Sinulle on varmasti tärkeä tietää ja kuulla, minkälaisia ajatuksia meillä on suojaamisesta, minkälaisilla menetelmillä suojaukset yleensä teemme, minkälaisia henkiolentoja kutsumme seremonioihin? Itsellemme tämä on hyvin tärkeä kysymys, jonka parissa työskentelemme kaiken aikaa. Siksi tahdomme tuoda tämän täysin läpinäkyvänä kaikkien saataville ja jatkossa kirjoitamme blogiin tekstejä suojaamisesta ja esittelemme yksi kerrallaan niitä henkiolentoja, keiden viestejä ja energiaa kanavoimme. Tämä teksti toimii nyt eräänlaisena valon juhlistuksena ja manifestaationa kaikkea mennyttä ja tulevaa valon työtämme kohtaan. Kaikkit tämä, jotta Sinä voisit sydämessäsi arvioida, tahdotko olla mukana yhteisessä kanavassamme?

 

 • Kaikki hoidot -myös shamanistiset hoidot- lähetetään ihmisen oman suojelusenkelin välityksellä ja aina pyytäen, että tapahtuisi kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, korkeimman Kristus -Itsesi tahto.
 • Suojelusenkelin lisäksi pyrimme ottamaan yhteyttä omaan Aurinkoenkeliisi, joka toimii korkeimpana henkisen kehityksesi suojelijana ja varmistaa, että kaikki avautuminen sekä henkinen kasvusi tapahtuu Sinun korkeimmaksi parhaaksi ja sielusi suunnitelman mukaisesti.
 • Periaatteemme on, että kaikki parantava energia virtautetaan oman monadisi ja buddhisen viisautesi välityksellä, jolloin et vastaanota koskaan mitään muuta, kuin Sinulle ominaista värähtelyä. Tämän takia mm. kanavoiduissa meditaatioissamme (joiden avulla hoitoja on helppo ottaa vastaan) pyydämme Sinua ottamaan aina yhteyden Luoja-Lähteelle eli Yhden Elämän lähteeseen ja luomaan sydämestä valovirtauksen lähteen kanssa.
 • Kaikki hoidot tehdään vain vastaanottajan luvalla, mitään energioita ei lähetetä kenellekään vastoin vapaata tahtoa. Jos sinulla on vaikkapa joku sukulainen, keneltä et voi pyytää lupaa hoitoon, voit pyytää meiltä kuitenkin itsellesi hoitoa, jotta saisit kaikki rakkauden tasot käyttöön ja osaisit toimia tilanteissa kaikkien Korkeimmaksi parhaaksi.
 • Parannuskanavamme aukeaa Sinun suuntaasi, kun pyydät, että saat ottaa hoidot vastaan oman suojelusenkelisi kautta, voit mainita pyynnössäsi lisäksi Aurinkoenkelisi, Korkeimman Itsesi ja että tapahtuisi ”Korkein Kosminen Tahto”.
 • Seremoniat tehdään vahvistamalla sydämesi Kristusvärähtelyjä. Se on tärkein päämäärämme; sydäntietoisuuden vahvistaminen ja elävän yhteyden luominen korkeimman Valon lähteelle. Meillä on jokaisella sydämessä jo Kristuskipinä olemassa. Pyrimme aktivoimaan Sinun omaa henkilökohtaista Kristusvärähtelyäsi. Työstämme tätä energiaa auki rummuttamalla ja shamanistisilla kutsu- ja rukouslauluilla.
 • Hyvin tärkeänä osana on myös kutsua Korkeinta Universaalia Rakkautta ja pyrimme välittämään kaikki hoidot mahdollisimman puhtaasti omasta tahdostamme vapaana. Mielestämme Universaalin Rakkauden kanavana oleminen on yksi oleellinen opiskelun keskipiste parantajan työssä. Ettei parantaja käyttäisi omaa henkilökohtaista energiaa, vaan toimisi ainoastaan astiana, jonka kautta virtaa ihmisen tietoisuutta paljon rakkaudellisempi, laajempi ja korkeampi valo.
 • Oma tapamme suojata seremonia tila on virittää Kristusvalon ja EnkeliKristallienergian pyramidi seremoniatilan ja kaikkien hoidettavien ylle ja sanomme myös, että meitä saa lähestyä vain ja ainoastaan Kristusvalon värähtelyssä ja kaikki mikä meitä lähestyy, tulee muuntumaan valoksi ja rakkaudeksi tai jos ei suostu muuntumaan, on palattava omaan lähteeseensä.
 • Koko seremonia tehdään rukousen piirissä, se aloitetaan lukemalla Neitsyt Marian Rosario, joka suljetaan vasta koko parantavan seremonian lopussa. Kenellä on rukousnauha, voi yhdistyä valoon lukemalla omaa rukousnauhaa.
 • Suitsutamme seremoniatilat mm. käyttäen salviaa ja palo santoa ja laulamalla rukouslauluja. Voit suitsuttaa itsekin omassa kotona niin halutessasi. Verkkokaupastamme löydät suistukkeita sekä suitsutusvälineitä ja saat ideoita, mikä tuoksu sopii mihinkin tilanteeseen.
 • Seremoniatila vahvistetaan rukouksella ja valosuojauksella, mukaan kutsutaan Neitsyt Maria enkelikuntineen ohjaamaan parannuksen ja koko seremonian kulkua. Tapanamme on luoda kristallipyramidin lisäksi niin sanottu valorinki seremoniatilan ympärille. Teemme valoringin lukemalla affirmaation, jossa sanotaan mm. että kaikki parannettavat ovat Pyhän valon ringin sisäpuolella ja ketkä tulevat ringin sisälle, tulevat tuntemaan  ja vastaanottamaan harmonian ja valon värähtelyä.
 • Parannuksessa käytetään ikiaikaisia parantavia tekniikoita ja rukouslauluja, jotka kumpuavat useiden alkuperäiskansojen Pyhästä osaamisesta (kuten intiaanit ja alkuperäiskansojen shamaanit). Emme kuitenkaan seuraa sokeasti vanhaa traditiota, vaan punnitsemme aina sydämessä kaikki menetelmät ja käytämme niitä Universaalien Rakkauden lainalaisuuksien mukaisesti. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että koskaan ketään ei hoideta energioilla vastoin hänen vapaata tahtoa.
 • Olet sydämellisesti tervetullut pyytämään meille lisää valoa kanavaan osallistuessasi hoitoihin joko vastaanottajana tai lähettäjänä. Hyvä ja tehokas tapa suojata seremonoita on lukea Herran Siunaus. Voit tehdä sen omassa kotona ja kohdentaa rukouksen koko parannustapahtumalle. Se auttaa meitä kanavoimaan vielä entistäkin puhtaampaa valoa!
 • Päätämme seremoniat aina maa- juurikanavan vahvistamiseen. Seremonian päätteeksi on hyvä maadoittaa hyvin vaikkapa tervehtimällä puita ja Äiti-maata hetken aikaa. Mitä parempi maadoitus sinulla on, sen voimakkaamman valon suojauksenkin pystyt vastaanottamaan.
 • Huolehdimme myös fyysisestä puhtaudesta ennen seremonioita paastoamalla ja välttämällä prosessoitua, sokerista tai matalavärähteistä ruokaa. Pyrimme käyttämään korkeavärähteistä raakaravintoa, lepäämään kunnolla ja nauttimaan puhdasta energisoitua vettä, jotta oma kehomme olisi mahdollisimman puhdas ja pyytettön kanava Sinun avuksesi. Muistathan syödä terveellistä ja kevyttä ruokaa sekä levätä, juoda ja nukkua hyvin ennen ja jälkeen hoidon vastaanottamisen.
 • Yksi oleellinen työskentelyn kohde omassa elämämme on oman sisäisen puhtauden vaaliminen.  Siihen liittyy pyrkimys hyvään elämään, irrottautuminen riippusuuksista ja paheista, irrottautuminen omista ja toisten ihmisten egon draamoista, omien kasvukohtien tunnistaminen ja niiden työstäminen, toisten ihmisten oikeudenmukainen kohteleminen, pidättäytyminen pahoista puheista ja negatiivisista ajatuksista tai jos sellaisia huomataan, pyrkimys nöyrtymiseen, anteeksiantamiseen ja negatiivisuuksien muuntamiseen. Pyrimme toiminnassamme seuraamaan ja vahvistamaan sydämen ääntä. Emme ole ihmisinä varmastikaan valmiita, mutta opiskelemme päivittäin myös henkimaailman johdatuksella. Seremonioissa pyrimme aina parantamaan myös itseämme.
 • Hoidoissa Sinulta voi puhdistua keskeneräisiä energioita ja hoidettavia asioita, joita olet valmis päästämään irti. Nämä energiat ohjataan suojatusti enkeleiden ja Kristusvalon käsiteltäväksi. Puhdistettuun tilaan (rakenteeseen) pyydämme aina Pyhän Hengen liekkiä. Lopuksi teemme hoidettaville vielä ikäänkuin ”lääkesuojauksia”, jotta jokainen voisi parantua omassa tahdissaan rauhassa.  Lääkesuojaukset voivat tuntua esimerkiksi kuin sinut kiedottaisiin pehmeään ja turvalliseen enkelipumpuliin.
 • Hoitojen jälkeen saatat tuntea, että sinusta vapautuu kuin harmaata energiaa pois. On tärkeää, että et vedä sitä itseesi takaisin vaan kiität energiaa ja päästät siitä irti. Voit tehdä irtipäästämisen visualisaatiota 1-3 päivänä hoidon jälkeen. Voit esimerkiksi kuvitella, että hengität puhdasta Kristuksen ja Pyhän Hengen liekkiä sisään ja puhallat jokaisella uloshengityksellä vanhaa energia ulos.
 • Tärkeimpänä: kuuntele oman sydämesi värähtelyä ottaessasi hoitoa vastaan. Sydämen kautta kulkee suojattu kanava, joka varmistaa yhteytesi Elävän Valon Maailmaan. Sinun sydämessäsi on totuus ja Rakkaus!

 

Näitä henkiolentoja vierailee usein seremonioissamme:

 • Monta vuotta mukana ovat olleet Arkkienkelit, usein he ovat paikalla joukolla.  Heistä erityisesti Mikael kutsutaan paikalle kaikkiin hoitoihin ja seremonioihin. Teemme lisäksi joskus seremonoita, joissa työskennellään yksinomaa arkkienkeleiden ja Mikaelin kanssa.
 • Kristallienkelit ohjaavat EnkeliKristallienergioita ja heidän mukanaan on usein valtava määrä erinlaisia Marian enkeleitä sekä Pyhän Hengen enkelit.
 • Kristalliverkon suojelijat, joita olemme kanavoineet Kristallirukousten aktivoinneissa lähestyvät EnkeliKristalli -energioiden kautta kaikkia hoidettavia. Hoidoissa voit vahvistaa yhteyttä omaan Kristalliverkon suojelijaasi.
 • Seremonioissa ja valokanavoinneissa meitä opettavat usein ylösnousseet mestarit. Heistä läheisimpinä ja meille tutuimpina Kwan Yin, Kuthumi, Jeesus eli Sananda, Maitreya, Sanat Kumara, Serapis Bay sekä Saint Germain ja hänen seitsenkertainen violletti liekkinsä.
 • Arkkienkeli Mikaelin rinnalla työskentelee erityinen valon parantaja ja soturi -Jumalatar, kuka voidaan nähdä feminiinisen viisauden ja rakkauden lähteenä. Hänellä on monta nimeä ja hän esiintyy eri mytologiassa erinlaisissa hahmoissa. Yksi hänen nimistä on Anu, Irlantilainen hedelmällisyyden ja äiti maan jumalatar, maan henki.  Toinen nimi on Macha, joka nähdään äitijumalana, kuka suojelee valotyöntekijöitä kuin äiti rakkaudellaan omia lapsia. Hänen nimiään on myös Badba, kuka nähdään taistelukenttien itkijänaisena vuodattamassa parantavia kyyneleitään kaatuneiden ja loukkaantuneiden puolesta siellä, missä on sekasortoa ja väkivaltaa.
 • Neitsyt Maria on meille tärkeä henkiolento ja opettaja. Hänet kutsumme suojelemaan kaikkia seremonoita sekä opastamaan parantamisen kulkua. Neitsyt Maria vierailee usein Valoon saattamisen seremonioissamme. Itsemurhan tehneet, lapset ja kovasti elämässään kärsineet vainajat hyötyvät Neitsyt Marian turvallisesta, ymmärtävästä, lohduttavasta ja lempeästä läsnäolosta sekä Hänen parantavasta sydämen valon kosketuksesta. On tärkeä tiedostaa, että emme kuitenkaan seuraa Katolista tai Kristillistä kirkkoa suoraan yhteydessämme Kristuksen ja Neitsyt Marian kanssa, vaan pyrimme tavoittamaan myös laajempia ja kosmisempia värähtelyjä näistä rakkaista olennoista.
 • Rakkaudentähdestä tuttu Kauneuden Jumalatar Beleiza on usein seremonioissa mukana tuomassa universaaleja kauneuden värähtelyjä. Hänen erityisyytensä on vahvistaa sydämen tuntemuksia ja tehdä sydämen valosta vahva tuomalla korkeita henkimaailman kauneuden tasoja läsnä hoitoihin. Kun Bleiza on läsnä, sen voi tuntea ikäänkuin juhlallisena kultaisena valona ihmisten ympärillä ja hoitohuoneessa.
 • Joskus saamme opetusta korkeammilta uuden dimension ja maailman valon tasoilta. Nämä ovat niin sanottuja uuden ajan Kosmisia Avataroja, jotka eivät yleensä mainitse nimeään, mutta heidän viestinsä ja valon värähtelynsä ovat selkeästi hyvin korkealla tasolla. Heidän energiansa virtaa usein syvältä Luoja-Lähteen alueelta sekä eri galaksien sydänkeskusten kautta. He tuovat mukanaan kohottavia Ylösenousemuksen spiraalin energioita. Näiltä olennoilta kanavoimme usein myös viestejä eri kursseillemme, erityisesti Akatemiaan.
 • Etelä-Amerikan traditioista tuttuja henkiolentoja, Orishoja, kuten meren Jumalatar Yemanja sekä hänen läpinäkyvät aallon harjalla laukkaavat yksisarvisensa vierailevat usein sulostuttamassa ja voimistamassa shamanistista kanavaa. He tuovat mukanaan usein unen kaltaisia näkyjä ja viestejä niistä asioista, joita on tärkeä tunnistaa sillä kertaa. Voit tuntea Orishan vierailun luonasi esimerkiksi voimakkaana kukkien tai puiden tuoksuna huoneessa.
 • Luonnonhenget, Yksisarviset ja monet taruolennot työskentelevät kanssamme ja tuovat viestejä rakkaudesta ja valosta. Yksi tärkeimmistä taruolennoista seremonioissamme on Hevoskotka, transformaation ihmeen ja vastakohtaisuuksien yhdistämisen taitaja.
 • Meillä kaikilla on mukana omat voimaeläimet, keiden kanssa olemme tottuneet työskentelemään monien vuosien ajan. Näitä voimaeläimiämme ovat mm. maakotka, karhu, hirvi, perhonen, kolibri, hevonen, gepardi, käärme, parantaja- hämähäkki ja valas. Usein seremonioissa vierailee voimaeläinten korkeampia muotoja, jotka voidaan nähdä esimerkiksi valoa säteilevinä valkoisina eläinhahmoina. Voimaeläimet tuovat mukanaan tärkeitä ominaisuuksia ja kykyjä ei yksin parantamiseen vaan koko henkiseen kehittymiseen sekä astraalissa matkustamiseen.
 • Henkioppainamme ja uusien taitojen tuojina toimivat useat edesmenneet maailmamme suuret valon opettajat sekä parantajat. Emme kuitenkaan koskaan seuraa niin sanottuja maanläheisiä tai vainajahenkiä, vaan nämä suuret sielut ovat kulkeneet jo omaa matkaansa henkimaailmaan ja valoon oman maan päällisen elämänsä aikana ja he ovat sellaisia henkilöitä, jotka ovat aikanaan jättäneet voimakkaan rakkauden ja valon vaikutuksen työnsä hedelminä meille ihmisille. Useat heistä ovat jättäneet jälkeensä erityisiä nostattavia energiavirtauksia ja he tulevat edelleen opettamaan kaikkia halukkaita korkeassa viisaudessaan.
 • Parantavassa kanavassamme on tavallisesti läsnä korkeavärähteisiä parantajahenkiä sekä henkikirurgeja, ketkä tunnustavat Kristusvaloa. Heistä osa on avaruusolentoja Andromedalta, Siriukselta, Pleiadeilta, Arkturukselta sekä joskus harvoin muistakin paikoista. Kaikki tällaiset parantajat testaamme niillä samoilla menetelmillä, mitä jaamme Shamanistisen Meediokoulunkin ja Akatemian välityksellä.
 • Uusimpana energiavirtauksena ovat tulleet niin sanotut Timanttisäteet Siriukselta, Andromedalta ja Pleiadeilta sekä heidän mukanaan kulkevia laajoja kosmisia valon olentoja. Näihin olentoihin voit tutustua erityisesti Timanttisädemeditaatioissamme.
 • Osallistuessasi seremoniaan, voit vapaasti kutsua mukaan omat Kristusvalossa ja rakkaudessa kulkevat henkioppaat, mestarit, enkelit jne. Mikäli kohtaat omia edesmenneitä läheisiäsi seremonian aikana, suosittelemme ohjaamaan heitä kulkemaan aina valoa kohti. Voit esimerkiksi visualisoida sinisen energiapilarin ja pyytää heitä astumaan pilarin parantavaan valoon.

 

On tärkeä sanoa, että emme oikeastaan keskity työssämme jaottelemaan asioita hyvään ja pahaan tai pimeään ja valoon. Hyvän ja pahan erottelu on meille ihmisille eräänlainen uskonto, johon keskittyessämme emme huomaa sitä korkeinta Rakkautta ja tosiseikkaa, että kaikissa maailmoissa kaikki hengen ilmentyvät ovat lopulta lähtöisin samasta Yhden Elämän lähteestä. On olemassa vain Yksi elämä, joka elää meissä kaikissa ja kaikki olemassa oleva muodostuu sen lukuisista eri sävyistä ja laaduista. Jotkut näistä sävyistä ovat ihmiselle haitaksi. On kyse omasta tietoisuuden tasostamme sekä sisäisistä ratkeamattomista asioista, minkälaisena koemme erinlaiset energiat. Kehittynyt valon tietoisuus ei seuraa ja toista matalavärähteisiä virtauksia, mutta ei myöskään tuomitse ketään Jumaluuden ulkopuolelle.

Omassa työssämme pyrimme irti kaikenlaisesta fanaattisuudesta ja tuomitsemisesta sillä se ruokkii myös ihmisessä itsessään olevaa varjoa. Kaikissa ihmisissä löytyy valo ja varjo. Kumpi hallitsee toimiamme riippuu siitä, kummalle annamme niin sanotusti valtaa ja energiaa… Hyvin hienovarainen tapa antaa omalle varjolle energiaa on erinlaisten negatiivisten enerigoiden ajattelu ja huomion keskittäminen maailmassa oleviin vääryyksiin. Jos huomaat tällaista itsessäsi, pyri muuttamaan ajatuksiesi suuntaa ja saat sisäisen kautta laajemman näkemyksen. Korkea henkinen moraali ja sydämen kypsyys varmistavat, että ihminen toimii myötätunnon kautta ja kykenee erottelemaan ne matalat energiat sekä teot, jotka tuottavat hänelle itselleen, kanssakulkijoilleen tai maailmalle raskautta ja harmia. Valotasosi kohoaa, kun sydämesi  Kristustietoisuus kypsyy ja avautuu. Erottelukyvyn kehittyessä pystyt tunnistamaan, mikä energia tai olento tulee luoksesi tuomaan Rakkauden ja Valon viestiä sekä mitkä olennot yksinomaa kaipaavat parannusta. Mahdollisia malavärähteisiä olentoja pyrimme aina ohjaamaan tunnistamaan oman jumaluutensa.

Henkimaailma toimii ykseyden tasoilla, mihin ihmisen ymmärtämä jaottelu ja arvottaminen eivät yllä selittämään maailmankaikkeutta. Omasta suhtautumisestamme riippuu, millä olemisen tasolla liikumme. Jos keskitymme kovasti hyvän ja pahan arvottamiseen, emme yllä sydämen värähtelyissä Ykseyden tasoille sillä luomme omilla uskomuksillamme oman ympäröivän todellisuuden. Kannatamme kuitenkin rehellistä arviointia ja realistista asioihin suhtautumista. Henkiolennoista voi sanoa, että he ovat laajaa värähtelyä, josta pystymme havaitsemaan sen osan, minkä tunnistamme omassa sisimmässämme. Jumaluus voi kyllä lähestyä meitä ja kaiken alku on omassa sisäisessä tietoisuudessamme. On hyvä lausua tiettyjä nimiä, koska ne virittävät meitä toivotuille taajuuksille. Kaikki suojaukset on hyvä tehdä ilman sisäistä taistelun ja vastustamisen tuntua. Ole tarkkana ohjaako esimerkiksi henkiolentojen ja suojausten kutsuasi pelko vaiko rakkaus. Pyri ajattelemaan kaikki suojaukset sinussa itsessäsi olevan toivotun värähtelyn vahvistamisena. Eri enkeleiden nimet esimerkiksi vahvistavat omaa sisäistä enkelivärähtelyäsi. Siksi on tärkeää keskittyä ajattelemaan valon ja rakkauden sekä ykseyden asioita, jotta kutsumme kuuluu Valon korkeuksiin. Tärkein suojauksemme on sydämen Kristustietoisuus. Jos tahdot kokohtaa omaa värähtelyäsi nopeasti esimerkiksi pelkotilanteessa, hyvä tapa matkustaa ykseyden tasoille on lyhyt mantra: ”Minä Olen se Joka minä olen, Minä olen Kristustietoisuus, Yksi Elämä ja puhdas rakkaus.”

Akatemiassa vuoden 2017 aikana opettelemme ottamaan kaukohoidot vastaan kolmen eri EnkeliKristallin avulla. Tämä tarve tuntuu nousevan maailman tilanteesta, missä velloo paljon erinlaisia energioita. Vuoden 2017 aikana Yhdistyksen erityisteeman vuonna 2017 tulee olemaan suojaus ja Valon alkemia.

 

Yksi Shamanistinen kutsulaulumme, jolla usein viritämme valoa:

 

Tahdon olla virtauksessa, yhden Pyhän Sydämen

Yhden Pyhän Sydämen, Yhden Pyhän Sydämen

Joka maailmaa syleilee

Tahdon olla virtauksessa, Puhtaan Kristusauringon

Puhtaan Kristusauringon, Puhtaan Kristusauringon

Joka sydämessä on!

Kiitos Kiitos Kiitos!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.