Ajanvarauspyyntö Anulle

Lähetä pyyntösi tekstiviestillä numeroon 0458760480 HUOM! En pysty vastaamaan puheluihin työni luonteen takia.

Paikkakunnat:

Oulu ja Simo (Aikoja kuukausittain)

Helsinki, Jyväskylä ja Tampere (Vastaanottoja pyyntöjen mukaan)

Palvelun kuvaus:

Hinnasto: 30 minuuttia 50 eur, 60 minuuttia 90 eur, 90 minuuttia 120 eur ja Henkinen Terapia noin 2 tuntia 160 eur. Vähävaraisille 20 euron alennus hinnoista.

Intuitiivinen konsultaatio on kokeneen näkijän intuitiivinen palvelu, jossa välitän Sinulle viestejä korkeamman itsesi sallimuksella korkeimmaksi parahaaksesi.

Meedion istunnossa joko otamme yhteyttä tiettyyn edesmenneeseen rakkaaseen tai pyydämme halukkaita edesmenneitä läheisiä lähestymään Kristustietoisuuden kautta meitä. Ryhmäveloitus + 20 eur/henkilö normaalin ajanvarauksen päälle.

Shamanistinen energiahoito on Anun intuitiivinen energiahoito jossa käytetään kiviä, suitsukkeita, shamanistisia hoitovälineitä ja parantavaa ääntä.

Henkinen terapia on voimakas terapiamuoto, missä sinut ohjataan rentoutuneessa tilassa kuulemaan vastauksia korkeammalta itseltäsi. Suositellaan erityisesti jo edistyneemmille hengen tien kulkijoille. Voi olla esimerkiksi Reggressio- Viisaus- Karma- Henkinen identiteetti- tai Elämäntehtäväterapiaa. Henkinen terapia 160 eur noin 2 tunnin sessio.

Anu auttaa myös vakavasti sairaita viemällä Voimapaikalle tai Anun parannuskotaan eheytymään. Tällöin kyseessä voi olla shamanistinen seremonia tai maadoittumisen harjoittelu. Palvelusta ei makseta Anulle, vaan olet valmis lahjoittamaan luonnonsuojeluun valitsemaasi kohteeseen valitsemasi summan rahaa.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.