Palvelun kuvaus:

Lähetä pyyntösi tekstiviestillä numeroon 0458760480 HUOM! En pysty vastaamaan puheluihin työni luonteen takia.

Hinnasto: Normaalituloinen asiakas 160 eur/ Vähävarainen asiakas 120 eur

Paikkakunta: Helsinki, Oulu ja Kemi.

Järjestetty tapaaminen sinun luokse: Mikäli löydät 4-8 avun tarvitsijaa ja sinulla on meille hyvä yöpaikka sekä hoitotila hoitopöydällä, voimme tulla kutsusta mille tahansa paikkakunnalle. Perimme mahdolliset lisämatkakulut. Mahdollista pitää myös Valoseremonia järjestetyn viikonlopun aikana.  Viikonlopun järjestäjälle Anulta 30 minuutin kanavointi lahjaksi.

Mitä tapahtuu? Rakkaudentähdestä tuttu Anu ja Hollannista kotoisin oleva Harry kanavoivat Sinulle yhdessä vahvan intuitiivisen energiahoidon. Hoitovaihe kestää noin 2 tuntia, koko vastaanotto on noin 2,5- 3 tuntia.  Harry ohjaa matkaasi puheella ja välittää parannuskanavan kautta paranavia energioita. Anu työskentelee valon auttajien parantavien värähtelyjen avulla sydämen välityksellä toimien samalla tarvittaessa tulkkina. Englannin kielitaitoa ei siis tarvita vastaanotolla. Välillä Anun kautta kanavoituu hoidossa viestejä tai annetaan näkyjä valon olennoista tai miten energiat liikkuvat astraalissa. Hoidot on koettu vahvoina ja asiakaspalautteen mukaisesti niistä on ollut suuresti apua erinlaisiin ongelmakohtiin. Parannustilanteessa käytämme kiviä, suitsukkeita, musiikkia, intuitiivista laulua ja muutamia parantavia shamanistisia soittovälineitä.  Erityistilanteissa voimme käyttää myös Shamanistisia turvallisia menetelmiä. Tapaaminen sisältää parantavan keskustelutuokion ennen hoitoa ja usein Anun kautta saattaa tulla kanavointina viesti henkimaailmasta. (sitä saa tahtoessaan erikseen pyytääkin!)

Huomio! Varaa tapaamiseen aikaa kalenteristasi noin 3 tuntia, koska joskus tarvitaan lyhyt hengähdyshetki tapaamisen alussa tai tasapainottava palautuminen voimakkaan hoidon jälkeen. Varsinainen hoitoaika on maksimissaan noin 2 tuntia, mutta tahdomme antaa Sinulle parhaan palvelun ja siksi otamme itsekkin vähän tilaa kalenteriimme. Otamme vastaan myös lahjoituksia, jos olet erittäin hyvätuloinen ja tahdo tukea Rakkaudentähden toimintaa suuremmalla summalla.

Annamme lisätietoa hoitoon valmistumisesta, maksusta ja hoitohuoneen sijainnista jne. ajanvarauksen yhteydessä. Jätä tästä ajanvarauspyyntösi meille! Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen ajankohdasta ja vahvistamme varauksesi.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.