Meistä jokainen tahtoo löytää itselleen hyvän ja luotettavan auttajan. Näkijän, joka näkee oikein ja välittää luotettavasti viestit. Parantajan, joka ymmärtää meitä ja kenen kanssa tuntuu helpolta kommunikoida. Auttajan, johon voi luottaa raha-asioissa ja joka ei kerro luottamuksellisista asioista eteenpäin. Rakkaudentähdessä pyrimme tarjoamaan Sinulle ammattilaisia ja koulutettuja auttajia avuksesi. Sivuillamme mainostavat omaa toimintaa sellaiset auttajat, jotka ovat osallistuneet koulutuksiimme ja osoittaneet harjoituksissa hyvän käytännön mukaista osaamista. Sivustolle pääsee mainostamaan myös tekemällä Anulle näytteen omasta osaamisesta.

Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta eri palvelun tuottajien tarjoamista palveluista ja siitä, mitä tapahtuu Sinun ja auttajan välillä. Eettisesti korkea toiminta, ammattimoraali ja hyvä näkijyys jää näin ollen aina kuitenkin auttajalle itselleen huolehdittavaksi. Korostamme kuitenkin näitä puolia kaikissa koulutuksissamme ja yhteistyössämme auttajien kanssa. Kuunlemme erittäin mielellämme Sinun kokemuksiasi sivustoillamme esiintyvistä auttajista. Meille voi aina laittaa palautetta auttajistamme ja olemme aina valmiita kasvamaan työssämme eteenpäin. Ruusut ja risut palveluista voi lähettää tällä lomakkeella.

Luotettavaan ja hyvään palveluun kuuluu se, että auttaja mielellään kertoo omasta koulutuksestaan. Monesti luotettavalla auttajalla onkin todistukset näkyvillä hoitohuoneessa. Sinä voit itse kysyä auttajalta tämän koultustaustaa ja kokemuksia, mikäli haluat vamistua hänen osaamisestaan.

Tässä on mielestämme tärkeimpiä kohtia, millainen on hyvä meedio, näkijä, parantaja tai shamaani.
Hyvä näkijä ei milloinkaan kerro sinulle vastauksia elämääsi sinun puolestasi, vaan jättää Sinulle oman vastuun miettiä tulkintaa ja tehdä päätökset.

 • Hyvä näkijä ei tee töitä väsyneenä, kiireessä, huonossa energiassa vaan kertoo vastuullisesti Sinulle, ettei tulkinta synny vielä eikä palvelua voida syystä taikka toisesta vielä toimittaa.
 • Hyvän näkijän ei pitäisi koskaan tehdä painostuksen alaisena töitä. Hyvä näkijä tietää, että näin syntyvät viestit eivät ole hänen parastaan.
 • Hyvä auttaja osaa asettaa työlleen rajat. Hän työskentelee päivässä tehokkaasti työtuntien ajan ja lepää lopun aikaa. Hän ei lähde tinkimään työn laadusta edes silloin, jos apua kaipaavia on paljon ja syntyy jonoa.
 • Luotettava näkijä auttaa aina parhaansa mukaan. Kokenut näkijä tietää jo, minkälaista hänen palvelunsa on ja osaa tarkkailla omaa laatuaan.
 • Kokenut näkijä tietää myös, että kaikki tulkinnat eivät voi mennä nappiin. Aina joskus, jostakin tuntemattomasta syystä, tulkinnan viesti ei tavoita tilajaa. Ammattitaitoinen näkijä osaa ottaa palautteen vastaan tässäkin tilanteessa.
 • Luotettava näkijä ja auttaja vastaa sinulle, jos tulkinnan jälkeen koet tarvitsevasi apua. Joskus jostakin syystä asiakkaalle voi tulla vaikka huono olo. Kutsumme tällaista puhdistumiseksi. Silloin Luotettava auttaja ohjaa ja opastaa, jotta pintaan nouseet prosessit saadaan käsiteltyä loppuun.
 • Kokeneella näkijällä on yleensä paljon asiakaspalautetta. Hyvällä näkijällä asiakaspalaute on näkyvillä ja siitä voi nähdä, että muutkin ovat olleet tyytyväisiä.
 • Luotettava auttaja ei arvostele maailmankatsomustasi. Hänellä voi olla erinlaiset ajatukset joistakin asioista, kuin sinulla, mutta hän ei pakota sinua ajattelemaan itsensä kansssa samoin.
 • Kokenut auttaja ei hermostu vaikeissakaan tilanteissa. Hän osaa ohjata ulos monenlaisista avautumisista ja puhdistumisista.
 • Luotettava auttajaa osaa ohjata asiakastaan myös lääkärin, poliisin tai muun ammattiauttajan avun piiriin.
 • Hyvä auttaja ei koskaan käske lopettamaan lääkärin tai muun ammattiauttajan apua eikä ota vasuuta asioista, jotka kuuluvat Sinun ja muiden ammattiauttajien käsiteltäväksi.
 • Luotettava näkijä ja auttaja ottaa rahan käyttämästään työajasta ja työvälineistä, ei asiasta, joka hänen kauttaan tulee.
 • Kokenut auttaja ei lupaa ihmeparantumisia, vaikkakin tietää, että sellainenkin on mahdollista.
 • Luotettava auttaja osaa suositella sinulle myös muiden auttajien palveluja. Hän ei pyri sitomaan sinua itseensä.
 • Hyvä näkijä, meedio, shamaani ja parantaja pyrkii aina siihen, että olisit omavarainen. Hän pyrkki aina saamaan sinut itsenäiseksi ja riippumattomaksi omasta avustaan.
 • Vastuuntuntoinen auttaja kunnioittaa luontoa
 • Vastuuntuntoinen auttaja osaa sanoa, ettei tiedä vastausta kaikkiin kysymyksiin

 

Henkimaailma toimii tavallaan…

Henkimaailman kanssa työskennellessä on olemassa tiettyjä erityispiirteitä, jotka leimaavat työtämme. Henkimaailmasta tulevat viestit toimitetaan aina korkeamman itsen sallimuksella, apu tulee aina korkeamman itsen tahtomassa muodossa ja asiat tapahtuvat oikealla ajallaan.

Monesti palveluja tilatessa haluaisimme vastaukset viipymättä ja meillä voi olla jopa mielessä, minkä suuntaista tietoa tahtoisimme. Henkimaailma on kuitenkin tinkimätön. Meidän on hyvä muistaa, etteivät selvänäköiset aistit ole koskaan täysin omassa hallinnassamme, kun työskentelemme valon polulla. Jokainen viesti tulee sallimuksen kautta, joten emme voi vain napista painaa taitoja päälle ja tuottaa parasta laatua joka hetki.

Share →

One Response to Anu: Millainen on hyvä auttaja?

 1. Kirsi sanoo:

  Hei!
  Minulla on kova ikävä poikaani joka lähti taivaaseen. Onko hänellä kaikki hyvin? Itse en jaksa enää koska minulla ei ole enää mitään täällä. Olen koko elämäni saanu liikaa paskaa niskaani. Ainoastaan jaksoin elää poikieni takia koska he ovat elämäni valo. Nyt en enää jaksa. Haluaisin itsekin lähteä poikani luo. Kiitos sinulle jos jaksoit lukea vuodatustani😭.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

63a44df92e04f4af3cab09918ec6926eiiiiiiiiiiii