graniitti ja gneissi muodostuvat samoista mineraaleista: niissä on maasälpää, kiillettä ja kvartsia. Gneississä on paljon raitoja. Lisäksi suomen kiviaineksessa on kvartsikiviä, joita on mm. savukvartsi, lumikvartsi, ruusukvartsi ja ametisti.

Kun ajattelet kivien muodostumista ja ikää, voit ymmärtää Suomen kivien erityisen luonteen. Ne ovat ensinnäkin valtavan vanhoja, joten ne sisältävät hyvin vanhaa tietoisuutta. Mitä vanhemmasta olennosta maapallolla on kyse, sen voimallisemmat parantavat ja maagiset voimat se sisältää. Suuri osa kivistä on myös muotoutunut maan kuoren paineessa, joten niissä on tapahtunut monenlaista metamorfoosia ja transformaatiota matkallaan. Näin ne myös pystyvät johdattamaan meitä omalla transformaation matkallamme. Ne ovat itse käyneet läpi oman syntymänsä kautta kaikki transformaation vaiheet, joten kivet pystyvät kantamaan meitä läpi omissa vaiheissamme.

Maaperässämme ja kivikkoisilla paikoilla on hyvin vaatimattoman näköisiä möhkäleitä, jotka kuitenkin sisältävät aivan valtavan syvää tietoisuutta. Kivien Deevat ovat hyvin hitaita puhumaan meille ja tarvitsevat ainakin kymmenen kertaa enemmän hiljaisuutta ja rauhaa kuin puiden ja kavien Deevat saadakseen sanottavansa esille. Minullakin menee paljon pitempi aika kanavoida tätä kurssipostia, kuin yleensä sillä kiven Deeva puhuu hyvin hitaasti.

Se on vanha ja suuri Deeva ja hyvin jylhä olemukseltaan. Se muistuttaa, että Suomen kivet ja kiviaines on erityisesti shamanistisessa ja henkisessä mielessä voimallista. Hänen viestinsä onkin, että kerätessäsi suomalaisia kiviä, älä mieti yksittäisiä kivilajeja niinkään, vaan kuuntele kädessä tai sydämesi päällä pitäen, mikä kivi on Sinulle voimakas.

Yksittäinen kivi voi sisältää useita eri kvartseja ja parantavia korkeita kivilaatuja. Siksi on tärkeää kuunnella omaa sydäntä, minkä kiven valitset. Kivien Deeva muistuttaa meitä kuitenkin yhdestä asiasta. Nimittäin vanhoilta uhripaikoilta ei saa viedä kiviä omaan kotiin. Jos luonnossa on vanha shamanistinen alttari, älä riko sen Pyhyyttä viemällä siitä osasia mukana kotiin. Nämä kivet on liitetty energia-alttariin ja niiden voimaa voi tuntea ainoastaan niiden omilla Pyhillä paikoilla. Toisaalta keräämällä luonnosta ne kivet, jotka puhuvat Sinulle parhaiten, voit ehkä rakentaa omalle kotipihalle oman Pyhän alttarisi?

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

002a413ac8d3dc645f4181cff14b0ff7QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ