Akatemian ja Meediokoulun maksuluokat muuttuivat. AurinkoLotus -koulutuksen myötä olemme vakuuttuneet, että tämä on tapamme toimia Rakkaudentähdessä! Voit valita oman tulotasosi mukaisen maksun, jolloin kaikilla on mahdollista liittyä mukaan koulutukseen ja suurituloisilla on mahdollisuus tehdä hyvää vapaaehtoisella lisälahjoituksella.

Akatemiaan pääsee nyt alkaen 15 euroa/vuosi. Kyllä se on totta! Jos olet erittäin vaikeassa rahatilanteessa ja silti koet sydämessä tärkeäksi opiskella Akatemiassa, voit tulla mukaan erittäin pienituloisen maksulla, kun kirjoitat meille ostoskorissa pienen selityksen omasta tilanteesta.  Lisäksi valittavana on maksuvaihtoehdot 45, 60, 75 tai 120 euron vaihtoehdoista, jotka valitaan joko oman taloudellisen tilanteen mukaisesti tai vaihtoehtoisesti voit miettiä omaa opiskeluhistoriaa Rakkaudentähdessä.

Meediokouluun pääsee edelleen veloituksetta, mutta nyt rinnalle on tullut vaihtoehdoiksi laajentaa oma opiskelun aloitus tulkinnalla, aktivoinnilla tai rukousnauhalla syvemmäksi paketiksi, jolloin pääset entistä voimallisemmin kytkeytymään sielusi kutsuun mukaan.

 

Share →

2 Responses to Anu: Akatemia ja Meediokoulu

 1. Aino Koponen sanoo:

  Hei,

  Olin ti 12.6.18 puhelin yhteydessä Teihin.

  Milloin akatemia ja meediokoulu alkaa? Montako kuukausikirjettä tai moduulia tulee ja paljonko á kuukausi maksaa? Olisiko hyvä käydä Kristalli Shaamani 9-modullia ennen meediokoulutusta?

  • Anu Heinineva sanoo:

   Akatemiassa tulee kirje kerran viikossa, viikonloppuna. Mikäli meillä on ns. Force Major tilanne, niin silloin kirje saattaa jäädä, mutta on jokatapauksessa yhteinen hoito. Meediokoulussa on kirje kerran kuukaudessa. Vuosittain ilmottautudaan molempiin, maksut ovat oman tulotason mukaan ja vaihtoehdot löytyvät verkkokaupasta tuoteen kohdalta. KristalliShamaani 9 moduulia voi käydä mihin vaiheeseen tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.