Kävin pari päivää sitten kehomittauksessa ja tahdon jakaa kokemusta Sinullekin. Kehomittaus oli hyvä kokemus. Mittauksen tuloksista kattava kuva kehon tilasta vastasi pitkälle omia tuntemuksia ja ennakko-odotuksia. Minulle on tärkeä tunnistaa itseni tutkimuksissa ja tässä kyllä voin sanoa, että näin kävi. Arvostan ihmistä ja juttuja, jotka vahvistavat sitä omaa linjaa. Tästä käynnistä voin sanoa, että vahvistusta tuli hyvin monilla eri osa-alueilla. Sain paljon voimia jaksaa omaa hyvinvointiprojektia ja vastauksia kysymyksiin. Mukaan lähti niin tuotekassi, tutkimustulokset, käytännön läheiset kannustavat neuvot kuin iso kasa uutta motivaatiota ja tsemppiä.

Päätinpä sitten myös kokeilla lisäravinteita nimellä Fitline. Näitä on aikaisemminkin minulle suositeltu, mutta jostakin syystä koskaan ei ole ollut aikaa asiaan perehtyä, vaikka olen kuullut valtavasti hyvää palautetta. Tämäkin mittaus meinasi mennä sivusuun, olin sitä suunnitellut kuukausia, mutta en vain saanut mentyä asiakkaaksi, kunnes Anne Tapio otti minuun yhteyttä ihan muussa jutussa ja heti käytin tilaisuutta hyväksi ja varasin itselleni ajan.

Mukaani lähti se peruspaketti tuotteita. Aloittelen niiden käyttämistä huomattavan varovasti, vain 1/4 teelusikan kärjellinen päivässä ensimmäisestä purkista ainetta nimeltä Restorate. Muut tuotteet jätin vielä suosiolla lepäämään sillä olen aivan äärimmäisen herkkä kehotuntemuksiltani ja saan helposti puhdistavia oireita. Kuullostaa varmaan aivan naurettavan pieneltä annokselta, mutta minulle se on jo ollut suuri muutos. Kaksi päivää kärsin kuin krapulaisesta olosta ja oksetti, kunnes tajusin, että todella noin pieni kokeiluannos voi vaikuttaa kehossani näin paljon. Tajusin alkaa juoda enemmän vettä!

Maha ei onneksi ole mennyt vielä sekaisin, mutta kehossa on sellainen olo, kuin se ottaisi oikein imemällä aineita vastaan. Viimeyönä näin unta kirkosta, jossa oli pitkät käytävät. Kirkko oli minun kirkko, joten kuvittelisin sen olevan oma kehoni tai jopa joku osa kehosta. Penkeillä oli istumassa ihmisiä, jotka oli kuin lösähtäneet sinne ja olleet ikuisuuden paikoillaan. Nyt ihmisiä nousi hiljalleen seisomaan ja tuntui, että he menevät käytävää pitkin kirkon ovesta ulos. Puhdistus on siis käynnissä.

Aamulla pääkopassa oli tunne, kuin joku olisi laittanut sinne uudet valot. Tunne siitä, että on tilavaa ja kirkasta olla omassa kehossa. Oksettavaa oloa jatkuu hieman, mutta yritän juoda enemmän vettä. Nyt sain sitten idean alkaa kirjoittaa kuin päiväkirjaa tästä kokeilusta, jotta sinäkin voit seurata, mitä Fitline tuotteet minulle tekevät ja arvioida tarvittaessa, olisiko niistä Sinullekin hyötyä. Jatkossa todennäköisesti tulen kirjoittamaan muistakin kokeiluistani saman tyyppistä blogia tähän samaan kategoriaan, kunhan aikaa kuluu ja uusia asioita tulee eteeni! Saatanpa jakaa välillä muutaman sanan myös vanhoista hyväksi koetuista konsteista.

Tagged with →  
Share →

7 Responses to Anu: Kokeilussa Fitline

 1. Eeva Koiranen sanoo:

  Nuo tuotteet ovat todella huippulaatuisia ja toimivat hyvin siinä mitä luvataan. Se miksi monille ne eivät ”sovi” johtuu useimmiten kehon puhdistumisprosessin alkamisesta ja keho oireilee, jolloin tulkitaan, että ne eivät sovi. Minulla oli 1998 niin sanotusti toinen jalka haudassa. Olin kamppaillut suolisto-ongelmien kanssa 20 vuotta. Ruoan ravintoaineet eivät enää kehooni imeytyneet ja olin elävä muumio. Minua kehoitettiin kokeilemaan noita tuotteita. Minulla ei ollut mitään menetettävää, kaikki mahdollinen oli jo kokeiltu. Aloitin tuon perussetin käytön, muutaman kuukauden aikana sain valtavasti energiaa ja voimaa. Ilo ja elämänhalu palasivat elämääni. Käytän tuotteita edelleen säännöllisesti. Säästän yhteiskunnan varoja. Olen kohta 70 vee, olen perusterve, kävelen noin 10 km päivässä. Säästän yhteiskunnan varoja. Olen ikuisesti kiitollinen hänelle, joka minulle noista FitLine tuotteista kertoi. Kiitos, kiitos, kiitos <3

 2. Nimetön sanoo:

  Olen käyttänyt 2,5 vuotta ja elimistö tottunut noihin ..ei oikeastaan huomaa vaikutusta enää,tiedä sitten mitä tapahtuisi jos lopettaisi.

 3. Nimetön sanoo:

  Monellekaan ne eivät sovi. Kannattaa tsekata energiolla.

  • Anu Markoff sanoo:

   Aina kannattaa kuunnella omaa tuntemusta ihan kaikkien juttujen kohdalla. Mikä on huippuhyvä yhdelle, voi olla huono juttu toiselle. Kehokin tarvitsee niin monelaisia juttuja riippuen ihmisestä ja tilanteesta.

   • Marja-Liisa sanoo:

    Minulla Anu tuli jo 7 päivä 20 vuotta Fitlinen kanssa, en uskaltaisi jättää niitä pois…ennen Fitlineä olin syönyt kaiken laisia pillereitä ja muuta, mutta oli pohjukais suolen katarri, oli rytmihäiriöt , elimistö oli sisäisesti kuin aladobia, kun lähdin liikkeelle, tukka ei kiiltänyt jne, nyt 20v myöhemmin nuo vaivat, jotka oli on poissa, ja ainut ns lääke kaapissani on haavalaastari,,nyt 70v olen terveempi, kuin silloin 20v sitten…sillä nyt saan ne vitamiinit, mitkä ruoastani puuttuvat, vaikka laitan ruoat aina itse, raaka-aineista, en syö valmisruokia , mutta valitettavasti ruokamme on ns köyhää ja emme saa siitä enää päivittäistä ravintoa ….mutta nämä Fitline tuotteet on pelastaneet minut ….

 4. Johanna Kosonen sanoo:

  Hienoa saada kuulla/lukea mitä sinä tunnet ja mitä mieltä olet fitlinen tuotteista. Itse olen perussettiä käyttänyt hieman ristiriitaissa tunnelmissa, kun en oikein tiedä lopettaako vai jatkaako, vaikka niitä niin ylistetään. Olen miettinyt, sopiiko ne oikeasti minulle ja tarvitsenko niitä, vai ovatko ne jo niin vakiintuneet arkeeni, että en enää huomaa niiden tehoa? Myös kaksi cell resettiä on takanapäin?

  • Anu Markoff sanoo:

   Kannattaa aina tunnustella itseä kaikkien kanssa. Vaikka olisi ollut hyvää palautetta jostakin, niin silti me ollaan yksilöllisiä. Pelkästään siksi ei kannata mitään käyttää, että joku käskee niin. Itse lähdin testailemaan ihan avoimin mielin, mutten aio tästä tehdä kuitenkaan mitään uskontoa, vaikka lopputulos olisikin hyvä. Nyt olen 1,5 viikkoa käyttänyt pienellä annoksella sitä restoratea ainoastaan näistä tuotteista ja tuntuu siltä, että jotakin se pukkaa ulos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.