”Olen saanut Lapsenuskon takaisin, voiko parempaa toivoa!Kiitos Anu ja Rakkaudentähti!”

Tälle sivulle olen koonnut asiakkaiden kokemuksia Rakkaudentähden kursseista, nettisivusta, hoidoista jne. Sivun alaosassa on mahdollisuus jättää oma kommentti ja jakaa kokemuksia muille.

 

Heimolaisten palautetta Rakkaudentähden koulutuksesta:

Palaute 1: Minulle nämä kurssipostit ovat enemmän vanhan kertausta, mutta niissä on aina uusi energialataus. Jos on pitemmän aikaa, ettei tule mitään postia alan hakemaan energialatausta entisistä meditaatioista ja se on ihan yhtä tehokasta kuin nämä uudetkin kurssipostit, eli niitä voi käyttää kerta toisensa jälkeen yhä uudelleen ja uudelleen. Tätä ei kertakaikkiaan voi rahassa laskea, se on kuin lottovoitto, että saa olla mukana tässä yhteisössä. Vaikka me ei Anun kanssa ole tavattu fyysisesti monta kertaa, eikä niitä muitakaan tähteläisiä niin olemme siltikin kuin yhtä perhettä koko Rakkaudentähden kanssa. Tämä on todella sellaista energiaa ja voimaa antavaa, että kun siihen pääsee mukaan, ei siitä halua pois lähteä, se raha mitä siitä on maksanut on tullut moninkertaisena takaisin. Hyvänä olona ja tasapainoisena, itseensä luottavana olentona juuri siinä paikalla missä omassa elämässäni olen. Sinun ei tarvitse mennä minnekkään, voit sen tehdä omassa kodissasi netin kautta. Ja siinä tahdissa kuin itse olet valmis ottamaan vastaan. Tietenkin voit sen tehdä ihan yksiksesi kotona ilman kursseja ja saada yhteyden maailmankaikkeuden energiaan, se voi vain ottaa ehkä pidemmän ajan, eikä maksa mitään, kuin oman aktiivisuuden tiedon hankkimiseen. Tässä se tulee valmiina pakettina ja minusta juuri oikeassa järjestyksessä. Koskaan ei ole liikaa tietoa itsellä aina voi opiskella lisää. Tämä yhteys joka tulee näistä kursseista on ehkä järjestemällisempää ja tehokkaamppaa kuin itsenäisesti opiskellessa. Ja kuvastaa omaa aikaamme ja on ajan tasalla meidän kaikkien elämässä. Esimerkiksi minulla on koko ajan ollut rahat hyvin tiukalla omassa elämässä, olin ennen eläkettä pitkään työttömänä, sairaslomalla ja huonoilla tuloilla, silti näin valon paistavan ja uskoin tähän voimaan minkä sain näistä kursseista ja se on on koko elämäni. Universumi ja maalimankaikkeuden voima, siinä on kysymys suuremmasta kuin osaat ajatella. Mikään puute ei tunnu niin pahalta kuin aikaisemmin. Voin nukkua yöt rauhallisemmin, voin kysyä neuvoa unelta johonkin ongelmaan, enkä jäädä murehtimaan sitä päiväkausiksi. Saan apua rahaongelmiin tai johonkin puutteeseen, lähetän vain toivomuksen, sinne jonnekin ja asia ratkeaa kuin itsestään, se tulee, mikä on tarkoitettukin, jos ei niin huomaan ettei sitä ole tarkoitettukkaan, en tarvitse sitä enää, tai se ei ollut vielä ajankohtaista juuri nyt. Joskus sitä on vaikea käsittää ja vaatii enemmän työskentelyä, pitää kuunnella omaa intuitiota ja luottaa, että saan kaiken minkä tarvitsen.Ja juuri oikeaan aikaan. Oman voiman löytäminen, on näiden kurssien yksi tarkoitus. Kiitos!Kiitos! Kiitos!

Palaute 2: Nämä sinun kanavoinnit, laulut yms. ovat olleet jo vuosia minulle välttämättömiä tukemassa omaa polkuani. Olen yksin elelevä eläkeläinen, ei ole tämän kaltaisia ystäviä kenen kanssa keskuistella, pohtia asioita. Näistä saan aitoa rakkaudellista tukea, uutta näkökulmaa, valoa elämääni. Joskus tosin menee yli hilseen ihan kunnolla!

Palaute 3: Kaikki meditaatiot ovat olleet minulle tärkeitä ja samoin keskiviikkohoito on välillä tosi voimakasta ja vapauttavaa, kun asuu pääkaupunkiseudulla, niin täällä on energioita moneen lähtöön.

Palaute 4: Oma kokemukseni tästä kurssista on, että kerrot asioita, jotka on päässeet unohtumaan. Nämä asiat tuntuu tutuilta ja omat tuntemukset saavat sanat, joita itse en ole löytänyt. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Palute 5: Anun kanavoinneista välittyy ymmärrystä laajentavaa energiaa ja niissä on puettu sanoiksi se, minkä sielu jo tietää. Kaikki lukemani resonoi minulle ja avaa mieltä ja henkeä kokemaan laajemmin asioita. Rakkaudentähden heimoon liittymisen myötä sain heti valomaailman auttajia rinnalleni. Tiesin, että minun kuului liittyä, kutsu oli niin vahva. Suosittelen kaikille henkisellä polulla oleville liittymistä heimoon. Yhdessä luomme vahvaa valoverkkoa jota tuleva aika tarvitsee.

Palaute 6: Kiitos mahtavista kanavoinneista! Olen tutkinut sydämessäni entisiä elämiäni eli sielunvaellustani viimeisten viikkojen aikana ja se on hirmu kiehtovaa ja kirjeesi toivat vahvistusta siihen, että haluan tietää ja ymmärtää lisää. Ehkä myös auttaa muita näkemään edellisiä elämiään joskus mikäli minun on määrä niin oppia.

Palaute 7: Luin kaikki Atlantis kanavoinnit ja saan joka kerta jotain uutta ymmärrystä henkisyydestä kun luen tekstejäsi…tällä kertaa minuun kolahti se osio kun kerroit että fyysinen minä on kengät henkiselle minulle …se että kuinka ne toimii kiinteästi yhdessä… ja että kuinka henkisyys voi vaikuttaa fyysiseen parantavasti…

Palaute 8: Sain niistä paljon uutta tietoa, mutta se ei resonoinut oikeastaan yhtään. En aiemmin tiennyt mitään Atlantiksesta, eikä se aiheena resonoi niin paljoa, että haluaisin ottaa enemmän selvää. En osaa yhdistää saamaani tietoa mihinkään, toisin kuin muista kurssiposteista. Tällä hetkellä olen hieman hämilläni siitä, mitä saamallani tiedolla teen. Ehkä näidenkin tarkoitus aukeaa minullekin aikanaan. Toivottavasti tämä ei lannistanut. Olen saanut Rakkaudentähden kautta paljon arvokasta tietoa ja tämä on ainoa kokonaisuus, joka ei resonoinut. Muut ovat resonoineet paljon paljon enemmän.

Anun vastaus: kurssiposteista kannattaa ottaa aina se, mikä itselle resonoi. Onneksi tämä oli vain yksi kokonaisuus.

Palaute 9: Olen Reiki Master ja olen  vuosia lukenut tekstejäsi ja tehnyt meditaatiota ja käynyt monenlaisia kurssejasi ja olen tehnyt valon lähetys työtä oman jaksamiseni mukaan.
Olen kiitollinen että olen saanut olla mukana tässä ryhmässä. Se on antanut minulle tukea, tietoa ja näkemystä henkisyydestä. Ja olen saanut apua arjen tasolle kuinka jaksan elämässä vaikeinakin aikoina eteenpäin. Olen tuntenut kuuluvani ryhmään joka  on kiinnostunut samoista asioista kuin minä.

Palaute 10: Mulla on viimeisten kahden vuoden aikana ollut paljon kipuilua varsinki kehon oikealla puolella. Olen käynyt tutkimuksissa mutta mitään kunnollista selitystä niille ei ole löytynyt eikä siten myös apuakaan. Viimeisin juttu on kova tinnitus varsinki kun menee makuulle ja on hiljaista. Näistä kanavoinneista ja muista sinun teksteistä on ollu apua siinä mielessä että alan ymmärtää mistä on kyse ja myös välillä kaikki oireet lieventyvät joksikin aikaan meditoinnin jälkeen. Kiitos näistä kanavoinneista ja hoidoista joita lähetät. Olen itse alkanu nähdä välähdyksiä tulevista tapahtumista mutta ne tuntuvat aina kuin olis nähnyt unta. Silti tietää miten jokin asia lopulta menee. Lisäksi koen vahvasti muiden ihmisten tunteet ja osaan aika helposti valita tilanteeseen sopivat sanat. Tämä on aina ollut helppoa mutta vasta nyt olen alkanut ymmärtää mistä se johtuu. Olen jotenkin tietämättäni seurannut korkeamman itseni ääntä. Nyt osaan kuunnella sitä tietoisestikin. Kiitos siis sinulle vielä avusta ja ihanista kanavoinneista.

Palaute 11: Nämä sinun kanavoinnit ovat todella korkeavärähteisiä ja erittäin kiinnostuneena ja tietoa ahmien näitä luen ja opiskelen. Yleensä kun avaan sähköpostin, niin muistan siinä kohden ennen lukemista tarkistaa juuret ja suojat, koska nämä kirjeet ovat niin korkeavärähteisiä. Kiitos näistä. Olen kiitollinen kun liityin heimoon ja mieleni tekisi liittyä akatemiaankin.

Palaute 12: Mielenkiintoni on vain kasvanut saadessani näitä posteja. Kanavoinnit ovat olleet minulle voimakkaita. Olen saanut moneen kysymykseeni vastauksia näistä lähetyksistä.  Kiitos paljon.

Palaute 13: Rakkaudentähti ja Anu kiitos ensinnäkin ihan kaikesta siitä huikeasta valon työstä jota teette. Olen saanut uskomattoman paljon tukea ja valoa ja rakkautta kauttanne, kulkiessani ja ihmetellessäni tätä elämää. Kiitos myös siitä että ette tuputa mitään vaan tuette matkalla itseen, löytämään niitä omia totuuksia. Sydämestäni toivoisin että jokainen voisi saada saman mitä minä olen saanut teidän kautta ja saan edelleen. Kuulun akatemiaan ja parhaiten kuvaa ehkä se, että sanon vain sydämestäni ja sielustani: kaunis kiitos. Tuo viimainen Atlantis- kanavointi on hurjan voimakas! Ja fyysiseti minua huimaa, samalla olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen. Juuri nyt en pysty tämän järkevämpää kirjoittamaan…  Kiitos. Kiitos. Kiitos.

 

Muuta palautetta toiminnastamme:

 

Kiitos taas kerran uskomattomista tulkinnoista, joiden merkitys henkiselle kehitykselleni ovat olleet suunnattomat! Sinun kauttasi on sydämen jokaista terälehteä puhdistettu, korjattu ja voimaannutettu, usein lisätty valoa ja annettu tietoa ja ohjausta. Chakrat ovat yksi kerrallaan hoidettu samalla tavalla. Ymmärrykseni itsestäni on näiden tulkintojen kautta lisääntynyt ja antanut tukea, ohjausta ja voimia tulevaan. Kiitos!”

Suuri kiitos teille lauantain seremoniasta, jonka tein eilen. Enpä muista koskaan kokeneeni yhtä voimallista meditaatiota. Istuin tietsikkatuoliin ja kun Harry aloitti alkurukouksen aloin tärisemään kauttaaltaan. Meditaatiossa näin vahvan, korkean männyn, jonka ympärillä oli kyllä tilaa, mutta joka oli juuriston ja oksiston kautta yhteydessä muihin. Siinä kun kohdattiin vanhemmat, sanoin hiljaa kiitos, pää painui alas ja kyyneleet alkoivat tulvia. Vanhempani ovat aina tukeneet ja auttaneet minua, huolimatta siitä millaisia ratkaisuja olen elämässäni tehnyt. Sitten tuli mielikuva, että kiskoin kaksin käsin päälakeni kautta jotain energiaa. Energiassa näytti olevan paikoitellen ihmishahmojen ääriviivoja. Siinä missä edellisen jalat loppuivat seuraavan pää alkoi eli tuli kuva, että kiskoin monta hahmoa sisältäni. Seremonian aikana tapahtui useasti, että takahampaani hieroivat toisiaan vasten, sitten kaulalihakset kiristyivät ja lopulta tuntui, kun olisin pullauttanut jotain suustani pihalle. Kun nähtiin puu uudelleen, männyn runko näytti aurinkoisemmalta ja näin välähdyksen pienestä lehdettömästä koivusta. Kun aloit meditaation jälkeen laulaa, kyyneleet alkoivat taas virtaamaan. Energiat tuntuivat voimakkailta pitkään seremonian jälkeen. ”

Olen saanut kauttanne ainutlaatuista uutta tietoa, jollaista en ole löytänyt mistään muualta. Rakkaudentähdellä on ollut suurin merkitys henkisen kasvuni matkalla. Avautumiseni lähti räjähdysmäisesti käyntiin, kun liityin ensimmäiselle kurssillenne. Olet Anu opastanut minua lempeällä tavalla yhteyteen sieluni voimien kanssa. Kiitos Kiitos Kiitos!”

Tämä viesti on todellakin ensisijaisen tärkeä meille jokaiselle. Kiitos KiitosKiitos”

Lähettämästäsi kurssipostista Hiljaisuus on kultaa: Se selkeytti monta asiaa henkisyyden lainalaisuuksista, joista en ole ollut tietoinen.”

 

1. Kerro, mitä ajatuksia sinulla oli ennen kurssille liittymistä, minkälaisen tarpeen tai ongelman tahdoit ratkaista liittymällä kurssille?

Olin kutsunut enkeleitä elämääni ja koin heidän johdattavan ensinnä löytämään Rakkaudentähden ja sittemmin kristalliasiakkuuden. Rakkaudentähden sivuilla käydessä tulee hyvä olo, enkeli- ja rakkausenergia on niin vahva. Tulin kurssille, koska se tuntui hyvältä. En varsinaisesti etsinyt mitään.

Olen intuition vahmistamiskurssilla. Tunnen kovaa tarvetta saada lisää tietoa näistä ”henkisistä asioista”, mutta en yhden pettymyksen jälkeen tiedä mistä sitä hakisin, jotta kanssakäyminen olisi rehellistä. Koen tapahtumia, jotka liittyvät näihin henkisiin asioihin, mutta kaipaan opastusta, miten niitä tulkita ja miten niihin suhtautua. Lisäksi elämässäni on mukana tietty vaikea asia, josta en pääse eroon ja jonka kestäminen koettelee äärirajojani. Olin ns. selannut Anun kursseja pintapuolisesti varmaan useampaan kertaan, mutten tuntenut mitään konkreettisesti omakseni. Kunnes tämä ”hyppäsi” eteeni ja ”näin” sen. Käyttäisin tässä todellakin että se kurssi löysi minut. Jotenkin siis jouduin näille Anun sivuille ja tämä kurssi löysi minut.

Uuden aloitus, alusta alkaminen tulee mieleen ajatuksista joita koin. Tietoa lähteä kulkemaan henkistä polkua lempeästi, josta Anu kerrot niin maan- läheisesti..omista huomioistasi arjessa jne… Siinäpä se onkin kun olet niin tavallinen, mut kuitenkin ihanan erillainen.. :o) Äskettäin vaikeasta avosuhteesta eronneena Elämän eheytys kurssiposti toi askel askeleelta rohkaistusta…ja näkemään elämää monenta kantilta. Luen paljon kirjoja ja kuin johdatusta löytyi kirjastosta käteeni kirjoja joista sain myös apua, lohdutusta vaikeassa elämäntilantessa. Jaloilleen pääsy ja vielä työttömyydestä huolimatta on ollut ihmeen helppo…Kiitos kuuluu suurimmaksi osaksi Rakkaudentähdelle.

Halusin ennen kursseille liittymistä aloittaa juuri siitä kurssista joka sillä hetkellä eniten kiinnosti, kuuntelin intuitioani.

Tunsin tarvetta hakeutua johonkin henkiseen yhteisöön, koska pidän enkeleistä ja toivon heitä lähelleni. Kaikki mikä liittyy henkisyyteen, on minulle tärkeää. Toivoin selkeyttä elämääni, avartavaa kokemusta.

Minä olen hakenut näiltä kursselta kaikenlaista tietoa kanssakulkijoiden auttamiseen. Olen valinnut aina sen kurssin mikä tavallaan on kutsunut minä olen kun olen sen käynyt olen katsonut että mikä seuraavana kutsuu.

Liittyessäni enkelikielillä-kristalliasiakkaaksi tavoitteenani oli saada tietää viestejä enkelinmaailmasta sekä heidän tehtävistään.

Olen Enkelikielillä kurssilla. Liityin kurssille koska kaipasin jotain henkistä elämääni ja enkelit ovat aina kiehtoneet minua. Kurssi täydentää ihanasti henkisen polkuni tetämystä.

Tulin mukaan koska halusin kehittää henkistä kasvua, saada lisää tietoa.

Halu laajentaa tietoisuutta, saada lisää tieto henkiselle polulle. Etsin työkaluja ja uutta tietoutta.
Kristalliasiakkuuden myötä toivoin saavani elämään uutta ulottuvuutta ja positiivista kehitystä sekä avartamaan tietoisuutta.

Liityin koska halusin kasvaa henkisesti ja valitsin kursseja sattumanvaraisesti koska kaikki kurssit kiinnosti ja ajon käydä kaikki. (monella kurssilla mukana)

Olin useampaan kertaan vieraillut Rakkaudentähden sivuilla ja miettinyt kuten nyt kerroit,monen muunkin tekevän mikä kurssi olisi se minun juttu joskos ja kun liityn johonkin niistä.Lukenut esittelyjä jne.Halu löytää oma itse ja sisäinen rauha.Palauttaa kompassi näyttämään oikeaa suuntaa.Löytää vastauksia niihin kysymyksiin joita päässä pyörii?! Kuka olen?,mikä on tehtäväni täällä?, miksi tietyt asiat on ja tulee elämääni?,miten poistaa epämukavat tuntemukset ja kokemukset mielestä?,ylipäätään löytää oma sisin ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kokea olevansa oikein oikea.Useasti koin ,että olen väärin,väärä ja väärässä paikassa väärien ihmisten keskellä. Myös uteliaisuus siihen että onko enkelit elämässäni?,koska siihen liittyviä asioita ja tekstejä tuli tavan takaa eteen.

Liittymällä Kristalliasiakkaaksi + Enkelinkielillä-kurssille halusin saada tietoa itseäni kiinnostavista henkisistä asioista yleensä. Halusin tutustua enkeleihin ja mitä he voivat meille kertoa, miten voivat auttaa arkipäiväisissäkin asioissa. Minulla on ollut kova etsintä ja kaipuu löytää tukea omille kokemuksilleni ja ajatuksilleni ja myöskin halu löytää uutta, joka ei ole vielä noussut tietoisuuteen.

Sydäntietoisuus-kurssille halusin osallistua, kun tunsin sydämessäni sen kutsun. 🙂 Olen tuntenut kipuja, erillisyyttä, syyllisyyttä, häpeää, negatiivisia tunteita itseäni ja toisia kohtaan, ja se ei vain ole tuntunut oikealta. Olen halunnut avata sydäntäni ja tuntea ykseyden, yhteenkuuluvuuden, turvallisuuden. Kurssilta olen saanut paljon uutta tietoa, ja se mitä kutsuu, se lisääntyy.

Olen luonnonystävä ja halusin herkistää ja syventää suhdettani siihen. (Löydä luonnon viisaus)

Tämä vuosi on mullistanut elämääni henkisen kasvun polulla. Aivan sattumalta??!!? löysin rakkaudentähden nettisivut joita on tullut ahmittua vapaa ajalla. Sisäinen rauha on levinnyt elämääni lueskeltuani sivuja. Liityin kurssille, koska minulla on ollut enkelikokemuksia vuosien varrella. Asia kiinnostaa kovasti ja tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsen enkelien ohjausta elämääni, niinpä liityin kurssille.Tuntuu, että tarvitsen ohjausta elämääni, ja näin ollen haluaisin oikealla tavalla toimia ja ottaa yhteyttä auttajiini.

Olin katsellut kurssitarjontaasi useampaan kertaan. Kaikki tuntuivat kiinnostavilta ja olikin vaikeaa päättää mihin tulen mukaan. Luonto on minulle äärettömän tärkeä ja voimaannuttava. Kun ilmoitit kurssista; Löydä luonnon viisaus, se \”kolahti\” heti, – tuo on minun juttuni. Kristalliasiakkaan kurssiposti tuli sitä kautta, kun olit vastannut kuvatulkintaani ja kerroit minun olevan Iso Enkeli. Pyydän apua Enkeleiltä ja kiitän heitä kaikesta siitä tuesta mitä heiltä saan. Haluan vielä oppia näkemään heitä. Siihen toivon lötäväni työkaluja tältä kurssilta.

Olen enkelinkielillä kurssilainen joten en voi kertoa muista, mutta minulle tuli tämä kurssi eteen kun ajauduin näille sivuille ja testasin mikä Arkkienkeli olen. Mietin kyllä pari viikkoa tätä kurssia mutta olen nyt tyytyväinen koska halusin oppia keskittymistä ja tämä on auttanut paljon.

Toivoin kursseilta helpotusta pahaan oloon ja hankalaan elämäntilanteeseen.

Olen itse liittynyt kursseille henkisen kasvun takia ja oman kehitykseni takia, jotta luottaisin viesteihin mitä saan ja oppisin tulkitsemaan tarot kortteja syvemmin eli olen hakenut tukea ja uskoa omiin ”voimiini”.

Vasta-alkajalle suosittelen opettelemista positiiviseen ajatteluun aivan aluksi (ELämän Eheytys). Seuraavaksi Enkelikristallikurssi eli liikkeelle voisi lähteä sillä, että saa perustietoa enkeleistä ensin. Anun kirjat auttavat myös paljon eteenpäin.  Sitten voi harjoitella vastaanottamaan hoitoa ja meditoimaan myös 😀

Kahdelle ensimmäiselle kurssille liittymiseni tärkein ajatus oli saada itselleni vahvistusta omassa kriisissäni ja löytää jokin tie itselle, jolla jaksaa eteenpäin. saada luottamus takaisin tähän elämään.Lisäksi halusin ihan konkreettista apua taivaallisilta auttajilta, joilta pyysin jo aiemminkin paljon apua, mutta en ollut varma teinkö kaikkea aina oikein. Itsensä löytäminen ja oman henkisen tien kulkeminen on avautunut tätä kautta paljon paremmin ja nyt todella luotan siihen, että minua ohjataan ja autetaan. runsauden malja kurssille liityin juuri siksi, että enkelihoidossa minulle enkelit sanoivat, että luovu köyhyysajattelusta. No, sen toteuttaminen on todella vaikeaa ja nyt haen siihen apua ja itselleni rohkaisua uskoa siihen, että olen ansainnut parempaa ja, että kaikki selviää niin rahallisesti kuin muutenkin runsauden puolella. Runsaus elämässähän on muutakin kuin raha. Kiitos avusta!

Olen itse kristalliasiakkaasi. Minulla on myöskin ollut kurssisi INTUITION VAHVISTAMINEN, pidin kovasti siitä kurssista,sitä suosittelen muillekkin. Luen paljon,ja huomioni netissä kiinnittyi Rakkaudentähteen,ajattelin,että siellä olisi varmaan syvällistä,rauhallista ja kiinnostavaa luettavaa.Ja niin on ollutkin,pidän paljon näistä kurssikirjeistäsi.

Tiesin Anun korkeasta henkisestä tasosta, korkea värähtely, puhdas energia. Saan kristalliasiakkaan kurssipostia, mitä luen suurella mielenkiinnolla. Ovathan arkkienkelit minulle erittäin läheisiä. Pyydän heiltä apua päivittäin. Varsinainen kurssini on \”Runsauden malja\”. Siinä ei ainakaan vielä ole ollut mitään uutta minulle.

Ennen 1. Kristallihoitaja kurssitasolle osallistumistani olin juuri lukenut Diana Cooperin ”ihanat enkelit”-kirjan, josta minulle tuli ihan suunnaton tiedon jano. Googlettamalla löysin Rakkaudentähden, ja siitä eteen päin kaikki on ollutkin johdatusta. Tarve oli siis tiedon jano, ja halu oppia lisää, oivaltaa lisää, tuntea enkeleiden läsnäolo sekä oppia myös auttamaan muita (tämä oikeastaan olisi pitänyt kirjoittaa ensimmäiseksi, se oli tärkein prioriteetti kurssille osallistumiselle)

Olen ollut Enkelikristalli 1 kurssin , jatkan sitä varmasti myöhemmin, pidin paljon,myös Sydäntietoisuuskurssi 1 olen käynyt ja kyllä sitäkin vielä jatkan,molemmista olen paljon saanut. Enkelinkielillä on myös ollut mahtavaa.  Nyt odotan innolla uutta vuotta ja Pyhät symbolit kurssia sekä Luonnon Viisaus kurssia myös odotan kovin.
Sydäntietoisuus kussista luin netistä ja jokin teksti kanavoinnista antoi minulle vahvan viestin osallistua kurssille. Kurssista lukiessa ”enkelin kosketus”, ikään kuin alleviivaten antoi minulle suunnan juuri tälle kurssille. Toisaalta pienen lapsen kanssa kotona kaipasin yhteyttä ja ”työkaluja” itseni, syvemmän olemukseni  tiedostamiseen.

2. Mitä kurssi on antanut sinulle tai miltä on tuntunut lukea posteja/ottaa vastaan kaukohoitoa?

Kurssit ovat antaneet arvokasta tietoa Universumista ja Luojastamme, Enkeleistä ja Äiti Maasta jota ei muuten olisi mistään muualta saanut…Henkinen herääminen laittoi etsimään ja rakkaudentähti on yksi Henkisen heräämisen koulu jossa olen oppinut valtavan paljon. Jokainen kurssikirje tai jäsenkirje on aina yhtä iloa lukea!
Kaukohoito on valtavan voimallista, ihanaa sitä saada, silmien kautta alkaa aina valo ryöppyämään ja sydänchakra,kurkkuchakra ja muut chakrat pyörimään, jalat tuntuu painavilta ja kuumilta ja tunnen kun hoidetaan päästä varpaisiin.

Uusia näkulmia ja oivalluksia enkelten kanssa elämiseen. Tunnen olevani aiempaa selkeämmässä yhteydessä enkeleihin. Taikaa on liikenteessä! Kaukohoidot ovat tuntuneet hyviltä; tulee olo, että minusta on huolehdittu. 11/11 -päivän violettiliekin hoidot ja illalla vielä Pyhän Geometrian aktivointi olivat sellainen paketti, että siitä piti hiukan toipua. Olen tosi kiitollinen. Pyhän Geometrian aktivointi toi minusta ulos melkoisella voimalla sellaista vanhaa, mikä oli ehdottomasti aika jättää.

Aivan ihanaa on saada posteja, niitä odottaa kuin kuuta nousevaa. Aina en vaan ehdi ottaa hoitoja vastaan, onneksi sen voi tehdä myöhemminkin aina uudelleen ja uudelleen. Se on ihanaa! Olen säilyttänyt kaikki lähettämäsi kurssipostit, jolloin voi palata tutkimaan niitä uudelleen.

Kristallihoitajakurssi on tarjonnut tietoa kristalleista, kristallien käytöstä, Arkkienkeleistä… Postien lukeminen on ollut mielenkiintoista, kaukohoitoa en ole ottanut vastaan vielä(kään)…

Nämä kurssit symboloi minulle ihmisen aitoa välittämistä toisesta ihmisestä.

Kurssiposteja odotan aina innolla..Luen ne jonkin ajan kuluttua uudelleen että\”miten se olikaan.\” ajatuksella. Kävelylenkillä metsäteillä etenkin illalla ja vieläpä tähtitaivas näkysällä, ajatukset kirkastuu, jäsentyy joskus huomaan höpöttöväni hiljaa..mikäs siinä kun puut ja metsän eläimet vaan kuulee. ;o) Tuntuu hyvältä kun posteissa on ollut mukana parantavaa energiaa. :o)

Hoidoista: Kun ensimmäisen kerran 10.10.2010 otin hoitoa vastaan rentoutus musiikin taustalla soiden. Lausuin hoidon vastaanottamisen sanat istuen lattialla meditointi asennossa silmät suljettuna. Tunsin hetken päästä kämmenissä kihelmöintiä kuumotusta..se ei ollut uutta, tunnen välillä muutenkin samanlaista tunnetta kämmenissä tekemättä mitään ihmeellisempää. Kasvoilla tunsin jonkinlaista pientä nipistelyä pistelyä. Jossakin vaiheessa kyyneleet lähti virtaamaan sen kummemmin mitään ajattelemetta…tunne oli puhdistava. Tunsin kuin ymäpärilläni olisi ollut enkeleitä polvillaa.  Rauhallinen olo oli koko hoidon ajan. Tunsin iloa hoidon jälkeen. :o) <3Kiitos, kiitos, kiitos<3
Kaukohoitojen aikana toivon negatiivisen energian poistumasta kehostani, jotta uusi elämä voisi syntyä sisälläni. Vaikkakin olen vasta liittynyt kurssille, tunnen jo voiman sisälläni. En ole yhtä ahdistunut ja pelokas tulevaisuuteni suhteen kuin aiemmin. Tunnen, että joku pitää huolta.

Aina on minulle tullut joka kurssilta jokin ahaa elämys ja olen huomannut että tätä tietoa olen juuri kaivannut. Olen käynyt aikaisemmin tällaisia hyvinvointii ja auttamiseen liittyviä kursseja, mutta jostain syystä nämä sinun kurssisi ovat minua kutsuneet ja olen sitä kutsua noudattanut.

Olen saanut uutta mietittävää ja sitä kautta uusia oivalluksia. (Kristalliasiakkuus)

Kurssi on vastannut odotuksiani ja posteja on mielenkiintoista lukea, samoin kaukohoitoja on uutena kokemuksena mielenkiintoista ottaa vastaan. Mielestäni kristalliasiakkuus oli kannattava valinta.

Kurssi on antanut uskoa ja luottamusta kaikkeen olevaiseen universumissa, että on todella paljon muutakin kuin mitä me näemme. Sain vahvistuksen omille ajatuksille aiheesta. Postit ovat olleet välillä mielenkiintoisia mutta myöskin paljon saman kertausta. Kuitenkin uutta tärkeää tietoa paljon. Kaukohoitoja otin aluksi vastaan mutta en tuntenut juuri mitään, joskun hieman energiapyörteitä. (Kristallikurssi)

Kurssi ja postit ovat antaneet sisäistä rauhaa, levollisuutta, kiitollisuutta… On aivan ihanaa saada posteja, odotan niitä aivan innolla!!! KIITOS niistä!! Kiitos myös tehdessäsi näin tärkeää työtä, ainakin minulle on ollut suuri apu tänä syksynä Rakkaudentähden toiminnasta.

Hoitojen vastaanottaminen tuntui aina ihanalta.  Välillä tuntui reaktioita puhdistumisesta, mutta  koin mm. aktivoinnin aikana miten sydänkeskus lämpeni ja kuumeni ja tunsin suurta universaalia rakkautta. Kurssin aikana aloin myös havaita valopalloja näkökentässäni, joissa oli eläinten hahmoja.

Kurssi posteja on ollut todella mukavaa ja antoisaa lukea ja kaukohoidot ovat tuntuneet tykyttävän tehokkailta.
Lisää kaipaamaani tietoutta ja avannut silmiäni uusille asioille ja tietoisuuden tasoille. Olen saanut myös kaukohoidosta voimaa ja energiaa lisää elämääni. Kaikki tietous on ollut hienoa ottaa vastaan. Myös kurssien harjoitukset ja tehtävät ovat olleet hyviä.
Valikoin ensimmäiseksi kurssiksi Enkelinkielillä kurssin.Kurssi on nyt kokonaan takana ja se on antanut tunnetta etten ole yksin.Minulla on oppaita ja enkeleitä ympärilläni ja se kovasti rauhoittanut mieltäni ja tunnen kuuluvani jonnekin.Minä olen Minä ja niin on lupa olla.Tokihan hienosäätöä edelleen tarvitaan ja uskon kasvun jatkuvan läpi elämän.Koen jotenkin olevani turvassa,vaikkakaan se ei anna lupaa olla ja tehdä mitä tahansa.Nyt ymmärrän,että jos jokin asia on koko ajan hankala niin se ei ole määrä olla minun juttu nyt tai ehkä ei koskaan tai on hyvä katsoa itseensä,asenteisiinsa jne.Olen opettelemassa luopumista,irtipäästämistä ja luottamusta siihen,että oikeat minun parhaaksi olevat asiat tulevat juuri oikeaan aikaan ja paikkaan enkeliohjauksessa. Kurssiposteja vallan odottaa ja niiden sisältö on helposti ymmärrettävää ja luettavaa.Sen tekee tieto ,että olet itse useammat kokemukset joita kerrot kokenut,ja siten vahvasti siinä tekstissä läsnä.Ja ne avautuvat siten helposti. Olen nyt Elämän eheytys kurssilla ja eka kurssiposti tullut.Mielenkiintoinen ja odotan innolla seuraavia!!! Kaukohoitoihin en koe reagoivani kovin vahvasti hoitohetkenä,vaikutuksia olen jälkipäin mietittynä kyllä havainnut.

Otan jokaisen postin vastaan mielenkiinnolla. 11.11-lähetys tuntui voimakkaalta. Kiitos siitä!

Odotan aina innolla perjantaisin kurssipostia. Olen tullut tietoisempi ja elän enemmän tässä hetkessä ja ymmärrän paremmin miksi tietyt asiat on tapahtunut elämässäni. Kaukohoidoissa olen tuntenut kihelmöintiä kehossani mutta en osaa sanoa millä lailla ne on minua auttanut… ehkä vielä joskus ymmärrän  koska olen sitä mieltä että jokainen ymmärtää kun on siihen valmis.

Nyt tietoa ja oivalluksia on alkanut tulla vähän joka suunnalta, palaset loksahtelevat paikoilleen ja olen oppinut anteeksiantoa, myös sisäisen lapsen hoitamista. Sydämeni ei ole läheskään niin tuskainen, ja tämä läpimurto on tapahtunut n. kuukauden sisällä, vaikka sydämeni on kärsinyt vuosia.

Jo postia avatessa tulee tuulahdus korkeaa energiaa ja enkeleitä. Kaukohoitoihin en ole aina ehtinyt keskittymään, mutta tunnen niiden tulleen perille, koska tilassani on tapahtunut niin suuria muutoksia lähiaikoina. Rauhallisuus ja seesteisyys, luottaminen elämään on lisääntynyt. Joka paikasta on ruvennut tulemaan tukea valitsemalleni rakkauden tielle. Pyhän Geometrian aktivointi oli todella voimakas, tästä on muistaakseni useampi viikko, kun se tapahtui ja edelleen saan meditoidessa kultaisen spiraalin ympärilleni ja joka ikiseen soluuni – ja se todella nostaa värähtelytasoa koko ajan!

Kysymykset ovat laittaneet ajattelemaan ja johdattaneet uusiin näkökulmiin ja oivalluksiin. Kaukohoito on ollut mitä suurimmassa määrin tarpeen ja ilahduttava lisä. En ole tarpeeksi sensitiivinen havaitsemaan miten paljon. (Löydä luonnon viisaus)

Kurssipostit ovat olleet ihan mukavia, luen niitä mielelläni, mutta mitään järisyttävää ei tähän mennessä ole tullut. Kaukohoidosta en osaa sanoa, en ole tuntenut sen energiaa, vaikutuksia voi silto olla, en osaa sanoa. Tilasin myös Runsausvihkimyksen ja se tuntui voimakkaasti ihan fyysisenä.  Vaikutuksista en sen kummempaa osaa sanoa.
Odotan kurssipostejasi innolla. Mukana oleminen antaa uusia näkökulmia asioihin joita pitää niin itsestään selvinä, että ei edes huomaa niitä. Opetat kursseillasi, että kaikki tapahtuu tässä ja nyt, koko ajan ympärilläni, itsessäni. Työ on tehtävä itse, Sinä annat siihen hienoja työkaluja.

Postin saaminen on ollut ihanaa ja olen tuntenut tämän hyväksi vaikka tämä on tuttua kaikki . Enkelit ja suojan pyytäminen, oikeasta lähteestä tuleva energia. .Olen saanut paljon uutta tietoa.

Kurssiposteihin on välillä ollut  hankala keskittyä ja omaksua uutta tietoa.Kaukohoidon vastaan ottaminen on tuntunut hyvältä. Kurssit on myös mukava saada perjantaina, niin on jotain mitä odottaa viikolopulle.
Tulostan postit kansioon, joita lueskelen iltaisin. Kaukohoitoa otan mielelläni vastaan, mutta en osaa sanoa onko ne
jotenkin vaikuttaneet.. viime aikoina olen kyllä ollut tavallista ”mällimmällä” tuulella sekä hiukan kiukkuisempi :)) En sitten tiedä johtuuko ne hoidoista :))) Hoitoja on paljon, joka johtuu kurssien määrästä, niissä vähän menen aina sekaisin.. Olen nyt ottanut keskiviikkohoidon ja pe-päivänä sekä sunnuntaina 21.00.. harvoin olen näin aikoina pystynyt olemaan mukana- mutta olen sanonut, että otan hoitoa vastaan ja pyydän enkeleitä suojelemaan… jne.
Kurssit ovat olleet vaikuttavia..olen edennyt omalla polullani. Niillle jotka ovat taloudellisesti ahtaalla, suosittelen Runsauden malja-kurssia. Omien ajatusten valo ja valoisuus on avain kaikkeen.

Olen odottanut perjantai-iltaa ja kurssipostien lukemista työviikon jälkeen. On ollut ihanaa saada tuo aika itselle ja meditoida ja hiljentyä kaiken luetun ja harjoitusten äärellä. Olen saanut ja paljon. Moni ovi itseeni ja toisiin on avautunut. Kaukohoito on ollut voimallista.

Kurssi on tähän mennessä antanut sitä kaipaamaani konkreettista tietoa. En ole erityisesti odottanut mitään, näin olen suhtautunut aina näihin ”henkisiin harrastuksiini”, en odota mitään. Posteja olen kyllä odottanut kovasti siinä mielessä, että mitähän siellä on. Tieto on ollut joka kerta mielenkiintoista. Valitettavasti en ole tuntenut mitään erityistä kaukohoitojen yhteydessä. Olen hillinnyt itseäni kysymästä, teenkö jotakin väärin vai mikä siinä on pielessä? Vai enkö vain tajua jotakin! (Anu vastaa: aina hoito ei tunnu miltään, mutta vaikutukset voi sen sijaan näkyä arjessa, kun seuraat elämääsi pidemmällä aikavälillä…) Ensimmäisen kurssipostin jälkeen oli aamulla tilanteessa, jossa olin menossa esiintymään pitkän tauon jälkeen. Heräsin siis, yritin rentoutua ja hain apua näiltä henkioppailta ja enkeleiltä ja ajattelin tätä ensimmäisen kurssipostin kaukohoidon vastaanottamista. Kesken kaiken rentoutumisen ja hermoilun tuli sitten sellainen erityinen lämmin tunne läpi koko kehon, jota en ollut ennen kokenut. Ja kaikki meni hyvin.

3. Oliko joku yllättävää tai onko joku muu juttu, jonka haluaisit sanoa uudelle kurssilaiselle?
Paljon yllättäviä asioita on tullut vastaan, eli tietoa, joka muuten olisi jäänyt pimentoon. Rakkaudentähden kurssit ottavat jopa kaikki pienetkin Maailmankaikkeuden asiat(aivan yhtä tärkeitä kuin isot)kursseilla esille.
Uusille kurssilaisille sanoisin että tulkaa  ihmeessä mukaan, niin paljon kaikkea hyvää tuo kurssit tullessaan.
Hyvin yleinen ohje oli: Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi, mikä kurssi tuntuu parhaalta. Kannattaa valita rohkesti se, mikä ensin alkaa kiinnostaa. Et voi menettää paljoa, mutta voit saada paljon.

Ajankäytön hallitseminen on tärkeää; löytyy rauhallisia hetkiä kurssien läpikäymiseen. Kurssiposti voisi tulla 2 viikon välein, koska tahti on aika nopeatemposta asioiden sulattamiseen ja harjoittelemiseen. (Anun vastaus tähän: kurssipostit voi käydä omalla ajallaan läpi, eli ne saa kerrata uudelleen omassa tahdissa vaikka yksi posti kuukaudessa. Viesti ja energia ei vanhene!)

Kannattaa kokeilla. Helppoa, hauskaa sekä hyödyllistä.

Uudelle kurssilaiselle voin sanoa että ei välttämättä ymmärrä kaikkea heti mutta pikkuhiljaa ymmärtää enemmän ja jos ei niin ohittaa sen asian sillä hetkellä ja voi ottaa kurssin myöhemmin uudestaan. Esim. sydäntietoisuus kurssista on minun mielestäni hyvin aloittaa koska se on tärkeää ymmärtää että kaikki lähtee sydämestä. Minä olen ainakin oppinut luottamaan miltä sydämessäni tuntuu kun teen valintoja missä asiassa tahansa.
Kuuntele sydämesi ääntä ja antaudu kursseille avoimin mielin. 🙂

Kysymykset ovat olleet hyviä, sellaisia kyllä odotinkin. (Löydä luonnon viisaus)
Rakkaudentähden sivuilla on linkki; Mitä kurssia Enkelit suosittelevat. neuvoisin kurssille osallistujaa kuuntelemaan omaa sisintään. Tunnustelemaan mikä on hänelle sopiva juuri siihen elämäntilanteeseen.
Kyllä sisin sanoo onko kurssi hyvä ja mille kurssille haluaa kun kuuntelee itseään. Suosittelen!
Kannattaa ottaa muutama kurssi ja paneutua niihin sekä ottaa sellainen kurssi, mikä tuntuu henkisen kasvun kannalta juuri sillä hetkellä tärkeimmälle…

Todellakin uskaltaa lähteä itsensä muuttamisen tielle, se voi olla välillä vaikeaa, mutta kun uskaltaa, niin saa paljon.

Rohkeasti kokeilemaan kaikkea uutta, sillä jollekin toiselle sopii toisenlainen lähestymistapa kuin toiselle.
Olisin sitä mieltä, että näiden kurssien hinta on niin pieni, että kokeilla kannattaa jos vain vähänkin henkiset asiat kiinnostavat. Olen kokenut sen rahastamisen näissä kursseissa ja tämä on kaukana siitä. Lisäksi tämä tuntuu eri tavalla rehellisemmältä touhulta kuin aikaisemmin kokemani. Vaikka onkin nettikurssi.

Yllättävää se että kristallien värit ja muodot tuli heti alussa esiin ennen varsinaista postia ja ennen kuin kurssi oli loppu.

Uusille tulokkaille voin sanoa että ottakaa vastaan se mitä tulee vaikka se ei kurssiohjelman mukaan menekään. (Kristallikurssi)

Yllättävää on se miten voikaan huomata posteja avatessa sen useasti sattuvan juuri minulle siihen hetkeen niin sopivaksi.Posteja odottaa tosiaan,mutta jos alkaa odottaa suoria vastauksia ja heti onnistumista jokaisesta niin voi pettyäkin.Posteista kannattaa ainakin itse koin niin odottaa oivaltamisen iloa,löytämisen iloa ja varautua siihenkin ,että se nostattaa esiin jonkin kipeän asian.Posteja luin useampaan kertaan viikon aikana ja luin edellisiäkin välillä koska niistä tulee oivalluksia vielä esiin myöhemminkin joita ei siinä hetkessä tullut kun teki viikkotehtävää,tai en ollut valmis hyväksymään sitä itselleni siinä hetkessä.

Kurssia valitessa,nyt tässä hetkessä ajattelen niin,että melkeinpä kannattaa valita se ensimmäiseksi joka tulee ensimmäisenä esille kurssivalikoimasta.Joka ensimmäisenä nimestään tuntuu kiehtovalta.Huomasin sen omalla kohdallani nyt kun sain ekan Elämän eheytys kurssipostin,että kurssit olisi kohdallani voineet olla toisinpäin kuin nyt.Ja sehän olikin se visio alunalkaen,mutta muutin sen kun mukamas ymmärsin niin ettei muita kursseja voi käydä ennen Kristalliasiakkuutta ja Enkelinkielillä kurssia. Mutta ei hätää nyt näin ja voin tässä samalla kertailla kun postit on tallella jo käytyäkin kurssia. Ja jos jaksaa niin voihan valita kaksikin kerralla,mutta kohdallani ainakin tuli niin paljon kaikkea vastaan yhdestäkin,etten olisi kahta yhtäaikaa millään jaksanut suodattaa.Tietenkin jokainen kohdaltaan miettii millainen tausta on,eli miten paljon mukana näissä asioissa ennen näihin kursseihin liittymistä.Onko jo jokin esim. hoitajakoulutus takana ja onko nämä kurssit esim,tyyliin täydennyskoulutusta omaan ammattiin vaiko niinkuin minä jolla ei ole hoitajakoulutusta vaan valtava mielenkiinto asioihin,halu löytää,kokea ja avautua,oppia ihan muista syistä.

Jos etsit elämällesi tarkoitusta tai sisäistä rauhaa, kannattaa lukea tietosivuja  ja valita oman tuntemuksen mukaan itselle sopivan tuntuinen  kurssi. Minun elämääni ainakin on tullut uusi suunta. Tulevaisuudella on nähtävästi paljon annettavaa, kunhan henkinen tietoisuuteni kasvaa.

Voisin sanoa uudelle kurssilaiselle, että kyllä sydämessään tietää että mikä on sopivin kullekin, jokainen ohjataan sinne mihin on tarkoituskin 🙂 Ja toinen juttu voisi olla, että ei ehkä kannata odottaa, että pystyy vielä vetten päällä kävelemään parinkaan kurssin jälkeen 😉 Eli vähän vakavammin sanottuna, henkinen kehitys on hidasta. Mutta muistaakseni kerrot siitäkin asiasta hyvin, itselleni ei ainakaan tullut mitään yllätyksiä.

Ota vastaan avoimin mielin kaikki tietous ja se mikä itsestäsi hyvältä tuntuu. Jokainen voi poimia sen tiedon minkä kokee omakseen ja tarpeelliseksi.

Henkisen alan tarjontaa on paljon, joten pitää oppia tutkimaan lähettäjä ja tekijä \”tuntosarvet\” herkkinä. Anun kanssa ei tarvitse pelätä.

Hmmm…. mitäpä jos pyytäisi enkelten maailmasta jokaiselle kurssille oman enkelin niin, että kurssitarjontaa tutkiva ihminen olisi kurssin äärellä heti yhteydessä kurssin enkeliin ja tietäisi tarkkaan, jos kurssi on juuri hänelle siinä hetkessä tärkeä? Herkkyystaso meissä ihmisissä tietysti vaihtelee tosi paljon. Kurssia voisi meditoida myös kuullakseen kurssin Hengen. Tai siis hetkinen, oman intuition kuuleminenhan on tässä ratkaisu, eli onko Sinulla kurssia kyseisestä aiheesta ?! 😀 (Anu vastaa: On ainakin intuition vahvistaminen ja sitten alkaa Tarot -kurssi…)

Muut vapaamuotoiset palautteet palveluistani:

Kursseista:
Kiitos meitä kaikkia yhdistävälle ja aistejamme herkistävälle  Anulle ja Enkeleille!

Olen omassa elämässäni myös herkistynyt havainnoimaan Enkeleiden viestejä ja läsnäoloa; kaikella on tarkoitus.

Itse olen saanut kokea ja tuntea Enkeleiden läsnäolon myöskin Anun kertomina tuntemuksina, tuoksuina, höyheninä, lauluina, musiikissa ym. tilanteita ja hetkiä on hetki hetkeltä runsaammin. Sateenkaaren näkeminen on myös merkki Enkeleiltä. ”Tarja”

Kristallikurssilta:
Olen tehnyt harjoituksia aina, kun olen muistanut. En osaa sanoa mitään välitöntä vaikutusta kurssipostien yhteydessä. Odotan niitä kyllä aina yhtä innolla. Kun palasin takaisin töihin pitkän poissaolon jälkeen huomasin kuitenkin, että en ole enää ollenkaan niin arka, kuin aikaisemmin. Ajattelen, että tämä on pidemmän ajan vaikutusta siitä, että olen näin tehnyt säännöllisesti töitä itseni kanssa.

Kaukohoidosta:
Tunsin hoidon erittäin elävästi, kuin minua olisi kosketeltu näkymättömillä käsillä. Ympäri kehoa tuntui pistelyä ja sellaista tunnetta, kuin siellä olisi todella muutettu jotain. Energia tuntui välillä lämpimältä välillä kylmältä. Nukahdin hoidon aikana ja heräsin aamulla erittäin levänneen oloisena. Olen kärsinyt pitkään unettomuudesta.

Enkelinkielillä:
Sain vahvistuksia asioihin, joita olen tiennyt jo aiemminkin. Kurssi sisälsi lempeää energiaa ja minusta se sopii erityisesti ihmisille, jotka hakevat yhteyttä enkeleihin. Kun kurssitehtävässä piti pyytää merkkiä omalta enkeliltä, löysin seuraavana päivänä valkoisen sulan olohuoneeni lattialta. Taisi oma enkeli sen minulle lähettää!

Elämän eheytys:
Olen lakannut huolehtimasta elämää niin paljon. Kurssilta sai paljon käytännön läheisiä neuvoja, joilla varmasti voin muuttaa arkeani. On minusta itsestäni kiinni, paljonko harjoittelen harjoituksia. Taidan pian ottaa kertauskurssina kaikki kymmenen postia käsittelyyn!

Kurssiposteista:
Useat asiakkaat ovat sanoneet tämän: Olen alkanut odottaa ihania viikoittaisia postejasi, olen kuin lapsi innoissani aina perjantaina. Postit piristävät päivää ja niissä on monesti juuri ajankohtaista asiaa.

Kurssipostit:
Kun tänään avasin kurssipostisi, oli se minulle erittäin tärkeä kokemus. Kyyneleet valuivat pitkin postia, kun luin tätä tekstiä. Tämä oli todella tärkeä kokemus minulle ja samalla ISO HELPOTUS. Tämän viikon posti oli minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä.

Meditaatio:
Minusta tuntui, kuin pääni päälle olisi laitettu energiapylväs. Istuin siinä virtauksessa kuin tatti. Välillä minun piti aukoa silmiä, koska energia oli niin voimakas ja minusta tuntui, että karkaisin muuten ihan kokonaan toisiin maailmoihin. Äänesi on todella rauhoittava ja hoitava.

Luento:
Energia oli niin voimakas, että se tuntui lähes seinältä, kun tulin tilaan. Hiukset ihan nousee pystyyn. Koko päivän on ollut erittäin ihana tunnelma. Täällä on latauduttu koko vuodeksi eteenpäin! Kiitos tästä kurssista!

Tagged with →  
Share →

7 Responses to Anu: Asiakaspalautetta

 1. Helvi sanoo:

  Anu Rakas voitko kanavoida minulle energiaa?Tunnen elämän ilon kadonneen kaiken paljon. Kaipaan rakkautta.Miten voisin henkistä tietoisuutta kehittää.Taloudellisesti olen tosi tiukilla.Odotan vastausta.l

 2. Anu Heinineva sanoo:

  Hei! Näissä rukousnauhoissa oli pitkä toimitusaika ja siitä tiedotettiin silloin tarjouksen yhteydessä. Kannattaa katsoa aina palvelun kuvaus, niin sitten tietää, mitä voi odottaa. Kirjoitan rukousnauhoista uutiskirjeeseen pian, mutta tässä vähän auki syitä, miksi nauhoissa on niin pitkä toimitusaika. Meillä ei ole nauhoja valmiina täällä varastossa, vaan nämä erikoiserät tehdään aina vasta sitten, kun ensin kerätään halukkaat tilaajat. Tähän prosessiin menee yleensä noin 4-6 viikkoa aikaa, että kaikki ehtivät tehdä varauksen. Sitten tilaan tarvittavan määrän helmiä. Tukut ovat ympäri maailmaa ulkomailla. Yleensä tukuista toimitetaan helmet meille tänne noin 4-12 viikon kuluessa. Joskus voi mennä pidempäänkin, jos esimerkiksi riipukset tehdään meille käsityönä. Lopuksi teen nauhat. Yhden tällaisen tilausryhmän toimittamiseen menee yleensä noin 4 viikkoa, että saan kaikki nauhat valmiiksi saakka. Tästä johtuen toimitusaika voi olla helposti noin 18-22 viikkoa. Tässä oli välissä Joulu ja olin lisäksi sairaslomalla 2 viikkoa. Se on viivästyttänyt paketin kokoamista vielä entisestään. Tämä ei ole nopea tapa toimia, mutta ainoa mahdollinen pienen yhdistyksen resursseilla. Näin saamme henkilökohtaisesti jokaiselle itselleen alusta saakka valmistetun rukousnauhan. Se tuo mielestäni niin paljon parantavalle amuletille arvoa, että uskon sen korvaavan pitemmänkin odotusajan. Kiitos kärsivällisyydestä!

 3. Seppo sanoo:

  Olinhan sen ysipostinkin monta kertaa tavaillut,eipä vaan ollut tehnyt pitemmäksi aikaa pesää. Nyt tuntui energiseltä lukea sitä ja positiivisuus hiipi takaisin mieleen,kiitos siitä. Varmaan suunta on ylöspäin ja sisäänpäin ja ulospäinkin vaurauden virrassa..

  • anu markoff sanoo:

   Heippa Seppo!

   Tein pyyntösi mukaiset muutokset =D IHana kuulla, että kurssiposti voimaannutti. Niissä on niin paljon asiaa, että ei kaikkea voi mitenkään omaksua kerralla ja itsellekin ne toimivat uudelleen ja uudelleen, kun asioitahan unohtuu ja sitä painuu vanhaan energiaan takaisin murehtimaan… silloin yleensä itse nappaan kurssipostit sähköpostista auki ja monesti olen omista teksteistä löytänyt kohottavan ja muistuttavan kohdan!

 4. Seppo sanoo:

  Vaurauskurssista,jonka nyt otin kertauksena uudestaan. Tuntuu että nyt ei luonaa taas mikään,rahat menee,kuluja tulee eikä ole tuuriakaan oikein yhtään,,jossain kohtaa taisi lukea että näinkin voi käydä. Meditointi on jäänyt vähemmälle,muuten olen koittanut energiapyörrettä tehdä ja lähettää koko maailmallekin vaurausenergiaa edelleen. Ehkä en vaan ole hoksannut jotain tärkeää

  • anu markoff sanoo:

   No monesti näiden energioiden kanssa täytyy vaan jaksaa työskennellä säännöllisesti. Takapakit ovat luonnollisia ja niitä saattaa tulla monesta syystä. AurinkoLotus -energia ei itsessään aiheuta takapakkeja, vaan antaa tuen mennä niistä läpi. Kaikki, mitä on tässä hetkessä, on menneen luomisen työn seurausta. Siinä kurssilla oli se luomisen työn avain -meditaatio. Silloin, kun elämässä alkaa tulla paljon takapakkia vastaan, voi esimerkiksi kokeilla sitä meditaatiota. Luomisen työ tapahtuu kuitenkin joskus jopa edellisessä elämässä. Joskus on ihan väistämätöntä, että päästäkseen parempaan tilanteeseen, joutuu menemään huonomman kautta. AurinkoLotus antaa voimaa ja uskoa mennä läpi vaikeista jutuista. Itse käytän sitä ihan säännöllisesti ja pikkuhiljaa asiat muuttuvat parempaan, kun oma luomisen työn energia alkaa luoda uudella lailla tulevaisuuteen. Työskentelemistä kannattaa vaan jatkaa sinnikkäästi eteenpäin. <3

   • anu markoff sanoo:

    Muuten tänäpäivänä ääniteltiin mp3 muotoon noita vaurauskurssin posteja, niin siinä kurssiposti nro 9 taisikin olla asiaa juuri tähän liittyen. Kannattaa lukaista läpi jos sieltä tulisi lisää vinkkejä tilanteeseen =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

86ddf96d1db35f5ea5e2163243c08e2dCCCC