Nykypäivänä on tarjolla paljon energisointeja, aktivointeja, vihkimyksiä, virityksiä ja kaukohoitoja. Niitä saa myös Rakkaudentähdestä ja ehkä olet ottanut vastaan ainakin keskiviikkoisin tapahtuvaa hoitoa?

Paljon puhutaan siitä, miten niitä aktivointeja otetaan vastaan, mutta vähemmän löytyy tietoa aktivointien jälkeen tapahtuvasta työstä. Siitä henkimaailma haluaa muistuttaa Sinua tänään, kun Timanttienergian aktivoimisesta on kulunut viikko.

Jotta Aktivointi voisi tuottaa valoa arjen tasolle, on Sinun vastuusi antaa energian asettua arkeen omille tasoillesi rauhassa. Mitä suuremman määrän valoa otat vastaan, sen enemmän se puhdistaa ja irroittaa rakenteestasi vanhaa energiaa. Meissä kaikissa on vanhaa, vaikka olisimmekin työskennelleet jo pitkään valon kanssa koska aina on olemassa uudempi ja korkeampi valon taso, missä sinun on mahdollista tulla entistä kirkkaammaksi, läpinäkyvämmäksi ja puhtaammaksi valon kanavaksi.

Niinpä siis puhdistusta tapahtuu ja sitä sinulle kuvataan tänään henkimaailmasta. He sanovat, että ottaessasi valon aktivointia vastaan, rakenteesi vapauttaa aina puhdistettavaa energiaa. Valon aktivointia seuraa usein masennuksen ja väsymyksen kaltainen tila. Siitä sinulle kerrotaan, että kyseessä on poistuvien energioiden nouseminen päivätietoisuuteen. Näiden energioiden kanssa on syytä työskennellä hetki, jolloin valo pääsee tekemään sen työnsä, mikä sille oli tarkoitettu ja aktivointi tai vihkimys virittyy rakenteeseesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapa 1

Oleskele luonnossa paljon. Kun tiedät, että aktivointeja on tulossa, olisi elämän hyvä olla mahdollisimman rauhallista. Voitko järjestää kalenterista itsellesi vapaata hetken? Voitko perua jotakin tekemisiä tai siirtää niitä vaikka viikon tai kahden päähän? Henkimaailma on voinut järjestellä otollista aktivoimisen aikaa sinulle pitkään, joten tunnustele sydämessäsi, onko nyt sellainen hetki, että olisi hyvä vähän aikaa levätä ja keskittyä ottamaan vastaan. Luonnossa lepääminen onnistuu parhaiten. Tietoinen kävely metsän keskellä auttaa energiaa juurtumaan. Samalla voit tehdä hengittämisen harjoituksia. Hengitä puhtautta sisään ja ulos sitten sitä puhdistuvaa harmaata energiaa. Kaikista paras on, jos pystyt kävelemään luonnossa yksin.

Tapa 2

Suomalainen sauna auttaa! Sauna ei turhaan ole Suomalaisten pyhä paikka. Saunan lämpö sallii omanlaisen rentoutumisen ja meditatiivisen tilan. Saunassa on hiljentymisen paikka, missä voit tehdä tehokkaan visualisoimisen harjoituksen. Kun heität löylyä kiukaalle, voit TUNTEA miten lämpö kiinnittyy kehoosi, miten se sulattaa lihaksia ja pääsee aivan syvälle saakka. Lämpöä voit hengittää sisään keuhkoihin ja kirjaimellisesti tuntea sen vaikutukset itsessäsi. Visualisoi lämpö universumin uudeksi valoksi. Näin tunnet, miten valo yhdistyy soluihin ja itseasiassa kehosi vastaa valon värähtelyyn aika lailla samalla tapaa, kuin se vastaisi saunan lämpöön. Jos haluat lisää tunnelmaa saunomiseen, laita kiukaalle vaikka saunatuoksuja ja sammuta saunan sähkövalot. Tilalle voit laittaa palaamaan muutaman kynttilän. Ota itselle vesipullo mukaan saunaan ja säädä löylyt mahdollisimman miedolle, niin jaksat saunoa pitkään. Jälleen kerran yksin oleminen on tehokkaampi keino saavuttaa meditatiivinen tunnelma.

Tapa 3

Suihkumeditaatio auttaa puhdistumaan negatiivisista ja vanhoista energioista. Itse käytän tätä menetelmää varsin usein silloin, kun tarvin uusia näkemyksiä ja työskentelen irti vanhasta. Kun Sinä tunnet, että nyt tulee paljon ahdistavaa energiaan pintaan hoidon tai aktivoinnin jäljiltä, on hyvä mennä suihkuun. Ehkä olet varannut itsellesi jo tuoksuvia luonnon shampoita ja saippuoita. Niistä löytyy muuten aivan oivallisia puhdistavia yrttejä, jos selailet hieman. Esimerkiksi nokkos-shampoo on hyvä! Nyt kun peset itseäsi, pese chakrojen pohjista saakka. Pidä kädessäsi suihkua tiedostaen, että siitä virtaa pyhää universumin energiaa ja näe silmissäsi, miten kätesi pesee chakran kerrallaan puhtaaksi. Syvältä jalkojen sisältä ja solujen sisältä universumin vesisuihku puhdistaa irrotetun vanhan energian. Tässä riittää yksinkertainen hiljaisuus ja oma visualisointisi. Suihkun jälkeen huomaat, että energiat ovat kymmenen jos ei sata kertaa kevyemmät. Raskaan energian tilalla on valo ja se on tullut pysyvästi jopa fyysisen rakenteen tasolle! Uusille nostattaville ideoille on lupa tulla!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

98fb7b2cbd81c38d4c986dcad236da76mmmmmmmmmmmmmmmmm