” Henkimaailman asioita on yritetty selittää kautta aikojen monenlaisilla teorioilla, mutta silti niissä tuntuu säilyvän aina jotain, jota emme voi tieteellisesti tai järjellisesti määritellä. Ne, jotka ovat kokeneet elävästi tapahtumia, kuvailevat usein elämänsä muuttuneen kokemuksen jälkeen. Kokemusten jakaminen on tärkeää niille, jotka vielä etsivät tietoa. Henkimaailman hommista voi keskustella edelleen Rakkaudentähden Facebookin Foorumilla! ”

Henkimaailma on valomaailma, jossa sanotaan olevan monia tasoja ja ulottuvuuksia. Monet henkimaailman tasot ovat aivan oman näkyvän maailmamme rinnalla. Enkeleistä sanotaan, että he ovat henkimaailman ihmistä lähimpänä olevia olentoja. Henkimaailmassa on niin korkeampia kuin alempiakin tasoja. Joillakin henkimaailman tasoilla on henkiolentoja, joilla on aika yksilöllinen tietoisuus, toisilla henkimaailman tasoilla taas vallitsee ykseys ja valo.

Meistä jokainen, sinä ja minä, olemme kotoisin henkimaailmoista. Emme välttämättä muista sitä itse, mutta todellinen kotimme ja alkuperämme on henkimaailmassa eli valomaailmassa. Meillä kaikilla on oma valomaailma, jossa voimme ymmärtää parhaiten sen valomaailman olentojen opastusta. Pääset valomaailmaan yhteyteen oman sydämesi ja sisäisen tietoisuutesi kautta. Valomaailmoja on niin monia, että kaikille ei voi antaa nimeä. Valomaailmoissa on uskomattoman kauniita ominaisuuksia, joita voimme saavuttaa meditoimalla, unissa ja energiahoitojen avulla.

Vietämme suurimman osan ajastamme henkimaailmassa. Vain pienen ajan kerrallaan olemme inkarnoituneita fyysiseen maailmaan. Todennäköisesti Sinulla on jokin tehtävä valomaailmassa, mutta vain harvat meistä todella muistavat henkimaailman tapahtumia.

Henkimaailmassa on auttajia, jotka voivat antaa meille sisäistä opastusta. Mitä korkeammilta tasoilta valomaailmasta opastus on peräisin, sitä symbolinomaisempaa se on. Kun kohoamme kyllin korkeaan värähtelyyn valomaailmassa, voimme aistia enää pelkkää valoa, vaikka sielläkin on omat hierarkiat ja valon olennot. Mestarit toimivat monesti henkimaailmasta käsin.

Emme voi aivan varmasti sanoa mitään henkimaailmasta ollessamme fyysisessä kehossa. Monet meistä kokevat kuitenkin fyysisen inkarnaation aikana ruumiistta irtautumista tai näkevät kolmannella silmällä henkimaailmaan ja valon maailmoihin. Tällöin kokemukset henkimaailmasta ja henkiolennoista ovat eläviä. SEllaiset ihmiset, jotka eivät näe henkimaailmaan eivätkä kykene aistimaan henkiolentoja saattavat sanoa, että ne ovat mielikuvitusta, mutta nykypäivänä on hyvin yleistä, että ennen täysin skeptinen ihminen saa hyvin eläviä kokemuksia henkimaailmasta. Tämän jälkeen ei enää voi sanoa asioiden olevan itse keksittyjä. Henkimaailman viestit ovat usein luonteeltaan ohjausta, varoitusta tai rakkautta sisältäviä viestejä, jotka todentuvat fyysisessä maailmassa. Henkimaailman olennot tahtovat herättää mielenkiintoamme.

Suuret henkiset opettajat ovat kertoneet, että henkimaailmassa on olemassa monia tasoja ja ihminen kokee fyysisen kuolemansa jälkeen vielä ainakin kaksi kuolemaa henkimaailmassa. Meedio on ihminen, jolla on kyky kommunikoida henkimaailman olentojen kanssa. Meedio on usein yhteydessä sellaisten henkimaailman olentojen kanssa, jotka ovat fyysistä elämää lähimmillä tasoilla. Usein edesmenneet rakkaamme vapautuvat näiltä tasoilta kauemmaksi valomaailmoihin toisen ja kolmannen kuoleman kautta ja tulevat sitten sen jälkeen uudelleen fyysiseen kehoon uuteen inkarnaatioon.

Maailman uskonnot ja suuret ajattelijat ovat yrittäneet selittää myös henkimaailmaa. Yksi tunnetuimmista teoksista on Danten Helvetti, jossa runomuodossa kerrotaan, millaita on kuoleman jälkeinen elämä. Henkimaailmasta sanotaan, että kuoleman jälkeen kaikki edellisen elämän kokemukset ikäänkuin kääntyvät ihmisessä sisäänpäin. Ihminen itse todennäköisesti kokee olevansa enemmän elossa, kuin koskaan fyysisessä inkarnaatiossaan.

Itse en usko kadotukseen, vaan siihen, että jos elämäna aikana tekee kivuliaita asioita ja tuottaa paljon pahaa ympärillä oleville ihmisille, kääntyvät kuoleman jälkeen nämä kokemukset oman henkiolennon olemuksen sisälle ja sielujoutuu kokemaan omat tekonsa itsensä kautta. Tästä tilasta vapaudutaan vain uuden inkarnaation tullen. Mitä enemmän luomme valoa, harmonista värähtelyä ja rakkautta ympärillemme meneillään olevassa elämässä, sitä korkeammalle pääsemme heti kuolemamme jälkeen valon maailmoissa. Kovin raskaita energioita luonut sielu ei siis voi mennä suoraan kovin korkealle valomaailmoissa. Jotkut sielut tarvitsevat ehkä nopean inkarnaation takaisin ihmiseksi päästäkseen takaisin valon maailmoihin.

Henkimaailmasta käsin punnitaan ympärillemme luodut energiat ja niiden summa luo meille sen tason, minne matkustamme fyysisen kuolemamme jälkeen. Henkimaailman vierailuumme vaikuttavat tietysti kaikki uskomukset, ajatukset, tunteet ja kokemukset, joita olemme keränneet tässä maailmassa, koska ne jäävät tiettyjen kuoleman jälkeen säilyvien energiakehojen yhteyteen ja siirtyvät fyysisessä kuolemassa henkimaailman puolella henkisen olemuksemme sisälle. Henkimaailmassa sinällään ei ole dualismia eli kaksinaisuutta ja näinollen valon maailmoissa ei erotella tekoja hyviksi tai pahoiksi. Kuitenkin siellä kokemukset ovat hyvin eläviä ja tosia henkiolennoille. Raskas energia koetaan raskaaana, kevyt energia kevyenä. Kauneus on kauneutta samoin kipu jatkuvaa kivun tunnetta sillä erotuksella että kuolemassa jätämme fyysisen kehomme tuntemukset taakse ja vapaudumme niistä.

Meedion avulla meihin yhteyttä ottavat edesmenneet rakkaamme yleensä jättävät meille viestiä, että heillä on nyt kaikki hyvin ja he ovat rauhassa. Edesmenneet jäävät joskus kiinni fyysisen maailman tasoihin henkimaailmaan, jos jäljellä on paljon selvittämättömiä asioita. Henkimaailmassa on tärkeää, että fyysisessä maailmassa olevat rakkaamme antavat henkimaailman puolella oleville anteeksi ja vapauttavat heidät jatkamaan valoon. Kuolemassa vapautuu ihmisestä suunnaton määrä elämän energiaa, rakkautta ja valoa. Kuolemassa on aina läsnä yhtä paljon elämää.

Lapsi syntyy naisen kehosta ja energiakehoista. Lapsi tulee henkimaailmasta asteittain naisen kehoon 9 raskauskuukauden aikana. Syntymänsä jälkeen lapsi on vielä kovasti yhteydessä henkimaailmaan ja kypsyminen omaan energiakehoon tapahtuu hitaasti vuosien mittaan. Murrosikäinen lapsi alkaa olla omassa energiakehossaan. Tästä syystä vanhempien ja eritysiesti äidin energiat vaikuttavat lapsen energiakehoon. Mikäli lapsen sielu päättää palata takaisin henkimaailmaan, palaavat ne energiset osat, jotka vapautuvat fyysisessä kuolemassa, takaisin äidin maan päällisiin kehoihin. Äidin sydämen alta synnymme ja äidin sydämen syliin saamme palata. Aikuisena henkimaailmaan palatesamme energiakehomme leviävät yhdeksi kaiken sen elämän kanssa, mihin olimme kosketuksissa fyysisen elämämme aikana.

Jos tahdot oppia tutustumaan valomaailmoihin ja henkimaailmaan, suosittelen Sinulle Rakkaudentähden palveluja. Kursseilla ja postituslistalla saat paljon tietoa henkimaailmasta ja valon oppaista. Enkelinkielillä kurssilla opit ottamaan vastaan enkeleiden viestiä. Rakkaudentähdessä opit tekniikoita ja tietoa, miten voit meditoida, ottaa energioita vastaan ja välittää niitä edelleen maailmaan. Saat tietoa eri mestareista, enkeleistä ja henkimaailman tasoista. Tapaat kanssakulkijoita ja voit keskustella ihmisten kanssa. Anu opastaa Sinua henkilökohtaisella kirjeellä eteenpäin

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5e05183933d39ebef1e5a450ca0fcf65[[[[[[[